Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naująjį šeimos narį?

Zinoma, kad autokedutej. Kitokiu net minciu nekilo-negalima gi rizikuoti kudikelio sveikata ar gyvybe.
Atsakyti
as tai siulau uzsidet ant kupros ir parsinest g.gif
Atsakyti
Vežėmės autokėdutėje ir nebuvo jokių kitokių minčių.
Atsakyti
2005 parsivežėme lopšyje, kadangi dar nebuvome įsigiję kėdutės. o dabar iš karto kėdutėje smile.gif
Atsakyti
Iš tiesų patys gydytojai paskaitėlių metu rekomenduoja geriau vežtis kietame lopšyje, o automobilinę kėdutę pamiršti bent iki 3 mėn., žinoma, jei mamytė sėdi gale su vaikučiu. Bet jei mamytė turi vairuoti, tada vaikutį belieka sodint į automob. kėdutę.
Atsakyti
O as pabandziau ligoninej i ta auto kedute pasodindi, susmuko ten mazoji, man biski baisu pasidare, kad nesuluztu ji ten blink.gif . Tai paskui issitraukiau ir ant ranku parsiveziau. Iki dvieju menesiu taip ir nesodinau i kedute. Nors raso, kad tinka nuo gimimo, ir forma tokia, kad vaikas jauciasi kaip morinos pilve. Bet man kazkaip neramu, ar as pasodinti nemoku.
Atsakyti
QUOTE(ddd @ 2009 03 20, 15:42)
O as pabandziau ligoninej i ta auto kedute pasodindi, susmuko ten mazoji, man biski baisu pasidare, kad nesuluztu ji ten blink.gif . Tai paskui issitraukiau ir ant ranku parsiveziau.  Iki dvieju menesiu taip ir nesodinau i kedute. Nors raso, kad tinka nuo gimimo, ir forma tokia, kad vaikas jauciasi kaip morinos pilve. Bet man kazkaip neramu, ar as pasodinti nemoku.

Dieve tu mano..Aisku, kad nemoki ir kad savo vaiko gyvybe rizikavai.Kedutei nesuluztu, o jei koks girtas i jus ivaziuotu, kol tu vaika ant ranku veziojai, tada......
Atsakyti
Mes parsivezem lopsyje, pirkom spec. dirzus, kad vaikeli lopsy pritvirtinti ir pats lopsys prisitvirtina.

QUOTE(ddd @ 2009 03 20, 14:42)
O as pabandziau ligoninej i ta auto kedute pasodindi, susmuko ten mazoji, man biski baisu pasidare, kad nesuluztu ji ten blink.gif . Tai paskui issitraukiau ir ant ranku parsiveziau.  Iki dvieju menesiu taip ir nesodinau i kedute. Nors raso, kad tinka nuo gimimo, ir forma tokia, kad vaikas jauciasi kaip morinos pilve. Bet man kazkaip neramu, ar as pasodinti nemoku.

Zinok man irgi taip atrodo smile.gif, uztai ir pirkom tuos dirzus lopsiui, nes sakiau iki kokiu 2-3 men. tam lopsy ir veziosim.

Papildyta:
QUOTE(Axxa @ 2009 03 19, 16:50)
Iš tiesų patys gydytojai paskaitėlių metu rekomenduoja geriau vežtis kietame lopšyje, o automobilinę kėdutę pamiršti bent iki 3 mėn., žinoma, jei mamytė sėdi gale su vaikučiu. Bet jei mamytė turi vairuoti, tada vaikutį belieka sodint į automob. kėdutę.

O kodel jei mamyte vairuoja negalima vezti lopsy, jei ten viskas pritvirtinta (ir maziukas aisku)?
Atsakyti
O jūs man pasakykit,kaip jūs mašinoje lopšį tvirtinat g.gif ?Šonu?Ar ne?
O ar žinote avarijos metu,kuomet būna smūgis,kas būna su vaiko galvyte?
Atsakyti
Mes tai lopsi sonu tvirtinam, kitaip neiseina g.gif
O as turiu savo nuomone, kad jeigu rimta avarija nepades nei autokedute uz 1000 lt. nei lopsys... ziauriai gal parasiau, bet as taip manau. As lopsy is esmes pradzioj vezioju del stuburiuko leliuko, man tos autokedutes nepatinka, nes labai gilios, reikia tiest kazka nebent po uzpakaliuku.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2009 03 21, 17:31)
Mes tai lopsi sonu tvirtinam, kitaip neiseina  g.gif
O as turiu savo nuomone,

O esat mate vaikiskus karstelius?
Atsakyti
autokedutej del saugumo ir del to, kad po siuvimu negalejau sedeti
Atsakyti