Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

QUOTE(gabe60 @ 2008 06 24, 12:17)
Ir kada jau reiktų pradėti nereikalingus lapelius skabyti? Aš pasukioju vazonėlį, bet vistiek, vienoje kurioje pusėje būna tankiau..
P.s. Paklausiau l. nedrąsiai, tikiuosi supratot, apie ką aš, gal kokių gudrybių yra  smile.gif, pasidalinkite prašau  smile.gif

user posted image...user posted image..user posted image
Skrotelė susideda iš "trejetukų" lapukų, foto labai aiškiai parodyta, vienas neatydžiai nuskintas lapukas, ir skrotelė sugadinta. doh.gif
Aigalas augdamas tinkamai apšviešoje vietoje pats tą simetriją įgauna, specialiai kažko ir nedarau. Suaugus pakankamai daug lapukų, apatinės eilės "vaikiškus " lapukus tai nuskinu, ir išmetu nes jie dauginimui netinka. Jei jau užsireikia skinti dauginimui kokį lapuką, tai darau labai atydžiai apžiūrėdama, kad nepakenkčiau skrotelės simetrijai. Šiaip lapukų neskabau, augaliuko irgi stengiuosi kuo mažiau sukioti. Tik sveikas augalas, pasodintas į tinkamą substratą, gaunantis papildomai trąšų (ne per daug ir ne per mažai ), šviesa, drėgmę viskas ir padeda augalui augti, žydėti gražiai.
Kartais augalo skrotelė susigadina, pradeda augti netaisyklingai, raitosi lapukai ir nuo tam tikrų užkluptų bėdų.
Kaip skrotekės centre deformuojasi jauni lapukai (raitosi) 
Erkė.
Boro stoka.
Kalcio stoka.
Geležies stoka.
pH pusiausvyros nebuvimas.
Per šalta.

...............................................................................
Gražių žiedukų per daug nebūna, fantastika !!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 24 birželio 2008 - 15:50
kazko man nerodo nuotraukos, taigi bandau dar karta ideti blush2.gif .

Misty Cloud

user posted image
Atsakyti
Gal ir per šiltas oras, bet ir pirmieji žiedukai dažnai būna ne tokie kokie turėtų būti būdingi tai veislei. Tad laikas ir mūsų begalinė kantrybė viską sustato į vietas. mirksiukas.gif
Gražus tikrai žiedukas. thumbup.gif
Atsakyti
Mano žiedų gausos fragmentas smile.gif
Čia - tik viena palangė iš kelių žiedais "užlietų" 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rima*: 24 birželio 2008 - 17:52
Nuostabi palange!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmonas @ 2008 06 24, 20:32)
Nuostabi palange!!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū wub.gif

Šiandien dariau "inventorizaciją" savo lentynose, ir teko atskirti nemažai naujų vaikiukų. Beje... pirmuosius savo atidalintus mini sanpaulijų vaikiukus jau greitai galėsiu parduoti.

Ir tikiuosi greitai pakviesti pasisvečiuoti mano virtualioje sanpaulijų galerijoje.
O jų nemažai, jau apie 150 veislių wub.gif
Atsakyti
Fantastiškas vaizdelis, Rima. wub.gif
Žiūriu jau kelintą kartą smile.gif
Atsakyti
Labai gražių žiedų visos prikrovėt. thumbup.gif O Rima tai baisiai gudriai...visa palangė...liuks vaizdelis wub.gif drinks_cheers.gif
Nataliuk Suskaičiavau ...manoji Ek -Dikaja Orchideja turi 4 pilnavidurius ir 3 paprastus žiedukus.Man tai baisiai ji patinka.Visgi ryški be galo , o žiedų dydis pasakiškas.
Gerai kad sumastei specelizuotis rusų selekcijos veislėse.. thumbup.gif O vyrui tu labai jau savo planų neatskleisk... blush2.gif Kad rimtai neužpavydėtų. ax.gif Maniškis nieko ,susitaikė jau... lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
O WOW.. Rima*, tavo palangė superinė.. thumbup.gif Labai labai gražu ir įspūdinga.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2008 06 24, 22:45)
O WOW.. Rima*, tavo palangė superinė..  thumbup.gif  Labai labai gražu ir įspūdinga..  wub.gif

Ačiū! 4u.gif
O dabar jau šitos visos žiedais apsikrovė:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 06 19, 11:37)
Aš tokios gal net nenorėčiau, nors gyvai pamačius, gal kitaip atrodytų...

Visiškai išsiskleidęs žiedukas gal atrodo patraukliau ?
user posted image..user posted image
Mano mažoji sanpaulijų lankytoja, viešnia, jai 4metukai, netyčia besidžiaugdama nulaužė Silverglade Apples žieduką, ir kiek ašarų buvo, pagaliau sumastė kad gėlytei nelabai skauda bus jei žieduką pamerksim . lotuliukas.gif
Atsakyti
o cia tai jooo thumbup.gif
maniskes dar pilnai neissiskleide, bet labai jau noris ir man ziedeliais pasipuikuot blush2.gif tongue.gif

Louisiana Lullaby
user posted image

ir tik pradejes skleistis Buckeye Fiesta
user posted image
Atsakyti