QUOTE(kristinuko @ 2006 08 01, 19:59)
neseniai dalyvavau vienose vestuvėse.
Parodija man buvo ir tiek. Jaunoji 7 mėn. nėščia, įsispraudė į baltą nuotakos suknelę, užsikabino rūtų vainiką, taip taip-ne vanikėlį, o vainiką, negana to, jai dar jaunikis įsegė

tą vainiką.
Žodžiu buvo žiauru.
Neturiu nieko prieš, kai tuokiasi su vaikiuku, bet šaunu, kai įvertinama situacija ir nedaromas cirkas.
Ateina 24 val. ir tada prasideda rūtų vainkėlio apraudojimo ceremonija, svočia skaito žodžius, kad ateina mergelei pirma naktelė, o iš po stalo pilvas į lėkštę lipa... Fu....
Aplamai nebūčiau tekėjusi, jei jau nėštumas būtų antroje pusėje. Vaikiuko ir savęs neapkraučiau. Dabar per savo vestuvių naktį jaunoji visą naktį praverkė nuo nežmoniško ištinusių kojų skausmo. O kam to reikia? Pavardę ir taip vaikas tėvo gaus...
O jei jau tekėjo, tai sunknelę galėjo pagal savo situaciją kokią laisvesnę išsirinkti ir be tų cirkų. Net dabar nuo šlykštumo purto
ui, tokie cirkai tai tikrai nereikalingi...
rutu vainikelis nesciai nuotakai
jei jau atsiranda nauja gyvybe, jau vien tas faktas yra svente! kai teki budama

, tai galima atsvest dviguba proga

ir pilvelio visai nereiketu slept
beje, mane per vestuves ir taip pykino, nes buvau neissimiegojus, ir apetita atgavau tik po keliu dienu (prisimenu, atnesa mums silta valgyt neriebu vistienos karbonada su grybu padazu ir darzovem, o as tik puse teiveikiau, kai kita puse dejau i jaunojo lekste, ta tik slept ant sukneles!

bet greit issivale)..