Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

Rena šaunu thumbup.gif wub.gif
O tu labai Buckeye Eyestopper nenurašyk... ant foto matosi mikroskopinės šviesios dėmelės ...gal susiprotės išryškės g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
rena, džiugu matyti tavo sanpaulijų žiedus wub.gif

Aš vis Rimos* palangę atsivertus apžiūriu wub.gif
Kažkada pavasarį mačiau ją gyvai, tai dar tik keli žiedeliai buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 25 birželio 2008 - 14:56
QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 25, 15:44)
Rena šaunu thumbup.gif  wub.gif
O tu labai Buckeye Eyestopper nenurašyk... ant foto matosi mikroskopinės šviesios dėmelės ...gal susiprotės išryškės g.gif  mirksiukas.gif

aciu, vat tos demeles ir mane biski ramina, gal visdelto ateis i prota g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 25, 16:39)
Vat tos demeles ir mane biski ramina, gal visdelto ateis i prota g.gif  biggrin.gif

Mano pirmieji žiedukai buvo be tai veislei būdingų "strazdanėlių" buvau kantri ir gailestinga lotuliukas.gif , neatsisakiau jos, visgi margalapė puošni ir savo lapukais. Ir su kitu žydėjimu Buckeye Eystopper augaliukas man atsidėkojo teisingu žydėjimu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 06 25, 14:31)
wub.gif Man ypač patinka alyvinės-violetinės-burokinės ir giminingų spalvų žiedai blush2.gif

Specialiai tau. 4u.gif user posted image
Atsakyti
Sigute***, ačiū, pamaloninai clap_1.gif
Atsakyti
Prašom naktipiečiams susipažinti su Buckeye Celebration sanpaulija. Sanpaulijos vaikas atkeliavo pas mane jau ūgtelėjęs šį pavasarį.Pražydo ir pradžioj mane buvo gerokai nuvylęs, nes dėmelių nebuvo.. jos išryškėjo po kurio laiko.Tai pirmas augalo žydėjimas, bent pas mane.
user posted image..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 25 birželio 2008 - 22:52
Aš naktipiečius pusryčiams "suvalgiau". Labai smagu akis paganyti.
Atsakyti
Rimuleee, na, labai jau įspūdingi žiedai clap.gif
Atsakyti
Žiedai tai įspūdingi. ax.gif Ale labiausiai ačiū Tai Blindei wub.gif Čia jos dovanotas vaikas man atsidėkojo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 25, 17:44)
Mano pirmieji žiedukai buvo be tai veislei būdingų "strazdanėlių" buvau kantri ir gailestinga  lotuliukas.gif , neatsisakiau jos, visgi margalapė puošni ir savo lapukais.  Ir su kitu žydėjimu 

na as tai jau jos atsisakyt net nesiruosiu, man ji ir be taskiuku graziai atrodo wub.gif
na kantrybes as turiu biggrin.gif ax.gif

QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 25, 23:51)
Prašom naktipiečiams susipažinti su Buckeye Celebration  sanpaulija.    Sanpaulijos vaikas atkeliavo pas mane jau ūgtelėjęs šį pavasarį.Pražydo ir pradžioj mane buvo gerokai nuvylęs, nes dėmelių nebuvo.. jos išryškėjo po kurio laiko.Tai pirmas augalo žydėjimas, bent pas mane.

o jau grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2008 06 24, 18:48)
Mano žiedų gausos fragmentas smile.gif
Čia - tik viena palangė iš kelių žiedais "užlietų"  4u.gif

user posted image

user posted image

blink.gif blink.gif blink.gif
grozis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 25, 23:51)
Prašom naktipiečiams susipažinti su Buckeye Celebration  sanpaulija.    Sanpaulijos vaikas atkeliavo pas mane jau ūgtelėjęs šį pavasarį.Pražydo ir pradžioj mane buvo gerokai nuvylęs, nes dėmelių nebuvo.. jos išryškėjo po kurio laiko.Tai pirmas augalo žydėjimas, bent pas mane.
user posted image..
user posted image

labai wub.gif wub.gif

turiu klausymuka
vienos gelytes ziedukas pasidengia kazkokiu baltumu, gal kaip pelesis ar kas ten, ant nuotrauku tikrai nesinatis, o kitos apatiniai lapiukai pabalo g.gif g.gif g.gif
Atsakyti