QUOTE(vyšnelė @ 2013 03 25, 19:19)
Ar galima plačiau apie lavašo įdarus ir tuno mišrainę

.
Tuno misraine

(tikrai nemazas bliudas gaunasi)
Issiverdu 5-6 (vid ) bulves
6 kiausiniai
Virtos 2 didesnes morkas.
2 svogunai(dedu zalius , bet galima ir pakepinti)
Zirneliai
2 Tuno smulkinto skardinės (kokio norit)
Mojonezas (as naudoju Kėdainiu)
Morkas ir bulves sutarkuoju burokine tarka, kiausiniu baltyma ir tryni isvirus atskiriu ir susmulkinu

Imu dideli stiklini (permatoma) dubeni ir dedu sluoksniuka bulviu, zirneliu,kiausinio baltymo morku, tuno , svoguno , mojonezo ir vel kartoju sluoksnius

Kaip viska sudedu anr virsaus tepu majonezo ir apibarstau kiausinio tryniu
O lavasu idarai :
Majonezas, fermentinis suris, cesnakas, lazdyno riesutai.
Mojonezas ri garstycios, fermentinis suris.
Feta, svogunu laiskai, krapai, petrazoles ir pomidoras.
Tepus surelis saliamis, agurkas ir svoguno laiskai.
Varskes surelis, rukyta vistiena,paprika.
Majonezas, lasisa, petrazoles, zirneliai

Ka nori ta dedi , susuki, palaikai ir pjaustai