Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia nuotaka

Nėščios jaunosios jau nieko nebestebina, tai pasidarė visai normalu, nieks nekompleksuoja, na turbūt nėra ko ir kompleksuoti.
Aš nenorėčiau tekėti nėščia, ir nežadu iki savo vestuvių pastoti, tačiau jeigu taip būtų - nelaukčiau kitų metų, tai jau tikrai, ir ne tik dėl to, jog paskui kvaila žaisti ir tipo vestuves rengti (čia jau kaip kam), tačiau dėl to, jog mano nuomone vaikas turi gimti ir augti įteisintoje santuokoje.
O šiaip, man nei šilta nei šalta ar tuokiasi besilaukiančios ar ne, ir sukneles tegu renkasi kokias tik nori (juk visos mergaitės nori per vestuves būti princesėmis), tik jau rūtų vainikėliai tikrai kvailai atrodo.
Ir dar - manau geriausia tekėti, kai pilvukas dar nėra didelis, tiesiog dėl savo ir vaikelio patogumo wink.gif
Atsakyti
paskaiciau pora postu ir keista pasidare, kokio riboto mastymo kai kurie zmones yra.

koks gi skirtumas ar moteris laukiasi savo vestuviu diena ar ne ir kodel ji negali vilktis baltos sukneles ir "baliaus" daryti? Manau cia kiekvienos poros reikalas ir kiekvienas savo svente ar seimos pagausejima planuoja labai individualiai. Musu svente uz 3 menesiu, mes visiskai nesisaugom jau, jei ateis leliukas, tai bus labai laukiamas ir gales mamos ir tecio vestuvese dalyvauti.

Linkiu sekmes visoms nuotakoms nestukems, o svarbiausia geros sveikatytes sventes metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MisIndependent @ 2010 03 15, 00:16)
Sveikos,
o as, suzinojusi kad laukiuosi, iskarto vestuves nukeliau metams... Juolab kad su saviskiu buvom apkalbeje, kad butu jeigu butu... Kadangi man organizavimas teikia didziule laime, tai labai gaila buvo nukeliamu vestuviu... Bet leliukas netiketa Dievo dovana, pasirinko mus smile.gif mes susirasyti nezadam, nes nelabai suprantam, ka tai pakeis. Juk tuoktis ketinome del vienas kito jausmu, o ne is reikalo...
plius man vestuves yra labai svarbi svente, kurios metu svesiu ir pati, noresiu atsipalaiduoti, visur dalyvauti, o ne sedeti kaip zvake uz stalo su pilvu... Kai tiek pinigu isleidziama vestuvems, logiska, kad ne kitiems jos linksminti skirtos biggrin.gif bet cia mano nuomone, plius, per vestuves noriu buti grazi ir liekna, tad vestuves svesime 2011 balandzio 29, kai spesiu atsigauti smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MisIndependent @ 2010 03 14, 23:16)
Sveikos,
o as, suzinojusi kad laukiuosi, iskarto vestuves nukeliau metams... Juolab kad su saviskiu buvom apkalbeje, kad butu jeigu butu... Kadangi man organizavimas teikia didziule laime, tai labai gaila buvo nukeliamu vestuviu... Bet leliukas netiketa Dievo dovana, pasirinko mus smile.gif mes susirasyti nezadam, nes nelabai suprantam, ka tai pakeis. Juk tuoktis ketinome del vienas kito jausmu, o ne is reikalo...
plius man vestuves yra labai svarbi svente, kurios metu svesiu ir pati, noresiu atsipalaiduoti, visur dalyvauti, o ne sedeti kaip zvake uz stalo su pilvu... Kai tiek pinigu isleidziama vestuvems, logiska, kad ne kitiems jos linksminti skirtos biggrin.gif bet cia mano nuomone, plius, per vestuves noriu buti grazi ir liekna, tad vestuves svesime 2011 balandzio 29, kai spesiu atsigauti smile.gif

Mano tiesmukas klausimas - is kur zinai, kad po gimdymo isliksi grazi ir liekna?
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 05 31, 15:48)
Mano tiesmukas klausimas - is kur zinai, kad po gimdymo isliksi grazi ir liekna?

o kas po gimdymo gali buti negrazu moters figuroje? blink.gif gal ir nebusi lieknute kuri laika, bet tikrai grazi smile.gif korsetine arba laisva suknyte pasleps pilvuka ir bus lb grazi nuotakyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 31, 15:12)
o kas po gimdymo gali buti negrazu moters figuroje? blink.gif  gal ir nebusi lieknute kuri laika, bet tikrai grazi smile.gif  korsetine arba laisva suknyte pasleps pilvuka ir bus lb grazi nuotakyte 4u.gif

jei gera savijauta nestumo metu, tai ir per ji galima su laisva suknyte tuoktis ir busi dar grazesne "nuotakyte" mirksiukas.gif

taip parasiau, nes atrodo, kad daugumai svarbiausia, kad tik butu kuda ir suknele graziai ant jos atrodytu, cia manau klaidingas ir egoistiskas poziuris.
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 05 31, 16:17)
jei gera savijauta  nestumo metu, tai ir per ji galima su laisva suknyte tuoktis ir busi dar grazesne "nuotakyte"  mirksiukas.gif

taip parasiau, nes atrodo, kad daugumai svarbiausia, kad tik butu kuda ir suknele graziai ant jos atrodytu, cia manau klaidingas ir egoistiskas poziuris.

