Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

[quote=Sigute***,2008 07 09, 22:30]Apie sanpaulijų augintojų popietę-susipažinimą Panevėžyje.

Labas smile.gif Užgarantuoti negaliu, gali kas nors ir pasikeisti, bet pasistengsiu atvykti. Ačiu už pakvietimą aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awita: 09 liepos 2008 - 21:54
QUOTE(Diglė @ 2008 07 09, 15:40)
Bandysiu persodinti  4u.gif

Digle,
sanpaulijos nemėgsta didelių vazonų. Gamtoje natūraliose augimo vietose jos juk auga gana nelepinamos. Tad ir veislinukės nereikalauja tokios erdvės šaknytėms.

Be to sanpaulijų šaknys nelabai didelės, ir kada jos auga per dideliame vazone, jos paprasčiausiai skursta. Paradoksalu, bet taio gaunasi.

Įsigyk sanpaulijoms skirtų trąšų. Geriausios - Shulz trąšos sanpaulijoms. Įsigijusi buteliuką, jų užeksi ilgiems metams.

Saugok kad ant lapų nepatektų vandens, nes lapukai gali būti nudegę nuo saulytės.

Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2008 07 09, 22:53)
smile.gif Užgarantuoti negaliu, gali kas nors ir pasikeisti, bet pasistengsiu atvykti. Ačiu už pakvietimą aciuks.gif

Mielai lauksiu. thumbup.gif
Atsakyti
Vakar Senukuose nusipirkau pavargusią, bet dar žydinčią tokiais kaip našlaitės žiedais.
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 07 10, 00:00)
Ness' too much pizzas[/b][/i] susitikimo "ratelis"  wub.gif

arba SM draugystės vainikas wub.gif
Atsakyti
Pirmieji 'Amūr' žiedukaiuser posted image
Atsakyti
Pilnai prazydusi Louisiana Lullby
user posted image

Ir Buckeye Fiesta
user posted image

Tik si karta nepavyko "pagaut" tikslios zieduku spalvytes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildzius: 10 liepos 2008 - 15:27
Na, man nepavyks ir šiaip sunku savaitgaliais ištrukti. Gal kitą kartą. Galvoju bus daug pasiruošimo prieš vestuves.
Bet, Sigute, nepamiršk, kad aš labai noriu naujų sanpaulyčių ar lapelių. Tiesiog jau nerimstu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Vailija negali tai negali, bus kitas kartas, jei jau taip nori daugiau sanpaulijų turėti, oj kaip mėgstu platinti šį nepiktybinį virusioką. thumbup.gif Nepamiršiu tikrai. mirksiukas.gif

QUOTE(Mildzius @ 2008 07 10, 16:24)
Ir Buckeye Fiesta

Gražūs žiedukai, nu "fiestos" žiedukai tai tiek panašūs į pas mane žydinčią Buckeye Cranberry Swirl , matosi ženklus lapukų skirtumas tik. O dėl spalvytės perteikimo pritariu tau , sunkiai ji ir man pavyksta būtent šiems žiedukams.
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 07 10, 16:38)
O dėl spalvytės perteikimo pritariu tau , sunkiai ji ir man pavyksta būtent šiems žiedukams.

Aciu mirksiukas.gif
Man tik sikart nepavyko liezuvis.gif, nes tingejau visas nest i kita kambari, kur sviesiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildzius: 10 liepos 2008 - 16:47
Šiandien per radiją, o ir spaudoje su kolegėmis nugirdome jog Sigutės švenčia vardadienį. user posted image
Miela Sigutė,
Būkit visada tokia šilta ir geranoriška, lai Jūsų namuose dar labiau žydi sanpaulijos, jos nuostabios !
Esame labai dėkingos ne tik už gautus augaliukus, bet ir patarimus.
Būkit laiminga, ir visada besišypsanti.

Ši diena tokia šilta - su Vardadieniu Tave!

Atsakyti
drinks_cheers.gif Prisidedu prie sveikinimų 4u.gif Sėkmės visur ir visada 4u.gif
Atsakyti