Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naująjį šeimos narį?

Tik i kedute sodinti. As is ligonines parsiveziau keduteje. Dabar kedutes pritaikytos kudikam. Va neseniai patyriau avarija tai mano 2.5 men dukrytei nieko neatsitiko tik del to kad ji sedejo keduteje.
Laikydama ant ranku rizikuoji paleisti arba suspausti, nes soko atveju visi raumenys persitempia.

Sodinkit tik i kedute, jei jums brangus jusu vaikas.Beje kedute ir su dirzu reikia priristi, nes kitaip ir su kedute vaikas skris, pirma ir paskutini karta.

Kalbu is patirties. Tik del to kad mano vyras grieztas siuo klausimu ir kad visada be jokiu islygu nuo pirmos dienos sodinam i kedute, auto ivikio metu mano dukrytei nieko neatsitiko, tik todel ja galiu myluoti ir bucuoti.
Atsakyti
Uzsieny is ligonines neisleidzia be automobilines kedutes bigsmile.gif jei neturi savo taj paskolina ligonine mirksiukas.gif ir palydi iki automobilio sesele, parodo kaip taisyklingai prisegti, paaiskina viska.zodziu viskas daroma del mazyliu saugumo 4u.gif
siulau veztis tik su kedute, mano vezimelis su kedute specialia, labai patogu, net ir einant gatve saugiau kai mazylis prisegtas, neduok dieve jei griutu vezimas ar pan. dabar jau didele, bet vezime visada segu ir automobily tik keduteje mirksiukas.gif
saugiu kelioniu 4u.gif
Atsakyti
na o as is savo patirties pasakysiu, mes buvom pasiruose kedute su visais ideklais naujagimiams ir vistiek gavom vezti namoant ranku nes gi kaip pradejo sesute peikti tas kedutes, kad vistiek vaikas sedimoj padeti ir negerai vaika sodinti tai tik pasake kad nuo menesio galima ji deti, tai ir veziojomes iki menesio su nesiokle is vezimo, bet man optimaliausiai jau dabar atrodovariantas lopsiu su galimybe tvirtinti automobilyje, ir vaikutis saugus ir guli patogiai 4u.gif
Atsakyti
Parsivežėm su kėdute
Atsakyti
Veziausi ant ranku, man isviso po gimdymo tokia euforija buvo, kad viskas kaip miraze blush2.gif bet dabar tai tiktai kedutej parsivezciau, visokiu isiziojeliu pilna, uztektu tik ant stabdziu staigiai uzmint ir vaikas islektu is ranku doh.gif
Atsakyti
Parsivežėm su kėdute... ligoninės personalo nuomonės neklausiau, mano vaikas, vežu taip kaip man atrodo saugu... grįžau iš ligoninės su 1 paros vaiku ir pati už vairo rolleyes.gif
Atsakyti
As savo mazyle is ligonines veziau ant ranku,bet mums vaziuot reikejo tik apie 1,5 km,nes gyvenam toj pacioj gatveje.Na o jeigu tenka vaziuoti kur toliau,tai tik kedute pripazistame.Ir vaikeliui saugiau ir mamytei patogiau,nes rankos laisvos
Atsakyti
Veziau keduteje ir net minciu kitu nebuvo,kad ir 100metru,kokia garantija,kad koks girtas issigimelis nenusprende pasivazinet ir tas pasivazinejimas gali nutraukt ir jusu vaziavima.Kazkaip nedrysciau rizikuot vaiko sveikata ar gyvybe.

O susiriete vaikai ir mamos pilve buna,tad jiems tai yra yprasta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j.svajone: 30 birželio 2008 - 15:23
Vaiko vežimėlio krepšyje.
Atsakyti
QUOTE(RVJ @ 2008 06 30, 19:35)

Ir as mirksiukas.gif
Atsakyti
mes parsivežėm vežimėlio lopšyje, nes jis tvirtinasi saugos diržais ax.gif ir dabar dar kartais taip pasivežiojam, kai į ilgesnes keliones traukiam, nes vaikučiui gulėti daug patogiau nei sėdėti rolleyes.gif bet žinoma, jei lopšio negalima pritvirtinti saugos diržais, tada tik kėdutėje vežčiau
Atsakyti
QUOTE(RVJ @ 2008 06 30, 18:35)

mes irgi taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti