Įkraunama...
Įkraunama...

Help... Našlaičiai ežiukai

Deja, yra tiesos. Šitais mažiuliais, jei jie ir išgyvens, žmogus turės nuolat rūpintis. Jie nebeišmoks nei nuo priešų apsisaugot, nei maistu pilnaverčiu pasirūpinti... Yra pasaulyje organizacijos, kurios tokius našlaitėlius išaugina ir "išauklėja" taip, kad jie galėtų vėl tapti savarankiškais, bet tam reikia labai daug žinių, kantrybės, pasišventimo, nemažos porcijos sėkmės. Sunkiausias etapas, ko gero, būva "atjunkymas nuo žmogaus" smile.gif Kad ir kaip širdį skaudėtų, bet jauniklius tenka laikyti tokioje aplinkoje, kad jie kuo mažiau matytų žmonės ir kuo mažiau jais pasitikėtų... (Manau, kad aš taip nesugebėčiau smile.gif ). Šitiems ežiuliams žmogaus globa bus reikalinga ir toliau... Bet tai tikrai ne naminis gyvūniukas ir ne žaisliukas. Todėl tikrai nereikėtų jų tampyti iš vienų namų į kitus. kaimo sodyba šalia žmogaus - ko gero tikrai geriausia jiems išeitis...
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas visoms.

mano kudikiukai gerai praleido savaitgali savo gimtineje. wub.gif

Visi gyvi ir sveiki.Pradejo daugiau valgyti wub.gif
Atsakyti
kaip šaunu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
blansyte, tikrai noriu tave labai pagirti, jog taip rupiniesi jais wink.gif as buciau pasielgusi taip pat, nes labai myliu gyvunus smile.gif ir linkiu tau didziausios sekmes juos priziurint wink.gif
labai gera mintis isvezti juos i sodyba, paleisti i laisve, bet tuo paciu ir priziureti, pamaitinti... smile.gif
na, as tikrai labai dziaugiuosi, jog dar yra geru zmoniu, besurupinanciu gamta smile.gif
Atsakyti
o jau atsimerke? tai jau leidziat begiot? smile.gif
Atsakyti
Atsimerke,bet begiot nebegioja,miega visalaika,arba valgo

user posted image
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2008 06 16, 14:37)
Atsimerke,bet begiot nebegioja,miega visalaika,arba valgo 

user posted image

Koks gražutis kaip mažam lizdelį thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
NEREALU smile.gif dar mazi,tai ir miega..smile.gif oh.. labai grazus eziukas:) vardu nedavet? biggrin.gif
Atsakyti
jau man taip patinka vasaros vakarai, nes visad pievelej galiu surast puskuojanciu eziuku.. wub.gif

Blansyte>> saunuole!! thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Girdejau ,kaip eziukai uosto..tokius garsusu isleidzia ,kad ilgai juokiausi.tai liko iki siol atmintyje:) nemoku parasyt to karso biggrin.gif
Atsakyti
Ežiukai kartais pacypauja ir papuškuoja.

Bet šiandien man kažkaip liudna verysad.gif .Vienas mažylis man itarimą kelia .Kažko i kamuoliuką visai nesisuka ir atokiau nuo visų guolyje guti g.gif ,valgyti tai valge kaip visada,bet kažkas ne taip schmoll.gif
Atsakyti