QUOTE(Mamytė uogytė @ 2008 06 26, 16:39)
Tik i kedute sodinti. As is ligonines parsiveziau keduteje. Dabar kedutes pritaikytos kudikam. Va neseniai patyriau avarija tai mano 2.5 men dukrytei nieko neatsitiko tik del to kad ji sedejo keduteje.
Laikydama ant ranku rizikuoji paleisti arba suspausti, nes soko atveju visi raumenys persitempia.
Sodinkit tik i kedute, jei jums brangus jusu vaikas.Beje kedute ir su dirzu reikia priristi, nes kitaip ir su kedute vaikas skris, pirma ir paskutini karta.
Kalbu is patirties. Tik del to kad mano vyras grieztas siuo klausimu ir kad visada be jokiu islygu nuo pirmos dienos sodinam i kedute, auto ivikio metu mano dukrytei nieko neatsitiko, tik todel ja galiu myluoti ir bucuoti.
Laikydama ant ranku rizikuoji paleisti arba suspausti, nes soko atveju visi raumenys persitempia.
Sodinkit tik i kedute, jei jums brangus jusu vaikas.Beje kedute ir su dirzu reikia priristi, nes kitaip ir su kedute vaikas skris, pirma ir paskutini karta.
Kalbu is patirties. Tik del to kad mano vyras grieztas siuo klausimu ir kad visada be jokiu islygu nuo pirmos dienos sodinam i kedute, auto ivikio metu mano dukrytei nieko neatsitiko, tik todel ja galiu myluoti ir bucuoti.
aciu dievui, kad keduteje mamos vaikus vezioja. ir aciu dievui del jusu dukrytes
as irgi tik keduteje vezioju, nuo pat pirmo vezimo. ir labai pykstu ant vuro, kai jis blogai dirzus susega. kedute apsaugos vaikeli. jokie minksti lopsiai, niekas neapsaugos avarijos metu. mano uosviene apsiverke, kai pamate, kokioje keduteje vaika sodinam. stuburas iskryps - sucype.. bet kad vakas pilve buna dvilinkas susilenkes, niekas nepagalvoja