Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia nuotaka

QUOTE(MisIndependent @ 2010 05 31, 23:37)
as kai tuoksiuos mano mazylis dar bus visai ne to laiko kada bendras foto galesim daryt... Tik paprasysiu fotografo, kad atvaziuotu ir pries man isvaziuojant i baznycia pafotografuotu mudu smile.gif)  Nes paliksiu su aukle greiciausiai, nes is savu nebus kas paziuri...
Galiu pasakyt, per visa nestuma buvau dviejose vestuvese, ir tikrai be galo dziaugiuosi kad saviskes nukeleme... Ir pinigu susitaupe (dalis avansu imoketa, tad lengviau taupyt)... Na, netgi bunant sveciu pakankamai sunku dalyvauti - ir pasokti neiseina, ir nuovargis, ir blogumai, ir vyno taures negali... Tenka ziuret kaip taviskis kelia taurele ir blaiva akim visus stebet... O jei dar vestuves butu mano, tai nebutu normalu noreti kad jos kuo greiciau baigtusi... Cia bent jau man...  nestuke.gif

smagu girdeti, kad tikra mamyte pasako kaip yra geriau, nes visos turi nuomones apie ta dalyka, bet tikra tiesa kazkus anapus doh.gif tai vat jus ir apsvietet visas, kad geriau jau palaukt, atkelt vestuves, nei kad per jas vargti 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
kai santuoka pirma, suprantu, kad nuotraukose norisi atrodyti nepakartojamai smile.gif Tuomet jau tenka rinktis- arba vestuvės labai greit, kol dar nieko nematyti, arba vestuvės nukeliamos, arba tuoktis apvalutei.
Kadangi antrąkart tuokiausi be baltos suknelės, beveik šeštam mėnesy, tai pilviokas gerai matėsi smile.gif Bet mums tai nebuvo esmė. Skubėjom tuoktis kol dar sveikata man leido, dar visai neblogai jaučiausi, nelaukėm paskutinės minutės, kad nereikėtų atkelt.
O anksčiau, kol pilvukas nežymus buvo kodėl nesituokėm... net nežinau... gal blogai jaučiausi iki 3 mėn. paskui bjaurus ruduo, žiema... Nors tuokėmės sausio 23. bet dieną pasitikslinau Wolmer kalendoriuje smile.gif. Kadangi nėštukės gali tuoktis kada nori, tai pasinaudojom ta proga smile.gif
beje, tuokėmės kol buvau nėštukė todėl, kad tėvelis išėjo tėvystės atostogų. kitaip vūtų tekę ceremonytis su dokumentais. o tam nei noro, nei jėgų nebuvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridastar: 31 gegužės 2010 - 22:25
QUOTE(ingridastar @ 2010 06 01, 00:23)
4u.gif
kai santuoka pirma, suprantu, kad nuotraukose norisi atrodyti nepakartojamai smile.gif Tuomet jau tenka rinktis- arba vestuvės labai greit, kol dar nieko nematyti, arba vestuvės nukeliamos, arba tuoktis apvalutei.
Kadangi antrąkart tuokiausi be baltos suknelės, beveik šeštam mėnesy, tai pilviokas gerai matėsi  smile.gif Bet mums tai nebuvo esmė. Skubėjom tuoktis kol dar sveikata man leido, dar visai neblogai jaučiausi, nelaukėm paskutinės minutės, kad nereikėtų atkelt.
O anksčiau, kol pilvukas nežymus buvo kodėl nesituokėm... net nežinau... gal blogai jaučiausi iki 3 mėn. paskui bjaurus ruduo, žiema... Nors tuokėmės sausio 23. bet dieną pasitikslinau Wolmer kalendoriuje smile.gif. Kadangi nėštukės gali tuoktis kada nori, tai pasinaudojom ta proga smile.gif
beje, tuokėmės kol buvau nėštukė todėl, kad tėvelis išėjo tėvystės atostogų. kitaip vūtų tekę ceremonytis su dokumentais. o tam nei noro, nei jėgų nebuvo  smile.gif

Ei, o koks cia wolmer kalendorius? 4u.gif blink.gif
As tai siaip nemazai svorio priaugau nestumo metu, ir siaip tikrai nepatinka man dabar fotografuotis biggrin.gif O noriu buti pati graziausia per vestuves... 4u.gif
Ir vestuvems isleisim apie 20000 lt, tai man labai gaila uz tokius pinigus kelti svente kitiems... Noriu sventes mudviems, juk svarbiausi sventeje butent mes... Aisku, pas Jus ir nemazai priezasciu tuoktis laukiantis, tuomet sutinku drinks_cheers.gif
Patikekit, gavau spaudima is tevu - nueikit, nors susirasykit, bus daug visokio vargo jei nesusituokus gims maziulis... Tai as kazkaip i saviski klapt klapt - ka darom? O jis man ir sako, lai visi kur sako kad daug rupesciu, juos ivardina, nes jis rupesciu nemato to, kad ligoninej musu gimusi vaikiuka uzregistruos mano pavarde, o jis po keliu dienu nueis i metrikacija ir tai pakeis i saviske... Beje, musu draugai vieni taip dare - kai mergina pastojo, jie susituoke CMB, bet vistiek teko kazkaip atsvesti, juk siaip ar taip susituoke, tai tevai dovanojo prasmatnia vakariene restorane ir t.t. Pinigeliu issileido, nes ir suknia pirkosi, ir pan... O si savaitgali jie vel kele vestuves - baznytine santuoka, pasak ju, tikras vestuves, su pulku, sodyba ir pan... Tai gavosi kad dvigubai issileido...
Atsakyti
Kai pradejome planuoti vestuves pilviuko dar nebuvo smile.gif
O dabar yra ir neketiname keisti vestuviu data ar isvis atsaukti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 06 02, 13:11)
Kai pradejome planuoti vestuves pilviuko dar nebuvo  smile.gif
O dabar yra ir neketiname keisti vestuviu data ar isvis atsaukti  drinks_cheers.gif

sveikinu, o kiek pilvukui bus laiko vestuviu diena?
Atsakyti
QUOTE(MisIndependent @ 2010 06 02, 12:19)
sveikinu, o kiek pilvukui bus laiko vestuviu diena?

