Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 19, 00:08)
Štai pirmieji  Silwerglade appees ir Skeeter žiedai.

grazu wub.gif

QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 19, 00:13)
.
Čia naktiniam pasiskanavimui, pagal seną tradiciją, net gera kai pagalvoju kaip būdavo smagu vakarais  "naktipiečių porciją" rasti, pamenat. lotuliukas.gif

aha, pamenu drinks_cheers.gif visai fainiai budavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 19, 08:55)
aha, pamenu drinks_cheers.gif visai fainiai budavo bigsmile.gif

Taigi Rena žiedukų jau turi, ir buvusią gražią tradiciją galime tęsti, tada buvo žiema ir savų grožybių neturėjome beveik, džiaugėmės skolintomis foto. O dabar galime savais nuostabiais sanpaulijų žiedukais grožėtis ir pietums, ir vakarienei, netgi naktipiečiams... lotuliukas.gif Tik reikia nepatingėti, ir susikurti sau gražią linksmą temą.
Jei bus pritariančiųjų mielai galėsiu po "porciją pametėti" lotuliukas.gif "produktų 'turiu net 25 rūšių. thumbup.gif

Silverglade Apples gražus visiškai išsiskleidęs žiedukas, o ir pats augalas man patinka, nesvarbu kad didelis, daug vietos užimantis, bet mielas, daug kam akį traukiantis, svajonių saraše, daug kam jau esu jo padauginusi, kai kas dar laukia lapukų, šiuo metu turiu iš lapuko priaugintų vaikiukų , išaugo net 5 gražuoliai garbaniai, paaugs atskirsiu , jieškos naujų namų. mirksiukas.gif
user posted image...user posted image
Papildyta:
Beja šios veislės sanpaulija pas mane įlgiausiai laikosi su žiedukų užuomazgomis (skleidžiasi tikrai labai ilgai ), Taigi žydėjimas ilgas ir gausus. Pirmieji pumpurai pasirodė balandžio gale, ir iki šiol vis dar nesibaigia . Foto daryta šiandien.
Atsakyti
Tikrai labai įdomi sanpaulija, truputį primena žiedinį kopūstą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 19, 09:46)
Jei bus pritariančiųjų mielai galėsiu po "porciją pametėti"  lotuliukas.gif "produktų 'turiu net 25 rūšių. thumbup.gif

Silverglade Apples   gražus visiškai išsiskleidęs žiedukas, o ir pats augalas man patinka, nesvarbu kad didelis, daug vietos užimantis, bet mielas, daug kam akį traukiantis, svajonių saraše, daug kam jau esu jo padauginusi, kai kas dar laukia lapukų,  šiuo metu turiu iš lapuko priaugintų vaikiukų ,  išaugo net 5 gražuoliai garbaniai, paaugs atskirsiu , jieškos naujų namų. mirksiukas.gif

Beja šios veislės sanpaulija pas mane įlgiausiai laikosi su žiedukų užuomazgomis (skleidžiasi tikrai labai ilgai ), Taigi žydėjimas ilgas ir gausus. Pirmieji pumpurai pasirodė balandžio gale, ir iki šiol vis dar nesibaigia . Foto daryta šiandien.

as turiu, tik 3veislines ir 1 maximine ax.gif tai kaip ta porcija pas mane tokia visai mini lotuliukas.gif
Sigute, jei yra laisvas nors vienas tas garbanius vaikutis, tai noreciau vieno ax.gif

turiu as pora su garbanotais lapais, na tikrai nemazi ju kupsteliai, bet man tai jie aplamai lb graziai atrodo ir be ziedu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 19 birželio 2008 - 09:12
QUOTE(rena @ 2008 06 19, 10:11)
Sigute, jei yra laisvas nors vienas tas garbanius vaikutis, tai noreciau vieno ax.gif

Supratau. mirksiukas.gif Taigi po truputuką sukpmplektuosim paketuką siuntimui, jau 3 veislės pas mane tau rezervuotos. thumbup.gif

O šią gėlyte pamatę pravardžiuoja visaip, ir kopūstu, ir gūžine salotą, bei egzotika pavadina. lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 19, 10:16)
Supratau.  mirksiukas.gif Taigi po truputuką sukpmplektuosim paketuką siuntimui, jau 3 veislės pas mane tau rezervuotos.  thumbup.gif

na jau reiktu, o tai jau man geda, kad vis ta guma tempiama blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Nematau jokios gėdos! Neisigalvok. 4u.gif
Vienas augaliukas jau ugtelėjas- smagu bus jį gauti, kitos veislės lapukas jau vaikiukus rodo- tau dar smagiau, na o šiandieninis užsakytas dar mažius, bet gali keliauti jau. Manau po joninių suruošiu, nes dabar baisoka, kad pašte neužstriktų, o gal per autobusą sumastysiu, reikia apžiūrėti tvarkaraštį, ir kaip tau patogiau būtų. O galdar ką sumastysi, panorėti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 19, 10:24)
Nematau jokios gėdos! Neisigalvok.  4u.gif
Vienas augaliukas jau ugtelėjas- smagu bus jį gauti, kitos veislės lapukas jau vaikiukus rodo- tau dar smagiau, na o šiandieninis užsakytas dar mažius, bet gali keliauti jau. Manau po joninių suruošiu, nes dabar baisoka, kad pašte neužstriktų, o gal per autobusą sumastysiu, reikia apžiūrėti tvarkaraštį, ir kaip tau patogiau būtų. O galdar ką sumastysi, panorėti. mirksiukas.gif

na idomu ka tu ten dar turi bigsmile.gif ax.gif

ir as manau po Joniniu but geriau, o tai su tom iseiginem, poto balaganas gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 19, 10:26)
na idomu ka tu ten dar turi bigsmile.gif  ax.gif

Turiu nemažai, bet reikia laiko prisėsti ir sužiūrėti visą prieauglį...tikiuosi per išeigines pavyks tai padaryti, ir parašysiu, gal ką panorėsi.
Pasidairyk mano albume, gal kas užklius už akių, turiu nemažai padauginus, o ir lapukų galiu skinti kai ko. g.gif
Kitą savaitėle galės keliauti ponuliai Tauragėn. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 19 birželio 2008 - 09:35
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 19, 10:34)
Turiu nemažai, bet reikia laiko prisėsti ir sužiūrėti visą prieauglį...tikiuosi per išeigines pavyks tai padaryti, ir parašysiu, gal ką panorėsi.
Pasidairyk mano albume, gal kas užklius už akių,  turiu nemažai padauginus, o ir lapukų galiu skinti kai ko. g.gif
Kitą savaitėle galės keliauti ponuliai  Tauragėn. 4u.gif

as ir siaip vis ilendu i tavo albumuka, vis akeles paganyt, na dabar reiks ilyst su tikslu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 06 19, 09:53)
Tikrai labai įdomi sanpaulija, truputį primena žiedinį kopūstą  lotuliukas.gif

ir man thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Prazydo mano pirmas ziedelis PURPLE FROST
user posted image
Atsakyti