Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naująjį šeimos narį?

QUOTE(ausryt99 @ 2008 06 15, 08:49)
drinks_cheers.gif
o kaip Jums atrodo, kaip pilvelyje mazylis gyvena? issitieses lyg styga?  doh.gif

uzsisukus ta pati doh.gif bet vaikelis jau nebe pilvely biggrin.gif kam tada lovytes tiesiu pagrindu, vezimeliu ieskom visiskai gulima padetim mirksiukas.gif mali kad maltum 4u.gif
Atsakyti
Tai o ant rankų taip pat tiesiai laikysi? O kai žindysi, taip pat ant kieto čiužinuko dėsi? O jeigu pradžioje labai daug valgys ir teks ant rankų ilgai laikyt tai vai vai kas su stuburu bus wink.gif doh.gif

Neturi vaikas visą laiką ant kieto pagrindo gulėt, tai net nesveika yra, nes jo stuburiukas nera tiesus kaip styga. Jis yra truputi apvalus ir tai yra normalu.
Atsakyti
tiesiog nemanau, kad mamos isciose vaikelio padetis lygi kedutes padeciai biggrin.gif
Atsakyti
Aš manau, kad vaikeliui sveika padetys keisti - ant rankų viena, lovytėjė kita, kedutėje dar.. svarbiausia neapkrauti spranduko. Kedutes taip pat darė protingi žmones ir buvo atžvelgiama į vaiko amžių. Tarp kitko, mano mažyliui pvz buvo lengviau miegot būtent šiek tiek susirietus, kedutėje, negu lovytėj, buvo laikas, kad negalėjau jo į lovytę ant nugaros paguldyt - iš karto pabusdavo. Kedutė tada stovėjo lovytėje.
Atsakyti
kas cian besupaisys kaip geriau 4u.gif o kedutej antraji parsivesim, nes saugiau mirksiukas.gif del kuduciu, tai jose nepatariama per para virsyt 1,5val buvimo, o va cia prasideda mano bedos doh.gif mums visos keliones trunka ilgiau, aisku galima tada niekur nevaziuot ir isvis kedutes nepirkt, o grizimui is ligonines ir lankymusi pas daktarus skolintis jei tik yra is ko 4u.gif mums nera, tai pirkom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2008 06 15, 18:41)
kas cian besupaisys kaip geriau  4u.gif  o kedutej antraji parsivesim, nes saugiau  mirksiukas.gif  del kuduciu, tai jose nepatariama per para virsyt 1,5val buvimo, o va cia prasideda mano bedos  doh.gif  mums visos keliones trunka ilgiau, aisku galima tada niekur nevaziuot ir isvis kedutes nepirkt, o grizimui is ligonines ir lankymusi pas daktarus skolintis jei tik yra is ko  4u.gif  mums nera, tai pirkom  biggrin.gif

Tai gal tik pirma menesi negalima ilgai ten laikyti g.gif Pas mus irgi viskas pakankamai toli, per 1,5 val nelabai kur nuvaziuosi, bet veziojausi tiek viena tiek kita visur ir nieko...
Atsakyti
QUOTE(vija23 @ 2008 06 15, 19:48)
Tai gal tik pirma menesi negalima ilgai ten laikyti g.gif Pas mus irgi viskas pakankamai toli, per 1,5 val nelabai kur nuvaziuosi, bet veziojausi tiek viena tiek kita visur ir nieko...

nezinau kokiam amziui cia tas limitas ax.gif skaiciau angliskam puslapy kur buvo pavaizduota kas nutinka kai mazylis ne kedutej ar lopsy tevaziuoja ir ivyksta auto ivykis mirksiukas.gif
Atsakyti
Man maziausiai rupi ka raso knygos, nes juose pateikiama tokia skirtinga informacija, kad jeigu jos visos paisysi tai galima nupusti doh.gif As naudojuosi savo intuacijia ir vaiko pojuciais, ziuriu kas jam patogiau, kas geriau.
Mes is gimdymo namu savo auksely parsivezem nesyneje ant rankenu kur dedasi i vezimukus. Na dar reiktu pamineti kad mes gyvenam 5min kelio nuo GN mirksiukas.gif Istiesu gan ilgai taip mieste veziodavomes, tik toliau kai issiruosadvom sodindavau i kedute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2008 06 15, 15:58)
uzsisukus ta pati  doh.gif  bet vaikelis jau nebe pilvely  biggrin.gif  kam tada lovytes tiesiu pagrindu, vezimeliu ieskom visiskai gulima padetim  mirksiukas.gif  mali kad maltum  4u.gif

Nematau prasmes veltis i tuscias diskusijas schmoll.gif o izeidineja tie, kurie pritruksta rimtu argumentu.

QUOTE(laizanika @ 2008 06 15, 22:09)
Man maziausiai rupi ka raso knygos,

O kai parodo per televizoriu, kaip zusta 3men kudikelis, nes mama patingejo is automobilio bagazines istraukti kedute ir vezesi ji ant ranku,o kazkoks debilas trenkesi i ju masina, Jums irgi maziausiai rupi??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryt99 @ 2008 06 15, 23:40)
Nematau prasmes veltis i tuscias diskusijas  schmoll.gif  o izeidineja tie, kurie pritruksta rimtu argumentu.
O kai parodo per televizoriu, kaip zusta 3men kudikelis, nes mama patingejo is automobilio bagazines istraukti kedute ir vezesi ji ant ranku,o kazkoks debilas trenkesi i ju masina, Jums irgi maziausiai rupi???  blink.gif

biggrin.gif as neizeidineju, tiesiog stebina, kad uzsipuoli kiekviena kurios nuomone nesutampa su tavo mirksiukas.gif o argumentai kaip turbut supratai pas kiekviena skirtingi, bent man jau juokinga kai mamos iscios su kedute lyginamos rolleyes.gif visos suprantam kad taip saugiausia parsivezt mazyli 4u.gif beje tavo nuolatinis kitu nuomones isreiskimu komentavimas su tais paciais argumentais irgi ju rimtumo neparodo tongue.gif tik uzsiciklinima sioj temoj ties vienu cool.gif
Atsakyti
ai nemanau , kad verta pyktis - noooors yra tokiu keduciu pardutuvese, kuriu vienas is privalumu - kad forma atitinka motinos iscias... tai irgi sakysi , kad durniai sugalvojo? tiesiog visko siais laikais yra, kad tik spet dometis, o ar priimti naujoves ir jomis tiketi, kiekvienos reikalas... o jeigu taip kabinetis prie kiekvieno nuomones - pasidomekim tarybiniais laikais, nei lopsiu, nei keduciu ir t.t. o durniu kurie gali bet kada ilekt i sikna - visada yra ir buvo ir bus! kiekviena nuspres kas geriau, taip , kaip jai atrodys 4u.gif
Atsakyti
as tai keduteje neveziau, atveze vyras lopsi vezimo ir jame veziau, man ta kedute tokia gili pasirode, o juk ir ziema buvo, tai tam lopsyje saugiau, gyditoja sake veiduka su medziagele uzdengt kai pirma kart i lauka isnesem.
kedute pradejau naudot gaol nuo antro menesio, iki tol jis kazkaip susmukdavo joje.
Atsakyti