Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naująjį šeimos narį?

QUOTE(jurginux @ 2008 08 14, 16:22)
mes tai i lopsi isidejom,ant keliu ir parsivezem  wub.gif iki namu netoli buvo beto ir kedutes dar neturejom,veliau ja nusipirkom biggrin.gif

Toks jausmas, kad nemazai seimu visai netoli gimdymo namu ir gyvena lotuliukas.gif Tai galima ir pestute paeiti, kam i ta auto sestis?
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2008 08 15, 09:53)

o siaip as negaliu atsistebeti, kaip tevai nebijo rizikuoti savo vaiku gyvybe ir veza ant ranku. Idomus faktas, kad kai per apklausa mamu paklause, kur vaikui saugiau 1. pas mama ant ranku 2. autokeduteje, tai 70% atsake, kad pas mama ant ranku. Gaila, labai gaila...

lotuliukas.gif turbut lietuvoj apklausa daryta? g.gif
mano lelia svere vos 2kg.kai vaziavom is ligonines, ir visai puikiai ir patogiai toje keduteje mirksiukas.gif nors namai tik uz 5km. nuo ligonines ax.gif jei buciau neturejus kedutes turbut buciau parsivezus su vezimeliu pesciomis geriau rolleyes.gif
kartais pagalvoju gal neisgali tevai tu keduciu nusipirkt, bet jei jau masina isgali, taj kedute tik smulkmena....

vistiek manau po keliu metu nekils ne klauismas toks ir tokios temos bus nereikalingos, nes istatymiskai bus iteisintas keduciu privalomumas mirksiukas.gif bent jau labai to tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 08 14, 17:02)
Nenoriu pasirodyt visazine,taciau rolleyes.gif http://www.mothercar...2...31&mcb=core
pasiskaityk po nuotrauka,aiskia parasyta,kad nerekomenduoja palikti naujagymi iki 3men.daugiau kaip 2val. at a time.

OHO..........kiekveinas savo vaika augina taip kaip nori...man labai idomu kai dar neturi o jau kritikuoja... cool.gif nieko as neskaitysiu..... blink.gif
kaip man kartais pikta darosi . juk kiekviena savm nori tik geriau niekas tycia ant ranku eveza, kaip ir visa para lopseli nelaiko jei KA unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 15 rugpjūčio 2008 - 14:23
QUOTE(pukuotukas @ 2008 08 15, 15:21)
OHO..........kiekveinas savo vaika augina taip kaip nori...man labai idomu kai dar neturi o jau kritikuoja... cool.gif  nieko as neskaitysiu..... blink.gif
kaip man kartais pikta darosi . juk kiekviena savm nori tik geriau niekas tycia ant ranku eveza, kaip ir visa para lopseli nelaiko jei KA unsure.gif

Bandziau tiesiog draugiskai patarti,o ne kritikuoti.Nemanau,kad buciau rasiusi izuliu tonu,ka siuo atveju darai tu.O tureti vaiku-nereiskia apie juos geriau ismanyti nei besilaukianti mama.Ant savo ranku ne viena svetima vaika supiau iki kol pati pastojau,o stai mamu,net po kelis vaikus turinciu,tokiu prisiziurejau ,kad padek Dieve tiems vaikams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2008 08 15, 14:21)
OHO..........kiekveinas savo vaika augina taip kaip nori...man labai idomu kai dar neturi o jau kritikuoja... cool.gif  nieko as neskaitysiu..... blink.gif

ir ar reikia taip pykti, zmogus nori gero, o reik taip reaguot doh.gif ir butent visos mes norim tik gero ir daug klaidu padarom vien per nezinojima, tai kodel reikia pykti kai kas nors nori duoti gera patarima,aaa? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2008 08 14, 19:57)
Parsivežiau laikydama ant rankų. Visus keturis. cool.gif

drinks_cheers.gif kiekviena mamyte daro kaip jai atrodo teisingiausia
Papildyta:
QUOTE(pukuotukas @ 2008 08 15, 15:21)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(w.o.w. @ 2008 08 15, 18:29)
ir ar reikia taip pykti, zmogus nori gero, o reik taip reaguot doh.gif ir butent visos mes norim tik gero ir daug klaidu padarom vien per nezinojima, tai kodel reikia pykti kai kas nors nori duoti gera patarima,aaa? 4u.gif

