Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ūlla @ 2008 07 29, 17:35)
Geriau net neklausk  biggrin.gif
jei labai įdomu, parašysiu į a.ž.  biggrin.gif

zirza, laikykis, praeis tie karščiai  doh.gif  smile.gif

Tikrai praeis, sedziu namie su megstuku ir galvoju dal kokios arbateles...Saltoka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 07 29, 19:12)
Tikrai praeis, sedziu namie su megstuku ir galvoju dal kokios arbateles...Saltoka lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pamelo, nebejuokink lotuliukas.gif negi taip šalta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2008 07 29, 01:07)
oh, avvka, nuraminai... turesiu karsta atostogu pradzia  karsta.gif nieko, tikiuosi, neuzsites. kad tik tiek irnesakyk.gif  uztat kiek dabar bendros kalbos su mama ir anyta...

aggnesse, man rodos tu pasakojai apie kazkoki masazini aliejuku misini? ar negaletumei dar karta papasakoti?  blush2.gif jei labai ir nepades, tai nors kvepesiu..  ax.gif

labu mirksiukas.gif
as naudojuosi siuo patartu receptuku:
migdolu aliejus - pagrindas, i ji ilasinau po keleta lasu levandu, roziu, neroli, jazminu ir ramuneliu eteriniu alieju, tuo misiniu patepu net ir ryte, kvapas labai malonus, be to nusipirkau knygele apie aromaterapija, tai ir ten naudingu patarimu lytinei sistemai stiprinti radau, jeigu bus idomu, sakykit, pasidalinsiu 4u.gif

be to vakar buvau pirmoje akupunkturos proceduroje, tai po pirmojo karto kazkokia keista savijauta buvo, - i vakara tokia pikta pasidariau ir baisiai isvargusi, kad net paciai baugu pasidare ar tai normalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2008 07 29, 21:56)
aromaterapija, tai ir ten naudingu patarimu lytinei sistemai stiprinti radau, jeigu bus idomu, sakykit, pasidalinsiu  4u.gif

aha, dalinkis mirksiukas.gif o kur tu tuos aliejus perki??

su tais karsciais: visa vakara, nors ir vesoka, tai uzsivilkdavau megztuka, tai nusivilkdavau - kaip uzsukta... doh.gif toki vakara kaip sis galetu karsciai ir dazniau pakamuoti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2008 07 29, 19:56)
labu  mirksiukas.gif
as naudojuosi siuo patartu receptuku:
migdolu aliejus - pagrindas, i ji ilasinau po keleta lasu levandu, roziu, neroli, jazminu ir ramuneliu eteriniu alieju, tuo misiniu patepu net ir ryte, kvapas labai malonus, be to nusipirkau knygele apie aromaterapija, tai ir ten naudingu patarimu lytinei sistemai stiprinti radau, jeigu bus idomu, sakykit, pasidalinsiu  4u.gif

be to vakar buvau pirmoje akupunkturos proceduroje, tai po pirmojo karto kazkokia keista savijauta buvo, - i vakara tokia pikta pasidariau ir baisiai isvargusi, kad net paciai baugu pasidare ar tai normalu g.gif

Man labai idomu akupunktura. Kiek seansu darys? Ar skauda? Kur tas adateles smaigsto?

Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 07 30, 09:07)
Man labai idomu akupunktura. Kiek seansu darys? Ar skauda? Kur tas adateles smaigsto?

ar tai viena ausim girdejau, ar tai viena akim kazkur skaiciau, kad akupunktura endo atveju nera efektyvi/rekomenduotina.. bet galvos nukirst neduociau biggrin.gif blogiau nuo jos, turbut, nebus, net ir pati galvoju "pasibadyti", kai is klimakso pabusiu..

ulla, o tu balvociutes zoleles geri? nu kaip skonis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2008 07 30, 07:52)
ar tai viena ausim girdejau, ar tai viena akim kazkur skaiciau, kad akupunktura endo atveju nera efektyvi/rekomenduotina.. bet galvos nukirst neduociau  biggrin.gif blogiau nuo jos, turbut, nebus, net ir pati galvoju "pasibadyti", kai is klimakso pabusiu..

ulla, o tu balvociutes zoleles geri? nu kaip skonis?  bigsmile.gif

Bandziau del akupunkturos ir endo skambinti i matacias rankas, bet dar nera tos moters, kuri daro. nuo 12 iki 14 val zadejo man perskambinti.
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 07 30, 09:57)
Bandziau del akupunkturos ir endo skambinti i matacias rankas, bet dar nera tos moters, kuri daro. nuo 12 iki 14 val zadejo man perskambinti.

???

Duok zinoti, ka pasake. turiu nuojauta, kad tuoj pulsim visos i akupunktura biggrin.gif

panos, kaip jus manot, ar galima tokia mistika.. man per echo parode, kad desinej kiausidej sedi mazulka folikulas, koks 1x1 cm. bet tai dabar jau 12 diena po antros diferelino dozes - is kur dar cia folikulai???!!?? Gydytoja pasake nesukti galvos, bet tai reikia gi del kazko nervuotis... doh.gif jums tokiu fokusu nebuvo??
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2008 07 30, 08:11)
???

Duok zinoti, ka pasake. turiu nuojauta, kad tuoj pulsim visos i akupunktura  biggrin.gif

panos, kaip jus manot, ar galima tokia mistika.. man per echo parode, kad desinej kiausidej sedi mazulka folikulas, koks 1x1 cm. bet tai dabar jau 12 diena po antros diferelino dozes - is kur dar cia folikulai???!!?? Gydytoja pasake nesukti galvos, bet tai reikia gi del kazko nervuotis...  doh.gif jums tokiu fokusu nebuvo??

Kaip zinia, man net kiausidziu nesimate lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nezinau is kur pas tave tokie fokusai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 07 30, 10:14)
Kaip zinia, man net kiausidziu nesimate lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nezinau is kur pas tave tokie fokusai 4u.gif

kiausides-monstres biggrin.gif kai reikia - nieko negamina, kai klimaksas - folikulai dygti ima.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2008 07 30, 08:32)
kiausides-monstres  biggrin.gif kai reikia - nieko negamina, kai klimaksas - folikulai dygti ima..  doh.gif

Bet kazin ar is jo naudos bus? g.gif Ka daktaryte sake?
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 07 30, 10:37)
Bet kazin ar is jo naudos bus?  g.gif  Ka daktaryte sake?

kai paklausiau, is kur cia tas grazuolis folikulas, sako, kad kiausidziu tokia paskirtis - juos gaminti.. biggrin.gif manau, kad manosios bus ne taip staigiai uzsislopinusios, tai gal koks buvo ir pradejes augti. tik keista, kad nenunyksta. daktaryte sake nesukti galvos, viskas normaliai. labai tikiuosi, kad tai ne cista.. g.gif isnyks, niekur nedings ax.gif
Atsakyti