QUOTE(Kerpena @ 2008 07 01, 01:01)
Kažkaip man dar vis tiek nesueina galai. Jei dalyviai neskelbiami, tai kaip tada bus rodomos nuotraukos - be dalyvių vardų, tik nuotraukos ir viskas?
Aš tai neslepiu, kad turiu vieną konkursinį lapelį, nors ir -žinau, kad gali nieko gero neišeiti. Bet smagus vien tas išauginimo procesas, o čia dar kartu su kitomis.
Jei konkurso nuotraukos bus dedamos RS, tai prisiregistruosiu ten. Man nesunku, tiesiog iki šiol neprireikė, tai ir esu neprisiregistravus ten, nors dažnai paskaitau.
Kadangi dabar tik birželio pabaiga, tai rugpjūčio pradžioje jau gali kai kam ir vaikai išdygti, yra pas mus sparčių augintojų.
Dar nesupratau kaip ten tas prizas 1-ame konkurse. Jei laimi tas, kas atspėja veislę, tai kam tada jam ta raidė?
O kaip prizą aš irgi galėčiau kokį rankdarbį sumeistrauti, nežinia tik ar rankdarbiai patinka gėlininkėms.
Bandau atsakyti:
1. Kas norės, aišku, skelbsis, tiesiog kai kurios merginos bijo, kad pasiskelbs kaip dalyvės, o joms nieko neišeis (beje, kiek teko matyti panašių konkursų, dalyvių skaičius mažėjo po kiekvieno etapo). Taigi, dabar yra suregistruoti 8 konkurso Nr. 1 dalyviai (dar vienos iš dalyvių lapukas dingo šiukšlių konteineryje kartu su manuoju, bet tikiuosi, kad jos netektis bus atstatyta) ir 7 konkurso Nr. 2 dalyviai (viena mergina - su dviem skirtingos veislės lapukais)
2. Dėl konkurso nuotraukų: kur nors registruotis tikrai nebūtina! Kaip matei, klausiau temos dalyvių, ar joms būtų įdomi informacija apie šį konkursą. Jei daugumos nuomonė bus teigiama, info iš RS talpinsiu ir čia, ir atvirkščiai. Be to, du su puse dalyvio iš viso nėra jokiame forume užsiregistravę (na, bet kaip nors šią problemą išspręsime, manau, padės Lucerna ir Blindė)!
3. Dėl nuotraukų skelbimo rugpjūčio pradžioje: būtų galima, tik vėl bijau, kad kai kurios dalyvės neprarastų ūpo.
4. Dėl raidės - prizo. Kaip jau ne kartą buvo kalbėta tiek SM, tiek RS, veislės nei pagal nuotraukas, nei pagal aprašymus atspėti neįmanoma, jų tūkstančiai! Vienas dalykas, kaikas nors įdeda nuotrauką: pirmas dalykas, tai būna teisingai pražydusio augaliuko nuotrauka, antra, spėliojama viešai. O mūsų atveju viešai spėliojama nebus, o ir pirmą kartą pražydęs augaliukas nebūtinai turės visas veislės savybes, taip kad "pasufleruoti" teks (kituose forumuose esu mačiusi, kad spėjama konkretaus selekcininko išvesta veislė) - juk ne dalyvio kaltė, jei augaliukas "susportuos"
5. Dėl prizo - rankdarbio: man tai patiktų... Aš irgi jau pasiūliau "padekupažintus" vazonėlius, dar darau įvairius papuošalus, tad jeigu dalyvės norės (tik ką darysim su vieninteliu konkursantu vyru?), kodėl gi ne?