Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naująjį šeimos narį?

Tik autokeduteje arba tam pritaikytame lopsyje!!!
juk net ir istatyma sisleistas yra!

Mamytes pupytes, nejuokaukit leliuku gyvybe!.. unsure.gif
Atsakyti
as tai pirma leliu lopsyje veziausi namo, aisku vyras vairavo. Net negalvojau kad gali kas nors atsitikti pvz: avarija.
Va antra tai ziuresiu jau, kaip pagal situacija, jei klubiukai bus tvarkoje. tai gal ir keduteje.
Bet abejoje kad jam ten labai jau patogu bus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 01 28, 10:57)
as tai pirma leliu lopsyje veziausi namo, aisku vyras vairavo. Net negalvojau kad gali kas nors atsitikti pvz: avarija.
Va antra tai ziuresiu jau, kaip pagal situacija, jei klubiukai bus tvarkoje. tai gal ir keduteje.
Bet abejoje kad jam ten labai jau patogu bus blink.gif

o jūsų abejonė grindžama kuo? g.gif
ištupėjus pilve tiek laiko dar ne tokia poza, nemanau, kad 15 min sukeltų problemų.
Pati juk saugos diržą segatės?
Atsakyti
Mes irgi parsivezem lopsyje 4u.gif
Atsakyti
as tai grieztai tik uz kedutes. juk jos tam ir skirtos. kokiu dar gali buti mastymu ir klausimu kilti g.gif
mes vezemes keduteje ir mazyte joje kuo puikiausiai jautesi. kai tik isodinom ir nesem dairesi aplinkui, pazindinosi su aplinka, o masinoj is karto uzsnudo biggrin.gif sodinam irgi visada tik uz vairuotojo, kur pripazinta saugiausia vieta automobilyje smile.gif
aisku, kiekvieno asmenine nuomone kaip ir kur vezti. mano teta sako: o musu laikais nebuvo keduciu ir visus veziojome ant ranku. aisku ju laikais ir masinu tiek nebuvo...
man labai gera ta reklama: jie del jos padarytu viska - bet nepadare... verysad.gif
mielos mamos, geriau nerizikuokit!
Atsakyti
QUOTE(djusted @ 2009 01 29, 11:53)
as tai grieztai tik uz kedutes. juk jos tam ir skirtos. kokiu dar gali buti mastymu ir klausimu kilti  g.gif
mes vezemes keduteje ir mazyte joje kuo puikiausiai jautesi. kai tik isodinom ir nesem dairesi aplinkui, pazindinosi su aplinka, o masinoj is karto uzsnudo  biggrin.gif sodinam irgi visada tik uz vairuotojo, kur pripazinta saugiausia vieta automobilyje  smile.gif
aisku, kiekvieno asmenine nuomone kaip ir kur vezti. mano teta sako: o musu laikais nebuvo keduciu ir visus veziojome ant ranku. aisku ju laikais ir masinu tiek nebuvo...
man labai gera ta reklama: jie del jos padarytu viska - bet nepadare...  verysad.gif

drinks_cheers.gif visiskai pritariu tau drinks_cheers.gif
Atsakyti
as ir kedutej vesiu.bet manau nera blogai ir lopsyje,juk yra daug zmoniu, kurie neturi masinu tad manau tikrai nenusikaltimas taip vesti jei su kedute neiseina
Atsakyti
QUOTE(djusted @ 2009 01 29, 11:53)
as tai grieztai tik uz kedutes. juk jos tam ir skirtos. kokiu dar gali buti mastymu ir klausimu kilti  g.gif
mes vezemes keduteje ir mazyte joje kuo puikiausiai jautesi. kai tik isodinom ir nesem dairesi aplinkui, pazindinosi su aplinka, o masinoj is karto uzsnudo  biggrin.gif sodinam irgi visada tik uz vairuotojo, kur pripazinta saugiausia vieta automobilyje  smile.gif
man labai gera ta reklama: jie del jos padarytu viska - bet nepadare...  verysad.gif

Jei labiau pasigilintumėte, sužinotumėte, kad saugiausia vieta vaikui vežioti yra ant galinės sėdynės per vidurį tongue.gif O jei automobilis tam nėra pritaikytas, tuomet, galinėje kėdynėje iš keleivio pusės.
Prieš klaidindama mamytes labiau pasidomėkite mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes apsiziurejome ir planuojame isigyti vezimeli su lopsiu, kuris automobilyje tvirtinasi saugos dirzais. Manau, kad leliukui lopsy bus patogiau, nei kedutej. O ir leliukas lopsyje dirzais pritvirtinamas, ir lopsys automobilyje tvirtinamas, tai manau saugumas irgi uztikrinamas smile.gif
Atsakyti
As mazyle parsiveziau lopsiuke, kur i vezima dedasi, o i kedute dejau tik nuo 1 men... man patogiau ir vaikas guli.. o kedutej toks maziukas pusiau sedi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2009 01 31, 15:23)
Mes apsiziurejome ir planuojame isigyti vezimeli su lopsiu, kuris automobilyje tvirtinasi saugos dirzais. Manau, kad leliukui lopsy bus patogiau, nei kedutej. O ir leliukas lopsyje dirzais pritvirtinamas, ir lopsys automobilyje tvirtinamas, tai manau saugumas irgi uztikrinamas  smile.gif

Labai gerai, kad tokie lopšiukai atsirado, kai pirmą pagimdžiau, vežiausi lopšyje, bet jis saugos diržais nesitvirtino automobilyje.
Atsakyti
O mes savo leliuka veziojam lopsyje, nes dar maziukas ir nemanau, kad jam labai jau patogu sedeti toj kedutej g.gif o jeigu sodinti i kedute, tai vaikas turi buti tikamai aprengtas, mes turim tik toki kombinezona - vokeli, tai nelabai ji ir prisegsi keduteje. O kai is ligonines vezemes, tai is vis ant ranku laikem, nes lopsio dar nebuvom isigije, o keduteje paskestu smile.gif
Atsakyti