Rima* ar man pasirodė ar į vieną ausų krapštukai du įkišti, tai kadangi esu pradedanti veislinukių augintoja tai taip parūpo dėl ko ten jie

Apie sanpaulijų augintojų popietę-susipažinimą Panevėžyje.
Iki šiandien dienos atsiliepė 9 mergaitės, kurios pritaria šiai minčiai. Dar laukiu 5 išsiųstų žinučių atsakymų, jei iki savaitgalio neatsakys, būrelis mūsų nemažas tarsimės dėl datos ir laiko, vieta kaip jau ir minėjau mano kukliuose namuose, svarbiausia šalia žydinčių sanpaulijų.
Šis žydintis Ness' too much pizzas žiedukų ratelis beja jame 10 žiedukų lai bus mūsų pritarimo simbolis, tikiuosi ta dešimtoji dar atsilieps, o jei daugiau, ne bėda žiedukų užuomazgų irgi yra dar.
Iki šiandien dienos atsiliepė 9 mergaitės, kurios pritaria šiai minčiai. Dar laukiu 5 išsiųstų žinučių atsakymų, jei iki savaitgalio neatsakys, būrelis mūsų nemažas tarsimės dėl datos ir laiko, vieta kaip jau ir minėjau mano kukliuose namuose, svarbiausia šalia žydinčių sanpaulijų.

Šis žydintis Ness' too much pizzas žiedukų ratelis beja jame 10 žiedukų lai bus mūsų pritarimo simbolis, tikiuosi ta dešimtoji dar atsilieps, o jei daugiau, ne bėda žiedukų užuomazgų irgi yra dar.

QUOTE(Jasmin @ 2008 07 03, 08:34)
Rima* ar man pasirodė ar į vieną ausų krapštukai du įkišti, tai kadangi esu pradedanti veislinukių augintoja tai taip parūpo dėl ko ten jie 

atsakysiu uz Rima

QUOTE(Aina @ 2008 07 03, 09:06)
Pasakiškas grožis

Na fantastika koks grozis. Ir as vakare jau pasizadu ikelti savo augintines, (jei kompas i nevilti nevaris)...
Sigute, o iš Kauno jau žmonių nepriimtumėt?
Jei sutaptų galimybės...

Retorinis klausimas: kiek veislinių Tavo kolekcijoje? 200? 350?
Ar tik kokios 3-8?
Na, pas mane tik kokios 3-8. Jei pas tave jų tiek daug, šimtais skaičiuoji, tai tikrai manau skirtumas yra. Pas mane tiek prie geriausių norų netilptų.
QUOTE(Jasmin @ 2008 07 03, 09:34)

Nepasirodė. Ten iš tiesų ausų krapštukai. Tik Ainute, jie neatkeliavo iš Peterburgo, tai jau aš įsmeigiau.
Apie atramas ir jų variantus jau buvo kalbėta kažkada rojaus sodų forume, gaila kad tų temų nebeliko dėl perdidelio moderavimo "kruopštumo"...
Kada reikia kažkuo paremti sanpaulytes, kai kurios moterys bando pasinaudoti dantų krapštukais ar kažkuo panašaus.
Medis sąlytyje su žeme visgi pūna, ir nelabai tinka mūsų sanpauliukams.
Ausų krapštukus, nukirpus įstrižai pagaliuko gale vieną vatytę, gaunasi pakankamai minkšta ir stabili puikiai įsmeigiama atrama. Čia mano asmeninis "išradimas", tad prašau idėja naudotis, jei tik kam ji patiks.
QUOTE(Liucerna @ 2008 07 03, 20:15)
Sveikos,
gryžus iž darbo radau perpildytą AŽ. visgi susidomėjimas susitikimu yra didelis, matosi jog jo tikrai reikia.
Mergaitės nerimauja kaip, kas, kada ???
Kaip minėjau atsiliepiant į pirmasias žinutes laukiu iki savaitgalio, o tada bandysim derinti datą, laiką...

Liucerna, tikrai neskirstau augintojų iš kur bebūtų, jei tik kaip rašai galimybės sutaps mielai lauksim prisijungiant.

Gavau siuntinuką , augaliukų supakavimas manau vertas dėmesio.

Sveikutės, visos su savo grožybėm , pagaliau ir aš turiu 2 veislines žibutes - bandysiu jūsų pagalba auginti
Sigute, kažkada skaičiau, kad bandei atnaujinti seną augalą nupjaunant jam viršūnę - ar pavyko? Turiu seną maximutę, kuri man labai brangi, bet kadangi dar tada jūsų forumo nepažinojau, tai nuaugo ji kaip jai norėjos
, ir dar ne vietoj buvo pastatyta, o dabar jau baigia žydėt ir užsinorėjau ją atnaujint? Ar laikas dabar būtų tuo užsiimt?
http://public.fotki....i/p1010559.html

Sigute, kažkada skaičiau, kad bandei atnaujinti seną augalą nupjaunant jam viršūnę - ar pavyko? Turiu seną maximutę, kuri man labai brangi, bet kadangi dar tada jūsų forumo nepažinojau, tai nuaugo ji kaip jai norėjos

pabirze atnaujinti augaliuką paprasčiausia ir patogiausia lapuku.
Užsiauginsi jauną augaliuką jis ir augs gerai ir žiedais džiugins.O kelmą atnaujinti galima ,jei veislė su fentazi ar chimera, bet vistiek augalas dekoratyvumą praranda, toliau smulkėja lapai,, augalas sensta.
Geriausias patarimas tau , merk pora lapų.. o augalą pasilik .Kai jau turėsi vaikiukų galėsi pabandyt ir kelmą atnaujinti.
Panevėžio susitikimas tai liuks Laukiu .Pasakykit tik kada atvažiuot.
Mergaitės aš ryt varau net Į KUPIŠKĮ...
gal sveika būtų tame krašte veislinių sanpaulijų bacilą pasėti.. 

Geriausias patarimas tau , merk pora lapų.. o augalą pasilik .Kai jau turėsi vaikiukų galėsi pabandyt ir kelmą atnaujinti.
Panevėžio susitikimas tai liuks Laukiu .Pasakykit tik kada atvažiuot.

Mergaitės aš ryt varau net Į KUPIŠKĮ...