Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

Snow squal "naktipiečiams" kaip tik... mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 30 birželio 2008 - 21:55
Klausimas temos lankytojoms(-ams):
Kaip matau, buvo norinčių, bet negalinčių atvykti į pamoką/susitikimą, matau, kad ir naujas susitikimas jau yra organizuojamas Panevėžyje drinks_cheers.gif
Tai gal būtų įdomu, jei informacija apie vilniškį susitikimą ir lapelių sodinimo konkursą būtų skelbiama forume, ar bendrauti per AŽ? Laukiu Jūsų sprendimo, o pakol kas rašau šioje temoje:

Sveiki, konkurso dalyviai!
Kadangi kai kurios merginos abejoja savo sugebjimais, pažadėjau auginimo konkurso dalyvių sąrašo viešai neskelbti. Tikiuosi, kad laikui bėgant dalyvės išdąsės ir ir pačios pasidalins savo patirtimi.
Vienok, sąrašui ir ryšiui pasitikslinti visoms parašysiu į AŽ - vienas konkursinis Blindės NN iš RS lapukas nukeliavo nežinia kam, todėl prašau, atsiliepkite, jei kas iš manęs žinutės negavo arba žinutėje bus nurodytas tik vienas lapukas.
Dėl taisyklių:
1. Žemiau pateikiami tik mano siūlymai. Jeigu jie nepriimtini, prašau siūlyti savus.
2. Mėnuo jau baigiasi, tai gal tegul apytikslis nuotraukų talpinimo laikas galėtų būti pirmoji mėnesio diena, +/- kelios dienos? Išimtis būtų rugpjūčio 1 d., nes dauguma, tikriausiai, sodins į substratą, o ne merks į vandenį, tai paprasčiausia nebus ko rodyti.
3. Konkursai Nr. 1 (laimi atspėjęs veislę) ir Nr. 2 (laimi pirmas sulaukęs žiedų) vyktų vienodai, tik pirmu atveju prizas laimėtojui (ar pirmų trijų vietų laimėtojui) galėtų būti selekcininko ar veislės pavadinimo raidės atskleidimas. Prizus konkursui Nr. 2 prašau siūlyti! Tai galėtų būti substratai, trašos, vazonėliai, retesnių veislių sanpaulijos. Pavyzdžiui, aš esu šiek tiek užsikrėtusi dekupažu, su didžiausiu malonumu laimėtojoms(-ams) padekupažinčiau vazonėlių, jeigu joms(jiems) toks "menas" patinka.
4. RS apie susitikimą (ir, pakol kas, apie konkursą) diskutuojama atskiroje temoje. Jeigu ten registruotis dėl kokių priežasčių nenorite, man būtų nesunku perkelti informaciją apie konkurso eigą į RS. Ar tinka?
5. Na, o tarpuose tarp nuotraukų paskelbimo prašyčiau dalintis savo pasiekimais!
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 30, 22:54)
Snow squal "naktipiečiams" kaip tik... mirksiukas.gif

eisiu sapnuot naktipiecius wub.gif
Atsakyti
Kažkaip man dar vis tiek nesueina galai. Jei dalyviai neskelbiami, tai kaip tada bus rodomos nuotraukos - be dalyvių vardų, tik nuotraukos ir viskas?

Aš tai neslepiu, kad turiu vieną konkursinį lapelį, nors ir -žinau, kad gali nieko gero neišeiti. Bet smagus vien tas išauginimo procesas, o čia dar kartu su kitomis.

Jei konkurso nuotraukos bus dedamos RS, tai prisiregistruosiu ten. Man nesunku, tiesiog iki šiol neprireikė, tai ir esu neprisiregistravus ten, nors dažnai paskaitau.

