Dėl birželio 29 d. pamokos susitikimo
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2008 06 11, 00:59)
"Turiu keletą idėjų, kurias pateikiu Jūsų teismui:
1. Atskyrinėsime tikrai ne po vieną vaikiuką, sau pasiliksime po vieną, du, o kur dėti likusius? O kaip idėja keistis atskirtais vaikiukais? Jei tokia idėja priimtina, reikėtų, kad būsimi dalyviai iš anksto paskelbtų, ką atskyrinės, kad vėliau nebūtų sumaišties. Aš pati turiu 4 Playful Spectrum vaikiukų iš ano susitikimo, du tikrai galiu atiduoti, ir Alba Regija antrą vadą vaikiukų, kurių nei vieno nereikia, bet mielai į ką nors išsikeisčiau. [vieną lapuką pažadėjau Kerpenai], jei ji dalyvaus]
2. Užsienietiškuose saituose teko matyti sanpaulijų auginimo konkursus - vienu metu pasodinami vienos veislės lapukai, po to arba 1) fotografuojama kas mėnesį ir skelbiami mėnesio nugalėtojai, arba 2) skelbiami tik vieno tarpinio etapo laimėtojai, kai pasirodo vaikučiai. Abiem atvejais laimėtojas yra tas, kas pirmas sulaukia žiedų. Dar galima konkurso tąsa - atspėti veislę. Gal ir mes galim ką nors panašaus susiorganizuoti? Juolab, kad pirmo susitikimo metu mokėmės skirtingų dauginimo būdų - kodėl nepadarius konkurso ir įvairiems būdams, sodinant tos pačios veislės lapukus? 1) atveju viskas paprasta, galim skabyti kad ir maksimutę, bet 2) atveju reikėtų prašyti, kad kas nors kokios populiarios veislės sanpauliją paaukotų, ir tai turėtų būti žmogus, kuris ne tik augaliuką paauktotų, bet ir niekam neišplepėtų, ką paaukojo...
Laukiu kritikos ir komentarų"
Taigi, laukiu kritikos ir komentarų
Temos tęsinys (numeracija ta pati):
1. Noriu pakartoti savo prašymą paskelbti, kokių vaikučių turėsite dovanojimui/apsikeitimui, kad būtų galima iš anksto susitarti su kitais dalyviais. Aš dar apsižiūrėjau, kad turiu tris Apache Daydream pažastinukus (vienas kiek silpnokas), kuriuos galėčiau perleisti, ir jau susitariau, kam padovanosiu 1-2 Playful Spectrum vaikiukus.
2. Kaip supratau, mano idėjai dėl sanpaulijų auginimo konkurso prieštaraujančių nėra?
O kas dalyvautų? Parašykit į formumą arba man į AŽ, parašykit net ir tuo atveju, jei dėl dalyvavimo abejojate, nes reikėtų bent preliminariai žinoti, kiek lapelių laužti.
Dar parašykit, kas galėtų lapelių paaukoti konkursui. Tik rašykit man į AŽ, kad išliktų intriga dėl veislės, jei absoliutus konkurso laimėtojas būtų tas, kas pirmas atspės veislę. Taip pat rašykit savo pasiūlymus dėl prizų.
3. Rojaus Soduose buvo pasiūlyta dar pasimokyti atnaujinti seną kerelį. O kaip dėl "sodinimo ant knato"? Kaip tik aktualu, vasara, atostogų metas...