Įkraunama...
Įkraunama...

Help... Našlaičiai ežiukai

cry.gif
bet ta viena dar vis turiu. wub.gif

Atsakyti
cray.gif Labai liūdna... Gal nors paskutinysis išgyvens... verysad.gif
Atsakyti
man buvo bloga nuojauta, tikėjausi blansyte kad taip parašysi... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
kaip man gaila tų bejėgių padariukų ir tavo tokio širdingo darbo... bet tikiu, kad Dievulis tau vistiek atlygins, laikykitės abu su mažiuliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
neisgyvens ,mergaites, ir paskutinis ,jokiu vilciu verysad.gif verysad.gif

Nesugebejau as ju issaugoti .Zinau,kad ne mano kalte,bet vistiek labai liudna verysad.gif
Atleiskit.As i sia tema nebegrisiu,per daug skaudu man verysad.gif
Atsakyti
cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
o aš einu šiandien parku, o ant tako paukščiukas - jaunas, mažiukas, nepaskrenda, vos šokuoja. aplink nieko nėra, kitų paukščių nesimato.. na ir pasiėmiau aš jį.. žinau, kad greičiausiai reikėjo palikti ir leisti gamtai pačiai tvarkytis.. bet pagailo.. sušėriau šiaip ne taip kelis sliekiukus, pagirdžiau, padėjau į dėžutę ant šiaudų ir laukiu kažko.. net nežinau ką daryti.. manau, kad čia gegutė (pagal enciklopediją tikrinau). gal kam skambint.. gaila man baisiauisiai.. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2008 06 19, 20:20)
neisgyvens ,mergaites, ir paskutinis ,jokiu vilciu  verysad.gif  verysad.gif

Nesugebejau as ju issaugoti .Zinau,kad ne mano kalte,bet vistiek labai liudna  verysad.gif
Atleiskit.As i sia tema nebegrisiu,per daug skaudu man  verysad.gif

console.gif Neliūdėk - padarei, ką galėjai. Jei jau taip nutiko verysad.gif , vadinasi taip turėjo atsitikti... Šilti prisiminimai atminty vis tiek išliks...
Atsakyti
unsure.gif svarbiausia tiket..ka padarysi,visgi mamos reikejo jiems..tokia gamta,teks susitaikyt.ir neliudekit,jus padaret viska.
Atsakyti
Kaip gaila net nežinau ką parašyti verysad.gif cray.gif cry.gif
Atsakyti
is tikruju labai gaila.. cray.gif cray.gif
Atsakyti
Ech.. Tikrai labai gaila. Bet ką padarysi taip jau yra.. Aš kai labai myliu ežiukus tai ištrikro kažkaip apmaudu.. Pas mane pačią sode jie gyvena, o dar kai į kaimą nuvažiuoju tai ten dar daugiau. Visur pilna. O Jums, Blansyte, galiu pasakyti esate šaunuolė. Padarėte ką galėjote. Visą savo širdį idėjot. Nieko nepadarysi, dabar yra kaip yra.. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
nors temelė sena, bet radau info apie ežiukus tai gal ateityje kam pravers http://www.eziukupasaulis.lt wub.gif
Atsakyti