Kadangi dabar tik birželio pabaiga, tai rugpjūčio pradžioje jau gali kai kam ir vaikai išdygti, yra pas mus sparčių augintojų. smile.gif

Dar nesupratau kaip ten tas prizas 1-ame konkurse. Jei laimi tas, kas atspėja veislę, tai kam tada jam ta raidė?
O kaip prizą aš irgi galėčiau kokį rankdarbį sumeistrauti, nežinia tik ar rankdarbiai patinka gėlininkėms.
Atsakyti
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2008 06 30, 23:17)
, matau, kad ir naujas susitikimas jau yra organizuojamas Panevėžyje  drinks_cheers.gif

Patikslinu, ne susitikimas o susibėgimas lotuliukas.gif, o jų jau ne vienas buvo, ne visos mergaitės forumus lanko, bet sanpaulijų grožis nuo to tikrai nenukenčia. Mūsų nėra daug, aš visada juokauju jog esame 7 pulkai po vieną... lotuliukas.gif , Labai norėtusi visoms susitikti kartu,.Aš kaip tarpininkas įsigyjant joms augaliukus pažystu visas, man atrodo laikas būtų visoms susipažinti g.gif .
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 06 30, 23:55)
eisiu sapnuot naktipiecius wub.gif

saldžių, spalvotų sapnelių ! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 07 01, 01:10)
Labai norėtusi visoms susitikti kartu,.Aš kaip tarpininkas įsigyjant joms augaliukus pažystu visas, man atrodo laikas būtų visoms susipažinti g.gif .

Tai kada atvažiuot... blush2.gif 4u.gif
Man irgi smalsu susipažinti su visomis panevėžietėmis. mirksiukas.gif
O gėliukų panevėžiui galima paieškoti..Va strepsą atrodo atliekamą turiu tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 07 01, 01:01)
Kažkaip man dar vis tiek nesueina galai. Jei dalyviai neskelbiami, tai kaip tada bus rodomos nuotraukos - be dalyvių vardų, tik nuotraukos ir viskas?

Aš tai neslepiu, kad turiu vieną konkursinį lapelį, nors ir -žinau, kad gali nieko gero neišeiti. Bet smagus vien tas išauginimo procesas, o čia dar kartu su kitomis.

Jei konkurso nuotraukos bus dedamos RS, tai prisiregistruosiu ten. Man nesunku, tiesiog iki šiol neprireikė, tai ir esu neprisiregistravus ten, nors dažnai paskaitau.

Kadangi dabar tik birželio pabaiga, tai rugpjūčio pradžioje jau gali kai kam ir vaikai išdygti, yra pas mus sparčių augintojų.  smile.gif

Dar nesupratau kaip ten tas prizas 1-ame konkurse. Jei laimi tas, kas atspėja veislę, tai kam tada jam ta raidė?
O kaip prizą aš irgi galėčiau kokį rankdarbį sumeistrauti, nežinia tik ar rankdarbiai patinka gėlininkėms.

Bandau atsakyti:
1. Kas norės, aišku, skelbsis, tiesiog kai kurios merginos bijo, kad pasiskelbs kaip dalyvės, o joms nieko neišeis (beje, kiek teko matyti panašių konkursų, dalyvių skaičius mažėjo po kiekvieno etapo). Taigi, dabar yra suregistruoti 8 konkurso Nr. 1 dalyviai (dar vienos iš dalyvių lapukas dingo šiukšlių konteineryje kartu su manuoju, bet tikiuosi, kad jos netektis bus atstatyta) ir 7 konkurso Nr. 2 dalyviai (viena mergina - su dviem skirtingos veislės lapukais)
2. Dėl konkurso nuotraukų: kur nors registruotis tikrai nebūtina! Kaip matei, klausiau temos dalyvių, ar joms būtų įdomi informacija apie šį konkursą. Jei daugumos nuomonė bus teigiama, info iš RS talpinsiu ir čia, ir atvirkščiai. Be to, du su puse dalyvio iš viso nėra jokiame forume užsiregistravę (na, bet kaip nors šią problemą išspręsime, manau, padės Lucerna ir Blindė)!
3. Dėl nuotraukų skelbimo rugpjūčio pradžioje: būtų galima, tik vėl bijau, kad kai kurios dalyvės neprarastų ūpo.
4. Dėl raidės - prizo. Kaip jau ne kartą buvo kalbėta tiek SM, tiek RS, veislės nei pagal nuotraukas, nei pagal aprašymus atspėti neįmanoma, jų tūkstančiai! Vienas dalykas, kaikas nors įdeda nuotrauką: pirmas dalykas, tai būna teisingai pražydusio augaliuko nuotrauka, antra, spėliojama viešai. O mūsų atveju viešai spėliojama nebus, o ir pirmą kartą pražydęs augaliukas nebūtinai turės visas veislės savybes, taip kad "pasufleruoti" teks (kituose forumuose esu mačiusi, kad spėjama konkretaus selekcininko išvesta veislė) - juk ne dalyvio kaltė, jei augaliukas "susportuos"
5. Dėl prizo - rankdarbio: man tai patiktų... Aš irgi jau pasiūliau "padekupažintus" vazonėlius, dar darau įvairius papuošalus, tad jeigu dalyvės norės (tik ką darysim su vieninteliu konkursantu vyru?), kodėl gi ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Močiutė Eglutė: 01 liepos 2008 - 00:30
[quote=Močiutė Eglutė,2008 07 01, 02:28]