Aciu uz palaikyma ir supratima 4u.gif
Atsakyti
TIK KĖDUTĖJE, BE JOKIŲ DISKUSIJŲ.
Užsienyje net neišleidžia iš ligoninės, jei jos neturi, o pas mus mamaitės - tik dovanoja gyvybę ir jau atkiša mirčiai, veždamos ant rankų, minkštam lopšiuke ir pan...
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 08 12, 10:24)
ar kazkam siuliau nesegti ir NESODINTI  naujagymio i autokedute ?  g.gif  4u.gif
tiesiog mes tai ant ranku grizom  ax.gif  atsakant i temos klausima  smile.gif
o buvom prikalti prie kryziaus uz tokia nuomone  unsure.gif
Papildyta:
turejau galvoje, sergancius vaikucius..

na, gerai, o ar ant mamos rankų vaikui saugiau? Na, padiskutuokim be pykčių, kodėl geriau kėdutėj arba pas mamą ant rankų. Atmeskim saugumą (nes čia ir taip viskas aišku tongue.gif )

Man, asmeniškia, kėdutėj geriau, nes:
1. Pasodinu, prisegu ir ramu.
2. Mano rankos laisvos.
Turbūt viskas, nes man patinka, kad mano rankos laisvos, nereik laikyt.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2008 08 18, 10:50)
na, gerai, o ar ant mamos rankų vaikui saugiau? Na, padiskutuokim be pykčių, kodėl geriau kėdutėj arba pas mamą ant rankų. Atmeskim saugumą (nes čia ir taip viskas aišku tongue.gif )

2. Mano rankos laisvos.

1.man patinka laikyti vaikuti ant ranku,jis man netrukdo masinoj (parsivezant is gimdymo namu);
2.jis jauciasi saugus kita prasme ant mamos ranku;
3.apsisaugoti reikia, ir butinai, kas liecia keduciu, nebuvau apsiskaicius tuo klausimu iki gimdymo, taigi kedutes neturejome .( kaip ir daugeliui man vis dar atrodo kad keduteje vaikuciui nepatogu katik gimus. lopselis kas kita)
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2008 08 18, 11:50)

2. Mano rankos laisvos.

Sutikciau bet kur,ar ant ranku ar keduteje pasodinta laikyti, kad tik vaikas neklyktu ir neprakaituotu. Mano mazylis nepakencia kedutes, pradeda klykti vos pasodintas ir taip zviegia apie 20 km, tada pavargsta ir nuluzta, rezultatas - slapias vaikas... doh.gif Kedute tikrai ne is prastuju, virsus medvilninis, dar linini ranksluosti itiesiu, vaikas neperrengtas, va ir sustrumas tu keduciu. O kur mamos nervai kai reikia klausyti taip rekianti vaika, jau nekalbu apie pacios vairavima, visa laime, kad poliklinika mums netoli, su masina apie 7 min. kelio. Jeigu atvirai, nematau as cia nieko gero is ju, vaikas ikrites, suspraustas, jokios erdves nei laisves neturi, aisku - tik saugumas. Musu atveju vienintele iseitis prisegtas vezimo lopsys arba sedejimas namuose, nes kitaip sirdis plysta nuo vaiko riksmo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 08 15, 14:18)

kartais pagalvoju gal neisgali tevai tu keduciu nusipirkt, bet jei jau masina isgali, taj kedute tik smulkmena....

pritariu!

QUOTE(neringute22 @ 2008 08 15, 18:55)
drinks_cheers.gif kiekviena mamyte daro kaip jai atrodo teisingiausia
Papildyta:
drinks_cheers.gif

o kas cia teisingo - vezti ant ranku?

QUOTE(neringute22 @ 2008 08 18, 10:12)
2.jis jauciasi saugus kita prasme ant mamos ranku;

avarijos metu sis saugumas visai neturi prasmes.
Kaip toj avarijoj, kur mire visi 3, o autokedute rado bagazinej. Nerealus saugumas pas mama ant ranku good.gif
Atsakyti