Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2008 06 16, 22:59)

Aciukas 4u.gif ta pati thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif kazkaip apsiniaukia ax.gif bet kai pasiziuriu i palange sirdis dziaugias, kai skleidzias vis daugiau zieduku wub.gif
Atsakyti
Sveikutės, esu iš Kauno, tai gal kurios esate kaunietės pasidalintumėt/parduotumėt šitų grožių "flensiukų"? ax.gif Neturiu beveik nieko (išskyrus visiškai tradicines, kiekvienoj parduotuvėj parduodamas Sanpaulijas), taigi tinka viskas. smile.gif Lauksiu pasiūlymų... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 17, 10:54)
sveikutes 4u.gif kazkaip apsiniaukia ax.gif bet kai pasiziuriu i palange sirdis dziaugias, kai skleidzias vis daugiau zieduku wub.gif

Rena mums to ir reikia ! Kad apsiniaukę tai liuks thumbup.gif , visgi nereikės laistyti daržiuko, o jau taip gražiai lyja, braškės noksta akimirksiu, o buvo jau beveik prie "išdegimo" ribos, neimanoma buvo tiek prilieti. Pernai prisisodinau kaip "durnius giros" lotuliukas.gif , o kaip pradėjo džiūti, negaliu žiūrėti, ėmiau laistyti, vanduo ne per arčiausiai, tad lietutis mane išgelbėjo. thumbup.gif
Na o kas link sanpaulijų, tai apniukęs dangus ir joms retkarčiais į naudą, ne taip saugoti reikia, laistyti rečiau. O žiedukai tokie gražūs, kad namuose saulėta nuo jų !
Žydi ne tik sanpaulijos, kaktusėlis paivairino spalvų gamą wub.gif .
user posted image
Atsakyti
Laba diena
Merginos o nebrandinat minties parsisiusti nauju veisliu lapeliu?

P.S. Tiesa Aina, as tau kazkada prizadejau viena veisline sanpaulija, tik beda, kad nelabai atsimenu kuri ten buvo, gal tu galetum priminti, lyg tavo mama gyvena Kaune tai kaip ir butu per ka perduoti...jai aisku nesimaisau.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marcelė: 17 birželio 2008 - 13:52
QUOTE(Debesiene @ 2008 06 17, 08:11)
butu saunu, tik kad klaipeda nepakeliui... g.gif

si savaitgali Mildute jau uzgarantavo, kad tikrai bus pajury. tai jai galeciau ideti siuntinuka, parves i Vilniu 4u.gif

QUOTE(Gintute @ 2008 06 17, 09:08)
O jau kokia ta Lituanica nereali  wub.gif  wub.gif

Aina, gal netyčia ir pas tave tokia auga?

nea, neauginu rolleyes.gif . nors uzmusk nepamenu, kur mes buvom susitike doh.gif blush2.gif

QUOTE(Marcelė @ 2008 06 17, 13:50)
Laba diena
P.S. Tiesa Aina, as tau kazkada prizadejau viena veisline sanpaulija, tik beda, kad nelabai atsimenu kuri ten buvo, gal tu galetum priminti, lyg tavo mama gyvena Kaune tai kaip ir butu per ka perduoti...jai aisku nesimaisau.... blush2.gif

aha, Kaune gyvena, o ka siulei tai neuzsirasiau, bet jei parasytum ka augini, tai greit prisiminciau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
AINA kaip butu nuostabu... clap.gif

ir dar nenoriu likt skolinga... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Debesiene: 17 birželio 2008 - 14:09
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2008 06 17, 10:14)
Sveikutės, esu iš Kauno, tai gal kurios esate kaunietės pasidalintumėt/parduotumėt šitų grožių "flensiukų"?  ax.gif  Neturiu beveik nieko (išskyrus visiškai tradicines, kiekvienoj parduotuvėj parduodamas Sanpaulijas), taigi tinka viskas. smile.gif Lauksiu pasiūlymų...  mirksiukas.gif

turiu tikrai nemaza buri vaikiuku, galiu parinkti ivairiu spalvu ir formu. jei tinka - Kaune jie atsirastu po joniniu, perduociau mamai 4u.gif . parasyk kiek egzemplioriu noretum bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Debesiene @ 2008 06 17, 14:08)
ir dar nenoriu likt skolinga... ax.gif

susitariam taip, jei prazys su fantazy, tai tuomet nupirksi mano vaikams po kinderi biggrin.gif , jei ne tai nieko neskolinga 4u.gif