(tik ką darysim su vieninteliu konkursantu vyru?)

Jau tai,kad jūsų konkurse dalyvauja vienas vyras,jam turite skirti prizą bet kokiu atvėju.Ir kodėl galvojate ,kad jam nepatiks tie jūsų pamarginti vazonėliai?O gal patiks ir jis pasodins į jį išaugintą sanpauliją.
Atsakyti
Nu to vyro nepaimsit plikom rankom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jis net gėles sukryžmint moka. thumbup.gif drinks_cheers.gif

Manau Močiutė Eglutė biški gązdina dalyves (netyčia žinoma)Nemanau, kad sunku nustatyt bus augalo veislę.. Palei mane veislė pražys teisingai.. jokių nukrypimų nebus.. tad bus galima spėti ir palei foto jei iki to niekas nesusigaudys.. ax.gif
Tiesa man patiktų kad ne visos atskirai mėtytume savo žinutes , bet kad siųstume savo foto Močiutė Eglutė ir ji paskelbtų foto su aprašais vienoje ar dviejose žinutėse.. na kad jos iš eilės būtų.. ne išmėtytos po kelis lapus.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 07 01, 00:55)
Tai kada atvažiuot... blush2.gif  4u.gif

O tai jau 8 pulkas... lotuliukas.gif Parašiau mergaitėm kam į AŽ, kas nesilanko forumę SMS, bus pritariančių, mielai priimsiu į savo sanpaulyną visas , bendrai susipažinimo popietei, laukiu datos ir laiko patvirtinimo. Jei jau susitarsime bendram susiėjimui, būtinai pranešime tiek tau , tiek kitoms augintojoms.
O tu Rimule laukiama bet kada, netgi be atskiro pakvietimo,perspėjimo svarbu kad aš namuose būčiau. mirksiukas.gif

user posted image Pasidžiaukime kartu. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 01 liepos 2008 - 07:24
Sigute, labai graži palangė su pratęsimu thumbup.gif

pritariu rimulei, kad nuotraukos būtų skelbiamos visos kartu. Galėtume visos pvz nusiųsti nuorodas iš savo internetinių albumų tarkim Močiutei Eglutei, o kas neturi internetinių albumų kad ir pačias nuotraukas, o ji tada sudėtų iš karto ir RS ir SM.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 liepos 2008 - 09:12
QUOTE(rimulėėė @ 2008 07 01, 01:55)
Tai kada atvažiuot... blush2.gif  4u.gif
O gėliukų panevėžiui galima paieškoti..Va strepsą atrodo atliekamą turiu  tongue.gif  ax.gif

Strepsis mano meilė, jau ketvirtą žiedstiebiuką leidžia ir kaip gražiai žydi wub.gif Ir tavo visos sanpaulytės jau tuoj tuoj mane pradžiugins pirmaisiais žiedukais bigsmile.gif
Atsakyti