Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naująjį šeimos narį?

QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 06 14, 12:33)
ta lopsi-krepsi galiu ant ranku paimti,o kedutes ant keliu gal nepasidesiu.....ko cia nesuprast??

zinai, verciau jau isigykit/pasiskolinkit specialia kedute naujagimiui ir paprasykit, kad draugai ar tevai parveztu...
gali siaip profilaktiskai pabandyti dabar su pilvu i savo automobiliuko priekine sedyne isiropsti ir ant keliu pasideti realu vezimelio lopsi rolleyes.gif plius ivertink, kad sedet greiciausiai lengva nebus, pilvas bus likes mazdaug kaip sesta menesi...
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2008 06 16, 15:37)
zinai, verciau jau isigykit/pasiskolinkit specialia kedute naujagimiui ir paprasykit, kad draugai ar tevai parveztu...
gali siaip profilaktiskai pabandyti dabar su pilvu i savo automobiliuko priekine sedyne isiropsti ir ant keliu pasideti realu vezimelio lopsi  rolleyes.gif plius ivertink, kad sedet greiciausiai lengva nebus, pilvas bus likes mazdaug kaip sesta menesi...

ar nebutu protingiausia tokiu atveju gryzti taxi, jei nera didesnes masinos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MurkuMurku @ 2008 06 16, 15:23)
ar nebutu protingiausia tokiu atveju gryzti taxi, jei nera didesnes masinos?  rolleyes.gif

na, taxi kainuoja rolleyes.gif
galu gale, juk ne mums spresti - kaip jaunieji teveliai sugalvos, taip ir darys...
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2008 06 16, 16:37)
na, taxi kainuoja  rolleyes.gif
galu gale, juk ne mums spresti - kaip jaunieji teveliai sugalvos, taip ir darys...

Labas vakaras
Buvo paruošta kėdutė.. Pasimetęs tėvelis atvažiavo kita mašina ir teko mažąją karalaitę vežti rankose. Gerai, kad kelias netolimas. Nors ir.. įsiutau pradžioje, bijojau, kad kas nors kaip nors neatsitiktų, grįžome laimingai ir be nuotykių ax.gif
Atsakyti
Mes vezemes autokedutej - apie laikyma rankose net pagalvoti baisu doh.gif Del vaikelio padeties, ilgai nerekomenduojama, bet parsivezti is GN tikrai nieko nenutiks. Vyro teta pediatre pasake, kad autokeduteje vaiko padetis panasiai kaip gimdoj, tad tikrai nieko baisaus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 16 birželio 2008 - 21:03
niu jo kiekviena sprendzia kas jai atrodo geriausia ir jos vaikeliui..mes vaziuosim lopsi ant ranku,kaip jau ir minejau.i kedute sesim veliau,kai ja gausim.o ir salygu dabar jai nera kai masina dviviete...na tikiuosi saugiai grisime.. 4u.gif kazkaip galvoju kad jei ir tureciau kedute dabar i ja nedeciau,noriu maziuka salia saves ant ranku parsivezti.anksciau nebuvo tu keduciu ir niekas galvos del to nesuko,mane mama irgi ant ranku parsiveze.aisku gerai,kad saugumo priemones atsiranda,kad vaikiuku givybes issaugojamos.tai kiekvienai labai svarbu!taip pat ir man!bet vistiek is ligonines grisim ant mamos rankyciu lopsyje....tik nesuvalgykit manes uz tai biggrin.gif nieko vistiek piktais grasinimais nepakeisit biggrin.gif tiesiog salygu dabar neturim vezt kedutej...
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 06 16, 22:13)
anksciau nebuvo tu keduciu ir  niekas galvos del to nesuko,mane mama irgi ant ranku parsiveze.

anksciau ir automobili ne kiekvienas dzigitas turedavo rolleyes.gif

as del to lopsio kitu kampu suku - kad po gimdymo nepasedesi tu masinoj ir tiek... net jei nelopytas uzpakalis bus, vis tiek automobilyje tiesiai sedeti sunkiai eina, o cia dar kalba apie vaika ant ranku...
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2008 06 17, 09:40)
anksciau ir automobili ne kiekvienas dzigitas turedavo  rolleyes.gif

as del to lopsio kitu kampu suku - kad po gimdymo nepasedesi tu masinoj ir tiek... net jei nelopytas uzpakalis bus, vis tiek automobilyje tiesiai sedeti sunkiai eina, o cia dar kalba apie vaika ant ranku...

kiek atsimenu ir man neleido sedet"normaliai" dvi savaites.. nes buvau sukarpyta ir susiuta.. taip kad masinoj turejau sedet pusiau gulom.. nelabai isivaizduoju kaip buciau dar ir lospi laikiusi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 06 16, 23:13)
niu jo kiekviena sprendzia kas jai atrodo geriausia ir jos vaikeliui..mes vaziuosim lopsi ant ranku,kaip jau ir minejau.i kedute sesim veliau,kai ja gausim.o ir salygu dabar jai nera kai masina dviviete...na tikiuosi saugiai grisime.. 4u.gif kazkaip galvoju kad jei ir tureciau kedute dabar i ja nedeciau,noriu maziuka salia saves ant ranku parsivezti.anksciau nebuvo tu keduciu ir  niekas galvos del to nesuko,mane mama irgi ant ranku parsiveze.aisku gerai,kad saugumo priemones atsiranda,kad vaikiuku givybes issaugojamos.tai kiekvienai labai svarbu!taip pat ir man!bet vistiek is ligonines grisim ant mamos rankyciu lopsyje....tik nesuvalgykit manes uz tai biggrin.gif nieko vistiek piktais grasinimais nepakeisit biggrin.gif tiesiog salygu dabar neturim vezt kedutej...

drinks_cheers.gif As savo pipira ir parsiveziau ant ranku,lopsyje.Su lopsiu gal pusmeti vazinejom,po to atsisedom i kedute ir dabar tik joje vaziuojam
Atsakyti
Na pas mus Anglijoj be kedutes net is ligonines neisleidzia,todel teko tokia isigyt,nors nei vienas nevairuojam... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2008 06 17, 10:40)
anksciau ir automobili ne kiekvienas dzigitas turedavo  rolleyes.gif

ka padarysi,kazkaip pakentesiu..masina dviviete,tai nevesim gi vaiko ant stogo biggrin.gif ar man ant stogo lipt?? biggrin.gif laikysiu rankose,ka padarysi..atstumas nera toks didelis,kazkaip grisim...
Atsakyti
Mes tai autokėdutei savo mažytę Kamilytę 2.gif parsivežėm, juk taip saugiau!!! blink.gif Mamytės būkite atsakingos - nerizikuokite savo brangenybių sveikata ir gyvybe!!! Juk jie patys didžiausi Jūsų gyvenimo stebūklėliai... wub.gif
Atsakyti