Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naująjį šeimos narį?

QUOTE(Katusik @ 2008 08 19, 12:58)
mes naujagimį parsivežėm lopšyje  blush2.gif

tiesiog neturėjom tinkamo kombinezono (mūsų turėtas buvo "maišas su rankovėmis"), tad į autokėdutę niekaip negalėjom vaiko įsodinti.

o vežtis ant rankų pasirodė nesaugu. todėl MB mūsų pasiimti atvažiavo su visu lopšiu  biggrin.gif

o kedute namie palikot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2008 08 19, 13:11)
o kedute namie palikot?  bigsmile.gif

taip blush2.gif

beje, kėdute mes pradėjom pilnai naudotis tik nuo 1,5 mėn. iki tol važiuodavom visada šitaip: ratai bagažinėje, lopšys - ant galinės sėdinės, lopšyje - vaikas, o šalia - aš.

šitaip iš Vilniaus į Klaipėdą važiavom, kaip vaikui tebuvo 3 sav. Jam buvo tikrai patogu, o kadandi lopšys buvo pritvirtintas, tai ir saugu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2008 08 19, 13:33)
taip  blush2.gif

beje, kėdute mes pradėjom pilnai naudotis tik nuo 1,5 mėn. iki tol važiuodavom visada šitaip: ratai bagažinėje, lopšys - ant galinės sėdinės, lopšyje - vaikas, o šalia - aš.

šitaip iš Vilniaus į Klaipėdą važiavom, kaip vaikui tebuvo 3 sav. Jam buvo tikrai patogu, o kadandi lopšys buvo pritvirtintas, tai ir saugu  thumbup.gif

pritvirtintas saugos dirzais? jus apie toki lopsi kalbate?
Atsakyti
nu jus man vistai paaiskinkit,jei lopsys pritvirtintas,tai ir vaiaks jame pritvirtintas ar kaip? g.gif jukjei ne pritvirtintas leliukas niekur tai tas pats,kas keleivis sedi sedynej neprisiseges g.gif ar as ne taip suprantu,juk avarijos atveju,jei lopsys prisegtos,o leliukas jame ne,visteik gali isskristi g.gif arba as atsilikus ir tokiu lopsiu dar nemacius blush2.gif
Atsakyti
sutinku su tavim. kai pirkom vezima pardaveja kazka minejo kad galima lopsius pritvirtint, bet nelabai atkreipiau demesi, nes vistiek auto kedute pirksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2008 08 19, 13:40)
nu jus man vistai paaiskinkit,jei lopsys pritvirtintas,tai ir vaiaks jame pritvirtintas ar kaip? g.gif  jukjei ne pritvirtintas leliukas niekur tai tas pats,kas keleivis sedi sedynej neprisiseges g.gif  ar as ne taip suprantu,juk avarijos atveju,jei lopsys prisegtos,o leliukas jame ne,visteik gali isskristi g.gif arba as atsilikus ir tokiu lopsiu dar nemacius blush2.gif

vaikas irgi pritvirtinamas dirzais, juk kitaip is tokio lopsio jokios naudos.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2008 08 19, 14:48)
vaikas irgi pritvirtinamas dirzais, juk kitaip is tokio lopsio jokios naudos.

aciu uz atsakyma,matai nesu macius tokiu blush2.gif doh.gif isivazidavau elementrau lopsi ta toki minksta ar nuimta nuo vaziuokles ir ideta i automobili blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2008 08 19, 15:41)
aciu uz atsakyma,matai nesu macius tokiu blush2.gif  doh.gif  isivazidavau elementrau lopsi ta toki minksta ar nuimta nuo vaziuokles ir ideta i automobili blush2.gif  doh.gif

tai toks nieko neapsaugo. As irgi neseniai suzinojau apie tokius lopsius, manau, kad tai gera alternatyva.
Atsakyti
Aciu, mamytes, uz atsakyma 4u.gif Bandysiu ieskoti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2008 08 19, 16:41)
aciu uz atsakyma,matai nesu macius tokiu blush2.gif  doh.gif  isivazidavau elementrau lopsi ta toki minksta ar nuimta nuo vaziuokles ir ideta i automobili blush2.gif  doh.gif

idedu paveiksliuką kaip tvirtinasi lopšys ir vaikutis. kaip matyti, lopšio galai segami prie diržų, vaikučiui per liemenį segasi irgi diržas. lopšio dalyje virš galvytės dedasi pakietinimai (ju nesimato, nes kišami po audiniu)

user posted image
Atsakyti
Mes maze parsivezem lopsyje, kuris tvirtinasi automobilyje. Kadangi mazoji gime labai mazyte, tai toj kedutej kazkaip baisu man buvo. Va dabar bus menesiukas, tai i pliklinika jau auto kedutej vesim, o siaip visur dar lopsy vaziuojam.
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 08 11, 15:38)
atsiprasau mielosios bet mes kalbame apie mazylio parsivezima is gimdymo namu ar ne  g.gif  kokios cia dar kedutes,blogiausiu atveju lopselis,  nelakstykit ant 220km/val ir nereikes drebet del vaiku.
as ne apie tokius krastutinumus kalbu kaip aprasei  doh.gif  paskaityk kitokia statistika o ne vaiko svori i formules statyk  smile.gif
kai paauga ir kruta po masina, kitas reikalas, cia tik mano nuomone  bigsmile.gif  veziokit nors sandariai priristus vaikus

o mano nuomone - reikia vaikucius veziot kedutese, juk cia Pirmoji kelione - tai is gimdymo namu, ai ant ranku vesimes, tada dar kazkur netoli irgi ant ranku nusivesim, tada siaiP ant raknu, o tada jau buk gera mama ir veziokis ant ranku, juk taiP maziui bus Patogiau irt klyks i kedute isodintas ....
cia jau mamos Pacios kaltos ....
Papildyta:
beje, turiu viena Pazistama kuri savo vaikeli veziojosi tiesiog vezime, istumdavo vezima i masina - minivena uzsPausdavo staPdi vezimo ir i kelione , nu tik aisku toli nevaziuodavo, nu bet man tai kazkoks kosmaras .... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti