Išbandėme su draugu naują (mums) kinų restoraną Panda II. Ji yra prie karo muziejaus. Na palyginus su senąja Panda, tai šioje maistas tikrai skanesnis! Vištiena buvo labai traški, padažas super, kavos gavau didelį puodelį su dauuuuug putos. Abu pavalgėme nuo mažos porcijos su ryžiais! Užsuksime ten dar tikrai

QUOTE(Mistica @ 2011 03 06, 11:31)
Na man asmeniskai Grizzlly Grill ispudzio nepaliko gero

1. Emem ivairiu mesos kepsniu lekste, pasak padavejos, porcijos uzteks dviems, o kaip parasyta salia, tiems kas nori sociai pavalgyti

2. Atnese mums viena didele lekste, net ir dukros bulvytes fri sudejo i musu ta lekste prie mesos

3. Nesupratom ka valgem visos mesos skoniai buvo vienodi ir tikrai ne sociai pavalgem, o tik uzvalgem, tai va tokie ispudziai

QUOTE(candy-candy @ 2011 03 16, 15:35)
Na man asmeniskai Grizzlly Grill ispudzio nepaliko gero
Nors gyvenam netoliese, pravaziuojant zmoniu vis jame yra, tai viena vakara nusprendem apsilankyti ir mes, tai papasakosiu kas man ten nepatiko:
1. Emem ivairiu mesos kepsniu lekste, pasak padavejos, porcijos uzteks dviems, o kaip parasyta salia, tiems kas nori sociai pavalgyti
Dukrai paemem bulvyciu fri, kurios ale keptos be riebalo, tik man idomu kodel tada kai kurios buvo sudegusios ir + dar gerokai pravesusios, nes kaip supratau mesa kepe zymiai ilgiau nei bulves, o galetu kazkaip susiderinti kepimus
2. Atnese mums viena didele lekste, net ir dukros bulvytes fri sudejo i musu ta lekste prie mesos
nesupratau kodel
atnese po to dar mazesniu lekstuciu, bet vistiek
3. Nesupratom ka valgem visos mesos skoniai buvo vienodi ir tikrai ne sociai pavalgem, o tik uzvalgem, tai va tokie ispudziai

Kai papasakojot, tai nesitikit jog Grizzly buvot

QUOTE(Tiga @ 2011 03 16, 16:38)
Kai papasakojot, tai nesitikit jog Grizzly buvot
Na mes ten gal jau 5 kartus buvom, viskas visada skanu, karšta, sotu. Na labai keista
man ši kavine dabar viena iš favoričių yra:)

Nzn gal tiesiog mums taip pasitaike, nes kas is pazistamu buvo jiems irgi visai patiko, reiks pabandyt dar karta ten apsilankyt, bet jei ir vel tas pats, tai daugiau jau neisim

O kas ten per restoranas In Tilsit? Jis prie autobusų stoties randasi. Kadangi esu ne vietinė, tai ir noriu atsiliepimų išgirsti

QUOTE(salutvera @ 2011 03 24, 13:24)
O kas ten per restoranas In Tilsit? Jis prie autobusų stoties randasi. Kadangi esu ne vietinė, tai ir noriu atsiliepimų išgirsti 

Nesu jame buvus, bet esu girdėjus kalbas, kad geras. Aplinka jo tai link solidaus restorano nešanti

man pačios fainiausios kavinės- kaunas vilnius autostradoj, jei važiuojant nuo megos, prieš sukant į savanorių gatvę, yra 24h dirbanti kavinukė, pigu ir labai skanu. taip pat aišku nevisai Kaune, bet netoli- Karmėlavoj- Tigraja- cepelinų pavalgyt, Briedžių Medžioklė- cepelinai nelabai, picos nelabai, bet visa kita super, ir nelabai brangu. Dar visai super sushi express ir bella italia.
QUOTE(feja* @ 2011 03 24, 15:41)
man pačios fainiausios kavinės- kaunas vilnius autostradoj, jei važiuojant nuo megos, prieš sukant į savanorių gatvę, yra 24h dirbanti kavinukė, pigu ir labai skanu. taip pat aišku nevisai Kaune, bet netoli- Karmėlavoj- Tigraja- cepelinų pavalgyt, Briedžių Medžioklė- cepelinai nelabai, picos nelabai, bet visa kita super, ir nelabai brangu. Dar visai super sushi express ir bella italia.
Tigrasoj cepelinai nieko,bet kelis kartus man nuo ju buvo labai bloga ir ne tik man..daugiau nenoriu

O Briedziu medziokleje man visai nepatiko maistas

Papildyta:
QUOTE(salutvera @ 2011 03 24, 13:24)

as nebuvau,bet atsiliepimai geri,aplinka ir patiekalai sake faini,bet ir kainos neblogos

QUOTE(Realybe @ 2011 03 24, 17:59)
Tigrasoj cepelinai nieko,bet kelis kartus man nuo ju buvo labai bloga ir ne tik man..daugiau nenoriu
Papildyta:
as nebuvau,bet atsiliepimai geri,aplinka ir patiekalai sake faini,bet ir kainos neblogos

Papildyta:

kiek valgiau tigrasoj cepelinų, o tai būna gana dažnai, nėkart (tfu tfu tfu) dar bloga nebuvo.
o briedžių medžioklėj tai vis kokį kepsniuką ar užkepėlę pasiimam tai irgi visada skanu buvo

Pizza Jazz prie fontano Laisvės alėjoj labai patinka. Niekada nenuvylė lyg ir.
O bent tris kartus per savaitę apsilankau.

QUOTE(salutvera @ 2011 03 24, 12:24)

QUOTE(feja* @ 2011 03 25, 14:45)
kiek valgiau tigrasoj cepelinų, o tai būna gana dažnai, nėkart (tfu tfu tfu) dar bloga nebuvo.
tai liuks,kad patinka ir tinka

O as ir vyras buvom apsinuodije gal bent du kartus nuo ju