Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

Monikute manau tavo noram bus lemta įšsipildyti neužilgo . thumbup.gif
Pas mane toliau žydi dičkė, tiek lapais tiek žiedais Music Box Dancer.
user posted image
Atsakyti
Apie sanpaulijų augintojų popietę-susipažinimą Panevėžyje.
Drįstu pranešti , kad susitikomo- susipažinimo mergaitės tikrai nori. Prie Panevėžiečių jungiasi ir Šiaulietės. Taigi laukiame daugiau atsiliepiant, ir derinsim datą, laiką. thumbup.gif
Buckeye Cranberry Swirl .
user posted image
Atsakyti
Nu va kaip fainai.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 07 01, 08:23)
Pasidžiaukime kartu. wub.gif

bigsmile.gif wub.gif wub.gif jega thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 07 01, 14:28)
Apie sanpaulijų augintojų popietę-susipažinimą Panevėžyje.
Drįstu pranešti , kad susitikomo- susipažinimo mergaitės tikrai nori.  Prie Panevėžiečių jungiasi ir Šiaulietės.  Taigi laukiame daugiau atsiliepiant, ir derinsim datą, laiką. thumbup.gif
Buckeye Cranberry Swirl .
user posted image

Oi kaip noriu ir aš prisijungti, jeigu galima. Gal kaip nors pavyktų ir man prisiderinti.
Be to ir aš jau turiu vieną veislinukę sanpauliją. Po didelių nelaimių ji pas mane atkeliavo (potvynis draugų bute buvo). Gavau visą stikliniais permatomais lapukais, jaunesni atsigavo, pažaliavo, o senesni jau apdžiūvę. Matosi leidžia naujus gražius lapukus. Tai jau drąsiai galiu sakyti, kad gyvens ir vieną gažią dieną gal pražydės smile.gif
Atsakyti
--rita Aišku kad galima 4u.gif

Ot gerai aš čia blush2.gif už Panevėžietes atsakinėju... lotuliukas.gif thumbup.gif Ale jaučiuosi ir aš Panevėžietė dar. mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 07 01, 11:12)
pritariu rimulei, kad nuotraukos būtų skelbiamos visos kartu. Galėtume visos pvz nusiųsti nuorodas iš savo internetinių albumų tarkim Močiutei Eglutei, o kas neturi internetinių albumų kad ir pačias nuotraukas, o ji tada sudėtų iš karto ir RS ir SM.

Sutarta! O Sigutė šaunuolė! Dayvavau trijuose susitikimuose (ar "susibėgimuose", tai esmės nekeičia tongue.gif ). Bent jau man tai "du viename" - ir maloniai praleistas laikas, ir informacijos daug gaunu
Atsakyti
Sulaukiau ir aš žiedų thumbup.gif
user posted image
Gėlininkė smile.gif
user posted image
Atsakyti
maidana, thumbup.gif
ir ant palangės ir už lango wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maidana @ 2008 07 01, 21:10)
Sulaukiau ir aš žiedų thumbup.gif
Gėlininkė smile.gif

nu ir ziedukai ir gelininke wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2008 07 01, 17:00)
Oi kaip noriu ir aš prisijungti, jeigu galima. Gal kaip nors pavyktų ir man prisiderinti.
Be to ir aš jau turiu vieną veislinukę sanpauliją.

Labai smagu girdėti, Šiaulietės jūs šaunuolės, būsite tikrai laukiamos.
Visai nesvarbu kiek turit sanpaulijų, nors ir vieną "maksimutė" , svarbu meilė gėlytei ir didelis noras susipažinti bei bendrauti gėlių kalba.
QUOTE(rimulėėė @ 2008 07 01, 18:29)
--rita  Aišku kad galima
Ot gerai aš čia  blush2.gif už Panevėžietes atsakinėju... lotuliukas.gif  thumbup.gif Ale jaučiuosi ir aš Panevėžietė dar. mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Viskas labai gerai ! Tu būsi mano padėjėja, ir netgi patarėja organizaciniais klausimais. O kad tu ne Panevėžietė , tai man tokių klausimų net nekyla. lotuliukas.gif

Įdomumo dėlei: atsiliepė 7 mergaitės, dar laukiu iki savaitgalio žinučių , ir tada derinsim datą ir laiką , norėtusi kad visom būtų patogu.
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2008 07 01, 20:09)
O Sigutė šaunuolė! Dayvavau trijuose susitikimuose (ar "susibėgimuose", tai esmės nekeičia tongue.gif ). Bent jau man tai "du viename" - ir maloniai praleistas laikas, ir informacijos daug gaunu

Bandysim susiburti draugėn , svarbiausiai jog mergaitės labai noriai suregavo į žinutes, kas gausis matysim .
Atsakyti
[quote=eya,2008 06 30, 14:27]
Debesiene, ispudingas grozis wub.gif
Pagaliau nufotkinau ir savas bent kai kurias, tai va rodausi biggrin.gif :
Ness Forever Pink, Designer dress, Charodej, Heartland's Lime Sherbet,
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Saltis, Saltis, Blue Diamond, Frozen in Time
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Quilting Bee, Quilting Bee,
user posted image[url=http://i234.photobucket.com/albums/ee303/EyaSM/Sanpaulijos/186075.jpg][img]

Nu, bet grožis:oh , sunku atsilaikyti nepagyrus clap_1.gif ir beveik visos mano svajonių saraše. O pati pati geidžiamiausia tai Quilting Bee 4u.gif . Gal galėčiau tikėtis lapuko ax.gif , būčiau labai dėkinga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti