va tos galimybes mes ir neturim kedutej vezt...laukiam kol ja atiduos,nes leliukas jau draugu isaugo beveik,tai mum sake atiteks.o beto masina dviviete tai nera kur ta kedute montuot...tai grisim su lopsiu kur i vezimus dedasi...tikiuosi saugiai grisime

Tai manau, kad kėdutė tam ir skirta, kad vaikus joje gulinčius vežtume automobilyje. Tiesiog dabar po dubciuku esu padėjus sulankstytą pleduką, kad mažiukė nebūtų "įkritus" jau labai...
Pritariu tai nuomonei, kad jei nemokysim dabar vaiką joje sėdėti, po to bus laaa-bai sunku
Pritariu tai nuomonei, kad jei nemokysim dabar vaiką joje sėdėti, po to bus laaa-bai sunku

QUOTE(Burbulytis @ 2008 06 14, 09:35)
Visad galvojau, kad vesimes kedutej, bet kai atejo ta diena, vyniojom i dekuti, ir veziausi ant ranu, man taip atrode saugiau ir jaukiau, kazkaip nesmgu toki mazyti kamuoliuka kisti i kedele. Dabar mane speju uzmetysit akmenimis 

Niekas tavęs akmenim nemėtys

Aš pvz. irgi iš ligoninės 400 metrų vežiau vaiką laikydama ant rankų, bet dabar, kai po truputį pradėjom važinėti dažniau, vežu tik kėdutėj - jai labai patinka važiuot, žvalgosi pro langą, stebi viską, o paskui užmiega

QUOTE(Natuke @ 2008 06 13, 23:06)
Aš manau, kad jeigu atstumai nedideli, arba važiuoji taxi, tiesiog nera galimybės segti į kedutę galima parvežti ant ranku, tiesiog jeigu nera galimybės segti, reiškia nera.
O jei atstumas nedidelis, kad ir koks 100m, tai nelaime negali ivykti?

QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 06 14, 00:07)
va tos galimybes mes ir neturim kedutej vezt...laukiam kol ja atiduos,nes leliukas jau draugu isaugo beveik,tai mum sake atiteks.o beto masina dviviete tai nera kur ta kedute montuot...tai grisim su lopsiu kur i vezimus dedasi...tikiuosi saugiai grisime 

Lopsys i masina tilps, o jau kedutes nera kur montuoti

QUOTE(Vilmoshka @ 2008 06 14, 10:49)
Niekas tavęs akmenim nemėtys
Jau čia būtų virš visko
Tu esi vaiko mama, tu sprendi, ką ir kaip daryti

Net ir mama neturi visiskai jokios teises rizikuoti vaiko gyvybe

Mes parsivezem keduteje ir nebuvo nei vieno kartelio, kad vezciau ant ranku

ta lopsi-krepsi galiu ant ranku paimti,o kedutes ant keliu gal nepasidesiu.....ko cia nesuprast??
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 06 14, 12:33)
ta lopsi-krepsi galiu ant ranku paimti,o kedutes ant keliu gal nepasidesiu.....ko cia nesuprast??
Tikiuosi jusu kelyje nepasimaisys koks nors greitai ir neatsargiai vazinejantis debilas

oho kaip kai kurios kovingai nusiteikusios...
as irgi esu TIK uz saugu leliuko vezima, manau ne siaip sau sugalvotos tos kedutes ir lopsiai su dirzais. kaip kazkas cia minejo, kad kietas lopsys nuo vezimo su specialiais saugos dirzais viduje ir isoreje neapsaugos... tai tiesiog manau - kad tokiu dalyku tada niekas nepardavinetu, ne siaip sau jie sugalvoti ir ismeginti buvo, ir tikrai perkybos vietas bei teveliu rankas pasiekia istestuoti ir panasiai ( nebent nepatikimos kokios stampovkes ir panasiai)
o siaip manau nereikia taip astriai reaguoti i viena ar kita pasisakyma - kiekviena darys taip, kaip jai atrodys geriau
p.s bet as leliuko rankose irgi nesivezciau!!!

o siaip manau nereikia taip astriai reaguoti i viena ar kita pasisakyma - kiekviena darys taip, kaip jai atrodys geriau

Kai grįžom iš JAV taip pat stengėmes vaikiuką tik kedutėje vežiuoti, bet buvom be savo mašinos, tai... veną kartą draugai pasiulė pavežti į sviečius, mašina buvo perpildyta ir teko man kedutę vežtis ant kelų
. Nuo to laiko kiekvieną kartą pagalvodavau, ar verta imti kedutę.
Šiaip reikia stengtis elgtis saugiai, bet be isterikos, ne taip kaip amerikiečiai
Nes vienam forume radau mamyčių, bijančių savo vaikus vežtis aerouosto autobusiuke, nes ten nera saugos diržų 
Aš jau nerašau apie atvėjus, kai jie vienas ant kito skundžiasi policijai, kai vaikas neprisegtas
. Mano draugai - emigrantai su neprisegtu dvimečiu važiavo per gyvenamąjį kvartalą - ten kur visi tikrai lietai važiuoja, daug privačių namų. Vaikelis žiurėjo į langą ir majojo nepažįstamai tetai kuri važiavo už paskos. Privažiavo iš namo, išlipo ta šeima, kartu išlipo tetulia ir atvažiavo policijos mašina. Turėjo žmones sumokėti apie 200dollerių už nesaugu vaiko vežimą. Tetulia paliūdijo, pasirodė ji kai pastebėjo iš karto iškvietė policiją...

Šiaip reikia stengtis elgtis saugiai, bet be isterikos, ne taip kaip amerikiečiai

Aš jau nerašau apie atvėjus, kai jie vienas ant kito skundžiasi policijai, kai vaikas neprisegtas

vesimes auto kedutej
pirmaji parsigabenom ant ranku ir neputem is to jokio burbulo
ir isvis pimagimi i kedute pasodinom apie 1m ir nesukele jokiu jo kaprizu, o stai mintis, kad busima mazyli reiks dalinai suriesta guldyt i kedute nelabai zavi
plius kelione tolima

QUOTE(Gigitata @ 2008 06 14, 21:28)

QUOTE(laurin22 @ 2008 06 15, 03:05)
stai mintis, kad busima mazyli reiks dalinai suriesta guldyt i kedute nelabai zavi
plius kelione tolima 

o kaip Jums atrodo, kaip pilvelyje mazylis gyvena? issitieses lyg styga?

Tai va butent, jis gi toli grazu ne kaip styga guli pas mus pilve
mes tai parsivesim kietame lopsy nuo vezimo - arba kedutej, dar kol kas nenusprendem