na as uz tai, kad tuoktis be pilvuko arba kai jis dar lb mazytis 4u.gif bet jei kitaip neiseina, tai ka jau padarysi smile.gif tik tai, kad nestukes gavusios savo vestuviu foto, pradeda plusti fotografus, kad kodel jas tokas storas nufotografavo doh.gif tad jei jau pasiryzti teketi su pilvuku, tai kitu kaltinti del savo isvaizdos nevalia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 31, 15:24)
na as uz tai, kad tuoktis be pilvuko arba kai jis dar lb mazytis 4u.gif bet jei kitaip neiseina, tai ka jau padarysi smile.gif tik tai, kad nestukes gavusios savo vestuviu foto, pradeda plusti fotografus, kad kodel jas tokas storas nufotografavo doh.gif  tad jei jau pasiryzti teketi su pilvuku, tai kitu kaltinti del savo isvaizdos nevalia 4u.gif

visiskai sutinku, kad tuoktis geriausia kai pilvukas dar mazas, bet jei nuotaka - nestuke isbara fotografa del per storos nuotraukos, tai manau kad jai aplamai nereikejo pastoti jei rupinasi tik figura.
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 05 31, 16:27)
visiskai sutinku, kad tuoktis geriausia kai pilvukas dar mazas, bet jei nuotaka - nestuke isbara fotografa del per storos nuotraukos, tai manau kad jai aplamai nereikejo pastoti jei rupinasi tik figura.

na zinot, juk yra "nuotaku siaubuniu", kurios reikia nereikia, buna piktos smile.gif o kai nestuke, tai tikriausiai gal dar piktesnes buna blush2.gif as nzn, nes dar as kolkas ne mamyte blush2.gif bet ne paslaptis, kad mes visos moterys norim butu grazios, o per vestuves tuo labiau. O be to ir nuotraukytes liks visam gyvenimui.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 31, 15:36)
na zinot, juk yra "nuotaku siaubuniu", kurios reikia nereikia, buna piktos smile.gif  o kai nestuke, tai tikriausiai gal dar piktesnes buna blush2.gif  as nzn, nes dar as kolkas ne mamyte blush2.gif bet ne paslaptis, kad mes visos moterys norim butu grazios, o per vestuves tuo labiau. O be to ir nuotraukytes liks visam gyvenimui.. 4u.gif

bet jei tuoksiesi besilaukdama, tai juk ir seima ir pati visa gyvenima zinosi, kad tuokeisi besilaukdama, o kai vaikas uzaugs ir ismoks skaiciuoti irgi supras, kad mama laukesi jo, kai tuokesi mirksiukas.gif nu ir kas cia tokio? juk ne nuotraukos svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 05 31, 16:50)
bet jei tuoksiesi besilaukdama, tai juk ir seima ir pati visa gyvenima zinosi, kad tuokeisi besilaukdama, o kai vaikas uzaugs ir ismoks skaiciuoti irgi supras, kad mama laukesi jo, kai tuokesi  mirksiukas.gif nu ir kas cia tokio? juk ne nuotraukos svarbiausia.

tai zinoma, kad visi moka skaiciuoti ir supras tai, kad vaikutis buvo pirmiau pradetas nei kad ivyko vestuves smile.gif bet man tai asmeniskai nera jokio skirtumo ar jaunoji laukiasi ar ne per savo svente. as savo sventes metu nesilaukiau ir atrodziau taip, kaip norejau atrodyti 4u.gif nes visgi pilvukas jau varzo laisve renkantis suknyte smile.gif cia kiekvienos poros asmeninis reikalas kaip jie pasirinks, ar nores kad vaikelis gimtu santuojoje ar palaukti ir zenytis kai jau maziukas gims. man gal net smagiau butu, kad ir mazylis butu gimes bei visur butu nuotraukytese kartu wub.gif
Atsakyti
as kai tuoksiuos mano mazylis dar bus visai ne to laiko kada bendras foto galesim daryt... Tik paprasysiu fotografo, kad atvaziuotu ir pries man isvaziuojant i baznycia pafotografuotu mudu smile.gif) Nes paliksiu su aukle greiciausiai, nes is savu nebus kas paziuri...
Galiu pasakyt, per visa nestuma buvau dviejose vestuvese, ir tikrai be galo dziaugiuosi kad saviskes nukeleme... Ir pinigu susitaupe (dalis avansu imoketa, tad lengviau taupyt)... Na, netgi bunant sveciu pakankamai sunku dalyvauti - ir pasokti neiseina, ir nuovargis, ir blogumai, ir vyno taures negali... Tenka ziuret kaip taviskis kelia taurele ir blaiva akim visus stebet... O jei dar vestuves butu mano, tai nebutu normalu noreti kad jos kuo greiciau baigtusi... Cia bent jau man... nestuke.gif
Atsakyti