Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(zirza @ 2008 07 30, 10:32)
kiausides-monstres  biggrin.gif kai reikia - nieko negamina, kai klimaksas - folikulai dygti ima..  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu Zirza pavarai biggrin.gif Jau tas organizmas tokia mysle doh.gif Nu nieko... bet kuriuo atveju mes ji vis vien pergudrausim mirksiukas.gif O jau endo tai is vis, sanso nepaliksim ne vieno schmoll.gif

As tai kvepet visai noreciau, bet badytis tai dar reiketu rimtai pagalvoti g.gif Kazkaip baisu man ax.gif

Ulla laikiu zinutes i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
Paskambino gydytoja. Priimti galetu tik nuo rugsejo 8, nes reikia nuo ciklo pradzios eiti. Prase menesi pasimatuoti bazine temperatura. preliminariai uzsirasiau, tik nezinau ar eisiu dar su M reiks pasitarti.
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 07 30, 12:30)
Paskambino gydytoja. Priimti galetu tik nuo rugsejo 8, nes reikia nuo ciklo pradzios eiti. Prase menesi pasimatuoti bazine temperatura. preliminariai uzsirasiau, tik nezinau ar eisiu dar su M reiks pasitarti.

Nu jo saulyte, butinai pasitark su M, tau juk IVF ant nosies wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 07 30, 12:30)

o nesake nieko del akupunkturos (galimo) poveikio endometriozei? speju, jei ir sake, tai tik labai gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2008 07 30, 12:59)
o nesake nieko del akupunkturos (galimo) poveikio endometriozei? speju, jei ir sake, tai tik labai gerai  blush2.gif

as klausiau ar galima daryti kai yra endo, ji isklausinejo kokia stadija ar pasalinta, ar prideginta ar po to buvo gydyta hormonais...Sake buna neblogi rezultatai. tai va toks buvo pokalbis wub.gif Reikia pradeti badytis ciklo pradzioje. tai siam ciklui jau nebesutiko daryti nes iseis atostogauti.
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 07 30, 10:07)
Man labai idomu akupunktura. Kiek seansu darys? Ar skauda? Kur tas adateles smaigsto?

labu visoms mergaitems 4u.gif
akupunktura tikrai negydo endo, kaip ligos, taciau nors ji nera itraukta i pasaulini ligu, gydomu akupunktura, sarasa, taciau jeigu i endo ziuresi kaip i liga, kuria salygoja lytines sistemos nusilpimas, psichologines priezastys, tai akupunktura - viena is priemoniu tai taisyti. Taciau skaiciau, kad, deja, ne visiems ji tinka..
jeigu reikes Jums, galiu duoti savo gydytojos kontaktus..

del aliejukiu, tai galim susitikti ir as jum ipilsiu po keleta lasiuku, visu turiu, isskyrus roziu - jau pabaigiau ji.. tik nusipirkite alieju pagrinda - migdolu, simondsiju, avokadu, priklausomai kokia oda -sausa ar ne mirksiukas.gif

o pirkti yra ju akropoly prie maximos kvapu parduotuve ir ciurlionio g. aromaterapijos parduotuveje, tik nepamenu pavadinimo.. parasysiu veliau, islekiu valandzikei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2008 07 30, 17:16)
labu visoms mergaitems  4u.gif
akupunktura tikrai negydo endo, kaip ligos, taciau nors ji nera itraukta i pasaulini ligu, gydomu akupunktura, sarasa, taciau jeigu i endo ziuresi kaip i liga, kuria salygoja lytines sistemos nusilpimas, psichologines priezastys, tai akupunktura - viena is priemoniu tai taisyti. Taciau skaiciau, kad, deja, ne visiems ji tinka..
jeigu reikes Jums, galiu duoti savo gydytojos kontaktus..

del aliejukiu, tai galim susitikti ir as jum ipilsiu po keleta lasiuku, visu turiu, isskyrus roziu - jau pabaigiau ji.. tik nusipirkite alieju pagrinda - migdolu, simondsiju, avokadu, priklausomai kokia oda -sausa ar ne  mirksiukas.gif

o pirkti yra ju akropoly prie maximos kvapu parduotuve ir ciurlionio g. aromaterapijos parduotuveje, tik nepamenu pavadinimo.. parasysiu veliau, islekiu valandzikei  4u.gif

aciu, lauksime tesinio 4u.gif

Reikia jau susitikima organizuotis...kiekviena po aliejuko buteliuka ir pasidarysim uzpyliuka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 07 30, 20:19)

Reikia jau susitikima organizuotis...kiekviena po aliejuko buteliuka ir pasidarysim uzpyliuka drinks_cheers.gif

del akupunkturos - pirmas kartas toks keistas kiek buvo ax.gif
isklausinejo manes apie visas mano, mano tevu ligas, negalavimus, nusiskundimus, apie emocine busena, darba, ar nejauciu itampos, kaip miegu, patikrino pulsa, liezuvi, zodziu, buvau kiek nustebinta, o po gero pusvalandzio pokalbio, sako, einam, padarysime procedura bigsmile.gif
adatas dure i kojas, pilva, rankas ir virs lupos, desimt minuciu reikejo paguleti.. begulint toks snaudulys uzejo, kad baisu g.gif o pries procedura galvojau, kad skaudes ir apie atsipalaidavima net minties nebus :rolleyes
tai vat tokie mano ispudziai po pirmosios proceduros, tik keista, kad vakare jauciausi labai pavargusi unsure.gif nezinau, ar kaltos adatos ax.gif

kiek proceduru reikes kol kas negalejo pasakyti, taciau ten kaina, palyginus su kitais, pakankamai gera - 30 lt. vienas kartas rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 07 30, 19:19)

Taip taip jau reikia organizuotis drinks_cheers.gif Manau, kad jau susikaupe apie ka paplepet thumbup.gif
Pamelo, Zirza, Aggnese, kitos merginos ka manot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2008 07 30, 21:20)
del akupunkturos - pirmas kartas toks keistas kiek buvo  ax.gif

aciu, aggnesse 4u.gif uzsipirksiu alieju, paskui dar i tave pasikreipsiu del santykio bemaisant ax.gif

oj, merginos, as visai uz pasimatyma buciau - reikia siek tiek garo nuleisti.. rolleyes.gif vakar turejau sveciuose mergina, kuriai lygiai ta pacia diena kaip ir man dare laparoskopija, lygiai kaip ir man nustate III endo stadija (tik ne tokia pazengusia), taciau visai nelygiai kaip as ji jau 15 savaiciu laukiasi. kazkuria prasme tai mums ikvepia vilties 4u.gif beje, po oper ji menesi gere KT.

ai, teisybe, aggnesse, o kitu aliejuku as tavo suminetose pardese irgi gausiu, ania?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirza: 31 liepos 2008 - 09:16

oj, merginos, as visai uz pasimatyma buciau - reikia siek tiek garo nuleisti.. rolleyes.gif [/quote]

drinks_cheers.gif tuomet organizuojames thumbup.gif
Atsakyti
[quote=avvka,2008 07 31, 08:16]
oj, merginos, as visai uz pasimatyma buciau - reikia siek tiek garo nuleisti.. rolleyes.gif [/quote]

drinks_cheers.gif tuomet organizuojames thumbup.gif
[/quote]

Gal kita savaite? Kadangi as atostogauju man tinka bet kada thumbup.gif
Atsakyti