QUOTE(vytenė @ 2010 08 06, 13:54)

Paskaičius - tikrai juokinga... Ypač ta vieta, kai jis čirkšti pradėjo

Įsivaizduoju vaizdelį

abudu vienas kito bijot...

Vienas didelis ir su šluota, o kitas beginklis, tik "gerklę" ir belieka paleisti, kai moteris su šluota puola...

Juokas juokais, bet kai pačiai taip nutiktų, tai jau

Juk, jeigu jis kur pasislėpęs tūno per dieną - tai ir kakoja...

Gal kur už spintos jis? Bet Jūs labai nebijokit - jis tikrai nieko nedaro, paprasčiausias peliukas, tik su sparniukais... Jei dar jis tebėra pas Jus, pabandykit atverti langą, 'nutraukti" užuolaidą ir baidyti jį į atviro lango pusę, gal išskris... Jei jo labai bijot- pirštines užsimaukit, kepurę kokią (na kad į plaukus neįkibtų) ar šiaip kuom nors "saugiai" apsimuturiuokit, kad negautų kūnas kontakto su juo (taip man su vorais būna...Ypač, kai į metus kelis kartus tenka į palėpę lipti

Bijau paniškai... Tai guminės pirštinės man saugumo suteikia, kai reikia kokio atsikratyt...)
Nu ir man pačiai juokas ima paskaičius.
Tai jis matomai kabėjo vakar visą diena už to karnizo - nes kai siurbiau tai girdėjosi lyg trupinių būtų - ten šūdukai ko gero ir buvo, dar pagalvojau, iš kur ten tiek trupinių atsirado.
Nu vakare reiks atsidaryt langą, griebt šluotą ir dirbt - kad tik žmonės pamatę nepagalvotų, kad su protu susipykau! - visgi pirmas aukštas, labai viskas matosi. Juokas juokais - nežinau ką čia darysiu - ko gero miegosim kitam kambary vėl. Lauksim grįžtančio tėtuko - mūsų išgelbėtojo nuo nepageidaujamų svečių.
Papildyta:
Tai va šiandien nemačiau kur jis yra - už karnizo nebėr, matomai nebesaugu ten jam kai su šluota pabadžiau. Gal kur ant užuolaidos naktinės įsikibęs, baisu kišti nosį žiūrėt. Daugiau neįsivaizduoju kur jis dar galėtų būt įlindęs - baisu ir spintą atsidaryt rūbus paimt.
Papildyta:
Ir dar, vis vyras juokdavosi iš manęs, kad aš bijau viena su vaiku miegot naktį atsidarius langą - visgi pirmas aukštas, man baisu kad įlys, apvogs. Bet kai čia tie karščiai užėjo, įpratau ir miegojau jau visada su atviru langu - nu va ir prisimiegojau - ne vagys, o gyviai lįsti pradėjo. Tai dabar jau neaišku kada vėl miegosiu su atviru langu.