apie 4 menesius 4u.gif
Aciu blush2.gif
Atsakyti
as buvau kategoriskai pries vestuves nestuke.gif metu,nes vaikelis kaip ir nebuvo netyciukas,atlaikem spaudima tevu,giminiu,sako bent susirasykit,o kam man susirasyt siaip belenkaip,jei as sventes noriu,o anksciau tam salygu nebuvo.Paaugs dukryte,gales kartu teveliu vestuvese sokt smile.gif ir nematau nieko labai tragisko tame ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 06 04, 11:24)
as buvau kategoriskai pries vestuves  nestuke.gif  metu,nes vaikelis kaip ir nebuvo netyciukas,atlaikem spaudima tevu,giminiu,sako bent susirasykit,o kam man susirasyt siaip belenkaip,jei as sventes noriu,o anksciau tam salygu nebuvo.Paaugs dukryte,gales kartu teveliu vestuvese sokt smile.gif ir nematau nieko labai tragisko tame ax.gif

drinks_cheers.gif visiskai sutinku, ir pas mudu net nebuvo tokios minties kad tuotis nesciai... Kai suzinojom dziugia zinia, maniskis ir sako, nu va, reikes vestuves nukelt ax.gif kazkaip dziaugiuos kad maniskis pats netgi taip nusprende, nes jis irgi nori kad tai butu svente man ir jam, o ne sveciams..
Papildyta:
QUOTE(Jolancik @ 2010 06 02, 13:36)
apie 4 menesius  4u.gif
Aciu  blush2.gif

galiu pasakyt, kad kai like keturi menesiai iki vestuviu, tai tikrai sudetinga butu viska nukelti... nei sis nei tas... per mudvieju svente butu mano pilveliui 7 men, tai jau nekas... Ka as galiu pasakyt, ismokau kad iki vestuviu reikia saugotis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MisIndependent @ 2010 05 31, 23:37)
Na, netgi bunant sveciu pakankamai sunku dalyvauti - ir pasokti neiseina, ir nuovargis, ir blogumai, ir vyno taures negali...
O jei dar vestuves butu mano, tai nebutu normalu noreti kad jos kuo greiciau baigtusi... Cia bent jau man...  nestuke.gif

drinks_cheers.gif

Na mano kito pavasario vestuviu planus irgi pakoregavo maziukas (atrodo, bus sausinukas). Kazkaip naturaliai viska bekalbedami isprendem - baznytine santuoka nukelsim iki kito rudens (CMB net neplanavom) ir busim jau trise wub.gif wub.gif
Kazkaip per tas savaitele, kai suzinojom, kad nestuke.gif mintys eme suktis visai kitur, ne apie vestuves.. be to ir savijauta budinga daugumai nestuke.gif .. todel nieko neforsuosim rolleyes.gif

P.S. i CMB pries leliuko gimima visgi nueisim, bet eiline diena, su dviem draugais tik, tyliia ramiai, be jokiu prabangiu vakarieniu smile.gif
Toki sprendima priemem del vienodu pavardziu ir tevelio atostogu smile.gif
Atsakyti
Su MB kartu esam jau astunti metai, vestuves planavom tik kitiems metams, ir neplanuotai pastojom... Is pradziu sakiau - nereikia, nenoriu su pilvu teketi, sventes man nebus, susituoksim, kai gims vaikelis... O liko keli menesiai iki gimdymo termino ir priklaupe MB su ziedeliais, isskydau vietoj... smile.gif Taigi esu 30 sav nescia, o iki musu vestuviu liko kiek daugiau nei savaite smile.gif Vestuves labai kuklios, is esmes tik susirasymas, net ne savaitgali, ir seimos bei keliu draugu vakariene grazioj vietoj su nakvyne... Bet va dabar ziuriu i save su suknele, ziuriu i padetus, sventes laukiancius ziedelius ir tikrai esu labai labai laiminga, nesijauciu nei negrazi, nei tekanti "is reikalo" smile.gif
Atsakyti
Vestuves planavom nuo sausio men,vyko rugpjuti,pastojau birzeli,buvo mintys kad kaip as tilpsiu i suknyte o ir vis galvojau bus blogai pykins ir t.t. bet turbut buvau per daug uzsiemus vestuvemis kad blogai jausciausi lotuliukas.gif ir nieko tilpau i suknyte prisisokau prisisvenciau, ir mergvakari turejau o kad negaliu net taures isgerti tai man cia maza problema as ir taip negeriu biggrin.gif plius dar per rugpjuti ir rugseji turejom 5vestuves ir medaus savaitgali lotuliukas.gif oi aktyvus nestumas mano buvo...
Atsakyti
Musu irgi panasi situacija smile.gif
Taip planavome vestuves, kad net nepastebejome kaip musu busima seima papilde dziaugsmelio laukimas smile.gif
Taigi kaip svesime vestuves turetu buti 4men. nestumo nestuke.gif
Didziausias nerimas del to ar suknele gerai atrodys..bet nieko nera neissprendziamo smile.gif
Kitas dalykas vienu metu tureti tokius dziaugsmus kaip kad Vestuves ir poto laukti mazulycio yra nuostabu smile.gif
Atsakyti