Ausma, tavasis Bob Serbin ateina i prota bigsmile.gif . pernai zydejo baltai, dabar ziedas is isores tamsiai bordinis, viduje sviesesnis biggrin.gif , bet jau pazanga nemaza, gal ir prazys teisingai kada cool.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 17 birželio 2008 - 14:17
Aina, tai gi turiu tokias
Arcturus
Knazna meri
mermaid
ness too much pizzas
music box dancer
Pink Sensation
Visos isvardintos fantastiskai zydi!!!1
bet galiu dalintis tik lapeliais, idesiu du vnt., kad tikrai augtu ir zydetu, po to kai apsivaikuos:)

P.S. Mielai mainyciau i tavo veislinius lapelius jai turi ka pasiulyt siuo metu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 06 17, 14:07)

nea, neauginu rolleyes.gif . nors uzmusk nepamenu, kur mes buvom susitike doh.gif  blush2.gif

Nugi aš pas tave darbuke buvau gal prieš mėn... Silvanos gėlytę pasiimti "alkoholinėj" dėžutėj mirksiukas.gif
Atsakyti
kniazna meri ir mermaid labai domina. ar mermaid zydi su fantazy g.gif . nes jau auginau viena ir pasirodo kad sportas verysad.gif

cia sarselis ka turiu blush2.gif :
Auginu sanpaulijas:
Apache Daydream
Apache Primrose
B-Man's Etna (Curcuruto)
Blue Dragon
Buckeye Butterflies
Buckeye Celebration
Buckeye Eyestopper
Designer Dress
Dumplin'
EK - Boginya Krasoty (EK-Goddess of Beauty)
EK - Chernaya Zhemchuzhina (EK-Black Pearl)
EK - Dikaya Orkhideya (EK-Wild Orchid)
EK - Lyubasha (ЕК–Любаша)
EK - Shakhinya(EK-Persian Empress)
Emerald Lace
Frosted Flames
Frozen In Time
Hello Sunshine
Irish Cream
Irish Flirt
King's Treasure
Kissing Bandit
Liubimaja Docka (Beloved Daughter)
Lyon's Victorian Valentine
Louisianna Lullaby
Ma's Silk Flower
Midnight Twist
Misty Cloud
Moonlight Snow
Moya Radost (My Joy)
Music Box Dancer
Ode to beauty
Optical Illusion
Paradise lost
Phobos
Rob's Sarsparilla
Royal Lady
Ruffled Skies 2
Silverglade Apples
Skybird
Special Treat
Sun Sizzle
Suncoast Circus Candy
Taboo
Warm Sunshine

Strepsiukai:
Streptocarpus "Silvia"
Streptocarpus "Double Scoop"
Streptocarpus "Cynthia"
Streptocarpus "Pink Souffle"

Episcijos:
Episcija "Blue Nile"

kaip jos atrodo galima pamatyti cia:
http://public.fotki..../1/blue-dragon/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 17 birželio 2008 - 15:28
QUOTE(Aina @ 2008 06 17, 15:11)

susitariam taip, jei prazys su fantazy, tai tuomet nupirksi mano vaikams po kinderi biggrin.gif , jei ne tai nieko neskolinga 4u.gif

drinks_cheers.gif bigsmile.gif tik dabar but gerai su kaskuom ir kaip susiderint viska galutinai.... rolleyes.gif
bet pala.... a kaip tau kinderius perduosiu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Debesiene: 17 birželio 2008 - 15:29