Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 19, 11:55)
...kažkaip nuo tos veislės vis "nusisuku" blush2.gif

atsisukt ruosiesi biggrin.gif ?

stai koks tas mazylis:

user posted image

ar nepersigalvojai? uzrasau tau, veliau kai turesiu daugiau laiko, paderinsim atsiemima per AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 19, 13:27)
svarbiausia ju neperlaistyt, geriau jau nedalaistyt mirksiukas.gif

Pirktinės PC būna psodintos vienoje durpėje, tad perlaistymas ir nedalaistymas didžiulė bėda. Labai greit išsausėja, tad dėmesys reikalingas didesnis, nei pasodintom į paruoštą sanpaulijom žemės, kiminų, vermikulito mišinį, mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aina @ 2008 06 19, 13:28)
atsisukt ruosiesi biggrin.gif ?

blush2.gif dėl ištartų žodelių. blush2.gif
Bet tą ką esu jau turėjusi, norėtusi atstatyti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 19 birželio 2008 - 12:33
QUOTE(rena @ 2008 06 19, 13:27)
svarbiausia ju neperlaistyt, geriau jau nedalaistyt mirksiukas.gif

QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 19, 13:31)
Pirktinės PC būna psodintos vienoje durpėje, tad perlaistymas ir nedalaistymas didžiulė bėda. Labai greit išsausėja, tad dėmesys reikalingas didesnis, nei pasodintom į paruoštą sanpaulijom žemės, kiminų, vermikulito mišinį, mirksiukas.gif

tai vat,mano ir pirkta iš pekybos centro.Tai pasižiūriu,kai sausoka žemė,tada lieju iš "apačios".o tręšti galima? aš kartais patręšiu su skystomis trąšomis blush2.gif niekad jų neauginus,todėl informacijos nulis.
Atsakyti
Užsuk pasiskaityk šiame forume, rasi tikrai daug informacijos mūsų jau sukauptos į vieną vietą.
Sėkmytės auginant !
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 19, 13:45)
Užsuk pasiskaityk  šiame forume, rasi tikrai daug informacijos mūsų jau sukauptos į vieną vietą.
Sėkmytės auginant !

aciuks.gif žiūriu ,mes iš vieno krašto ax.gif
Atsakyti
Labutis gera įdėja atgaivint naktipiečius... 4u.gif biggrin.gif
O aš noriu pakamantinėt jus. Gavau Dovanų gražią sanpauliją ... Vardas jos kažkur nusiteriojęs.. o gal jo ir nebuvo . Bet manau ji vis vien verta karalienės titulo.
O gal kartais atsiras ir šeimininkė ,kas Rudenį ją dar mažylę Liucernai padovanojo, gal vardą atkapstytume.. Jei ne , manau jos grožis nenukentės . mirksiukas.gif
user posted image..
user posted image
Atsakyti
mano svajoniu sanpaulijos lapukas isaugino dvi sesytes thumbup.gif , o pats numiriojo unsure.gif . stai, rodau kokis grozis wub.gif .

user posted image

tai, kuri atspes mano laukiamiausiu ziedu savininkes pavadinima, gal ir rezervuosiu antraja, jei abi graziai augs tongue.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 06 19, 13:00)
o man jos auga, tik spek atsodint nuo lapo ar pazastinukus skabyt  g.gif  g.gif  g.gif
turiu va ir dabar 1 pazastinuka, jau graziai prigijusi, tik niekam neina isiulyt tongue.gif  biggrin.gif . vis neatsiranda norinciu rolleyes.gif  bigsmile.gif

Jei dar niekam neįsiūlei, aš norėčiau, gal kada Mildutė važiuoja?
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 06 19, 13:47)
Jei dar niekam neįsiūlei, aš norėčiau, gal kada Mildutė važiuoja?

Mildute pazadejo si savaitgali atvaziuot, tai gal iseitu perduot per ja, jei ka g.gif

sio vaikiuko uzsiprase jau Sigute 4u.gif , einu paziuresiu gal dar pazastinuku augina bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 19, 14:00)
...  manau jos grožis nenukentės . mirksiukas.gif

wub.gif nuostabi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 19, 14:00)
O aš noriu pakamantinėt jus. Gavau Dovanų gražią sanpauliją ... Vardas jos kažkur nusiteriojęs.. o gal jo ir nebuvo . Bet manau ji vis vien verta karalienės titulo.

Tikrai verta wub.gif Kokia graži bigsmile.gif bigsmile.gif
QUOTE(Aina @ 2008 06 19, 14:18)
mano svajoniu sanpaulijos lapukas isaugino dvi sesytes thumbup.gif , o pats numiriojo unsure.gif . stai, rodau kokis grozis wub.gif .

Oi oi,nė žiedelių nereikia koks garžumas wub.gif
Atsakyti
Aina tai gal ten Irish Iridescen blush2.gif a g.gif sesutės
Atsakyti