Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

Rima* ar man pasirodė ar į vieną ausų krapštukai du įkišti, tai kadangi esu pradedanti veislinukių augintoja tai taip parūpo dėl ko ten jie g.gif
Atsakyti
Apie sanpaulijų augintojų popietę-susipažinimą Panevėžyje.
Iki šiandien dienos atsiliepė 9 mergaitės, kurios pritaria šiai minčiai. Dar laukiu 5 išsiųstų žinučių atsakymų, jei iki savaitgalio neatsakys, būrelis mūsų nemažas tarsimės dėl datos ir laiko, vieta kaip jau ir minėjau mano kukliuose namuose, svarbiausia šalia žydinčių sanpaulijų. wub.gif
Šis žydintis Ness' too much pizzas žiedukų ratelis beja jame 10 žiedukų lai bus mūsų pritarimo simbolis, tikiuosi ta dešimtoji dar atsilieps, o jei daugiau, ne bėda žiedukų užuomazgų irgi yra dar. lotuliukas.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2008 07 03, 08:34)
Rima* ar man pasirodė ar į vieną ausų krapštukai du įkišti, tai kadangi esu pradedanti veislinukių augintoja tai taip parūpo dėl ko ten jie  g.gif

atsakysiu uz Rima blush2.gif . manau, kad nesulauzyt lapuku transportuojant, isiremia pagaliukai i dangteli ir nesipurto taip vazoniukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 07 03, 09:06)
Maniske is lapuko isauginta Special Treat si ryta wub.gif . didysis ziedelis jau 7 cm:

user posted image

Pasakiškas grožis thumbup.gif
Atsakyti
Na fantastika koks grozis. Ir as vakare jau pasizadu ikelti savo augintines, (jei kompas i nevilti nevaris)...
Atsakyti
Sigute, o iš Kauno jau žmonių nepriimtumėt? mirksiukas.gif Jei sutaptų galimybės... blink.gif
Atsakyti

Retorinis klausimas: kiek veislinių Tavo kolekcijoje? 200? 350?
Ar tik kokios 3-8?

Na, pas mane tik kokios 3-8. Jei pas tave jų tiek daug, šimtais skaičiuoji, tai tikrai manau skirtumas yra. Pas mane tiek prie geriausių norų netilptų.
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2008 07 03, 09:34)
Rima* ar man pasirodė ar į vieną ausų krapštukai du įkišti, tai kadangi esu pradedanti veislinukių augintoja tai taip parūpo dėl ko ten jie  g.gif

Nepasirodė. Ten iš tiesų ausų krapštukai. Tik Ainute, jie neatkeliavo iš Peterburgo, tai jau aš įsmeigiau.

Apie atramas ir jų variantus jau buvo kalbėta kažkada rojaus sodų forume, gaila kad tų temų nebeliko dėl perdidelio moderavimo "kruopštumo"...

Kada reikia kažkuo paremti sanpaulytes, kai kurios moterys bando pasinaudoti dantų krapštukais ar kažkuo panašaus.

Medis sąlytyje su žeme visgi pūna, ir nelabai tinka mūsų sanpauliukams.

Ausų krapštukus, nukirpus įstrižai pagaliuko gale vieną vatytę, gaunasi pakankamai minkšta ir stabili puikiai įsmeigiama atrama. Čia mano asmeninis "išradimas", tad prašau idėja naudotis, jei tik kam ji patiks.
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 07 03, 20:15)
Sigute, o iš Kauno jau žmonių nepriimtumėt? mirksiukas.gif Jei sutaptų galimybės... blink.gif

Sveikos,
gryžus iž darbo radau perpildytą AŽ. visgi susidomėjimas susitikimu yra didelis, matosi jog jo tikrai reikia.
Mergaitės nerimauja kaip, kas, kada ???
Kaip minėjau atsiliepiant į pirmasias žinutes laukiu iki savaitgalio, o tada bandysim derinti datą, laiką... g.gif

Liucerna, tikrai neskirstau augintojų iš kur bebūtų, jei tik kaip rašai galimybės sutaps mielai lauksim prisijungiant. mirksiukas.gif

Gavau siuntinuką , augaliukų supakavimas manau vertas dėmesio. thumbup.gif user posted image.user posted image.user posted image.user posted image

user posted image Taip atrodė išpakuoti augaliukai atkeliavę paštu, ne tokį jau ir trumpą atstumą. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 03 liepos 2008 - 23:21
Sveikutės, visos su savo grožybėm , pagaliau ir aš turiu 2 veislines žibutes - bandysiu jūsų pagalba auginti 4u.gif
Sigute, kažkada skaičiau, kad bandei atnaujinti seną augalą nupjaunant jam viršūnę - ar pavyko? Turiu seną maximutę, kuri man labai brangi, bet kadangi dar tada jūsų forumo nepažinojau, tai nuaugo ji kaip jai norėjos blush2.gif , ir dar ne vietoj buvo pastatyta, o dabar jau baigia žydėt ir užsinorėjau ją atnaujint? Ar laikas dabar būtų tuo užsiimt? g.gif 4u.gif http://public.fotki....i/p1010559.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 04 liepos 2008 - 08:20
Pražydo thumbup.gif
Midnihgt Magic
user posted image
Yvon Decells
user posted image
Red. Lantern
user posted image
Atsakyti
pabirze atnaujinti augaliuką paprasčiausia ir patogiausia lapuku. ax.gif Užsiauginsi jauną augaliuką jis ir augs gerai ir žiedais džiugins.O kelmą atnaujinti galima ,jei veislė su fentazi ar chimera, bet vistiek augalas dekoratyvumą praranda, toliau smulkėja lapai,, augalas sensta.
Geriausias patarimas tau , merk pora lapų.. o augalą pasilik .Kai jau turėsi vaikiukų galėsi pabandyt ir kelmą atnaujinti.

Panevėžio susitikimas tai liuks Laukiu .Pasakykit tik kada atvažiuot. bigsmile.gif

Mergaitės aš ryt varau net Į KUPIŠKĮ... doh.gif gal sveika būtų tame krašte veislinių sanpaulijų bacilą pasėti.. ax.gif
Atsakyti