Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

QUOTE(Debesiene @ 2008 06 17, 15:27)
drinks_cheers.gif  bigsmile.gif  tik dabar but gerai su kaskuom ir kaip susiderint viska galutinai.... rolleyes.gif
bet pala.... a kaip tau kinderius perduosiu? g.gif

kai gelyte bus Vilniuj gausi zinute, parasyk i AZ savo tel nr. 4u.gif

jei iki liepos 13 prazys tai pati busiu Vilniuj, galesi iduoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 17 birželio 2008 - 15:33
QUOTE(Aina @ 2008 06 17, 16:30)
kai gelyte bus Vilniuj gausi zinute, parasyk i AZ savo tel nr. 4u.gif

didelis didelis dekui.... 4u.gif ploja.gif
Atsakyti
Sveikos gal galit mane apsviesti kodel jos taip skirtingai zydi, atrodo kad cia butu skirtingos geles nors is to pacio stiebo auga g.gif
Papildyta:
Cia taip zydi Lyon's pirates treasure

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolli_: 17 birželio 2008 - 17:09
Dėl birželio 29 d. pamokos susitikimo

QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2008 06 11, 00:59)

"Turiu keletą idėjų, kurias pateikiu Jūsų teismui:
1. Atskyrinėsime tikrai ne po vieną vaikiuką, sau pasiliksime po vieną, du, o kur dėti likusius? O kaip idėja keistis atskirtais vaikiukais? Jei tokia idėja priimtina, reikėtų, kad būsimi dalyviai iš anksto paskelbtų, ką atskyrinės, kad vėliau nebūtų sumaišties. Aš pati turiu 4 Playful Spectrum vaikiukų iš ano susitikimo, du tikrai galiu atiduoti, ir Alba Regija antrą vadą vaikiukų, kurių nei vieno nereikia, bet mielai į ką nors išsikeisčiau. [vieną lapuką pažadėjau Kerpenai], jei ji dalyvaus]
2. Užsienietiškuose saituose teko matyti sanpaulijų auginimo konkursus - vienu metu pasodinami vienos veislės lapukai, po to arba 1) fotografuojama kas mėnesį ir skelbiami mėnesio nugalėtojai, arba 2) skelbiami tik vieno tarpinio etapo laimėtojai, kai pasirodo vaikučiai. Abiem atvejais laimėtojas yra tas, kas pirmas sulaukia žiedų. Dar galima konkurso tąsa - atspėti veislę. Gal ir mes galim ką nors panašaus susiorganizuoti? Juolab, kad pirmo susitikimo metu mokėmės skirtingų dauginimo būdų - kodėl nepadarius konkurso ir įvairiems būdams, sodinant tos pačios veislės lapukus? 1) atveju viskas paprasta, galim skabyti kad ir maksimutę, bet 2) atveju  reikėtų prašyti, kad kas nors kokios populiarios veislės sanpauliją paaukotų, ir tai turėtų būti žmogus, kuris ne tik augaliuką paauktotų, bet ir niekam neišplepėtų, ką paaukojo...
Laukiu kritikos ir komentarų"
Taigi, laukiu kritikos ir komentarų

Temos tęsinys (numeracija ta pati):
1. Noriu pakartoti savo prašymą paskelbti, kokių vaikučių turėsite dovanojimui/apsikeitimui, kad būtų galima iš anksto susitarti su kitais dalyviais. Aš dar apsižiūrėjau, kad turiu tris Apache Daydream pažastinukus (vienas kiek silpnokas), kuriuos galėčiau perleisti, ir jau susitariau, kam padovanosiu 1-2 Playful Spectrum vaikiukus.

2. Kaip supratau, mano idėjai dėl sanpaulijų auginimo konkurso prieštaraujančių nėra?
O kas dalyvautų? Parašykit į formumą arba man į AŽ, parašykit net ir tuo atveju, jei dėl dalyvavimo abejojate, nes reikėtų bent preliminariai žinoti, kiek lapelių laužti.
Dar parašykit, kas galėtų lapelių paaukoti konkursui. Tik rašykit man į AŽ, kad išliktų intriga dėl veislės, jei absoliutus konkurso laimėtojas būtų tas, kas pirmas atspės veislę. Taip pat rašykit savo pasiūlymus dėl prizų.

3. Rojaus Soduose buvo pasiūlyta dar pasimokyti atnaujinti seną kerelį. O kaip dėl "sodinimo ant knato"? Kaip tik aktualu, vasara, atostogų metas...

Atsakyti
Dėl birželio 29 d. pamokos susitikimo

Ai, dar pagalvojau dėl Nr. 2. Juk nebūtina dalyvauti susitikime tam, kad dalyvautum sanpaulijų auginimo konkurse! Atsiliepkite ir tos, kas negali atvykti, bet nori dalyvauti konkurse, ir kaip nors sugalvotume, kaip perduoti lapukus.
Atsakyti
Dėl birželio 29 d pamokos susitikimo.

Susitikime dalyvauti norėčiau, bet tas dalyvavimas dar kol kas su dideliu klaustuku.
Pati kol kas neturiu nei lapukų, nes mano sanpaulijos dar labai jaunos vos vos pradedančios žydėti ar krauti pumpurus, nei ką atskyrinėti (ačiū Močiutei Eglutei pasiūliusiai savo lapuką su vaikais smile.gif )

Išmokti ir pamatyti norėčiau viską, kas bus rodoma - ir kerelio atnaujinimą ir knatą. Saviškėms suvėriau knatus ir po to pervėriau iš naujo, bet vis tiek kitų patirtis visada naudinga.
Jei būtų galimybė, sudalyvaučiau lapuko auginimo konkurse, nors kol kas ne kažin kaip sekasi šioje srityje, tai gal gaila tokiai augintojai rimtą lapelį patikėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 06 17, 23:37)
Dėl birželio 29 d pamokos susitikimo.
Jei būtų galimybė, sudalyvaučiau lapuko auginimo konkurse, nors kol kas ne kažin kaip sekasi šioje srityje, tai gal gaila tokiai augintojai rimtą lapelį patikėti  blush2.gif

Manau, kad didžiosios daugumos dalyvių patirtis dar nė metų nesiekia (čia aš apie veislinukių auginimą), taip kad, drąsos
Atsakyti
Vakar pastebėjau, kad mano maximukė laaabai jau stengiasi gausiai žydėti wub.gif krauna žiedus žieduose bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2008 06 17, 18:08)
Sveikos gal galit mane apsviesti kodel jos taip skirtingai zydi, atrodo kad cia butu skirtingos geles nors is to pacio stiebo auga  g.gif

Jei tai pirmasis jos žydėjimas, pirmi žiedukai būna ne tokie kokie turėtų būti, kas ir matosi pas tave, skleidžiantis kitiems parodo savo veislei būdingus bruožus.
QUOTE(Gintute @ 2008 06 17, 23:15)
Vakar pastebėjau, kad mano maximukė laaabai jau stengiasi gausiai žydėti  wub.gif krauna žiedus žieduose  bigsmile.gif

Gražus ir gausus žydėjimas, o žiedukai žieduose thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Aina,2008 06 17, 15:25]
kniazna meri ir mermaid labai domina. ar mermaid zydi su fantazy g.gif . nes jau auginau viena ir pasirodo kad sportas verysad.gif

Nu mermaind lyg zydi su fantazy. Tiksliau sakant ant kai kuriu ziedlapiu yra tu taskeliu, bet bijau ka ir pranasaut, nes pagal nuotraukas internete tai ju turetu buti daugiau, bet yra labai mazai...
Tai jai ka nuspresi del jos sakyk, o as savo prasimus irgi mainymui pateiksiu blush2.gif Nu zodziu susitarsim, tikiuosi dar iki joniniu ir po ju. Kiek suprantu su mama susitiksi per iseigines, tai ir perduos, a gerai?
P.S. galeciau atsiusti nuotraukyte jai savo maila pasakytum, siaip ji nelabai rysti ta foto, bet keli taskiukai matosi....Tikiuosi kad jau kokiam 5 zydejime atsiskleis visas grozis, jai aisku nepasirodys kad sportas... doh.gif

Tai gi noreciau Desinger dress ir frozen in time lapeliu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marcelė: 18 birželio 2008 - 07:04
Va foto ikelsiu, gal pasiseks iziureti fantazy ant ziedlapiu 4u.gif

Atsiprasau uz nuotraukos kokybe

O Merginos ar negalvojat siustis dar kokiu nors veisliu lapeliu? Gal jau subrandinot minti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marcelė: 18 birželio 2008 - 07:55
user posted imageuser posted imageuser posted imageparodysiu ir savo sanpaulytes:

suncoast circus candy:

[attachmentid=146932]

ir neveislinuke

[attachmentid=146933]

Vieną sanpaulytę, electric dreams, pati sugadinau: zydincia persodinau ir visi ziedeliai sudziuvo. verysad.gif Dabar teks laukti nauju.

truputi ne i tema, bet kodel paveiksliuku nerodo????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziv: 18 birželio 2008 - 08:50