Įkraunama...
Įkraunama...

priauginti plaukai (II dalis)

Cia su tokiomis juostelemis prisiklijuoja plaukai,jauciu laikys iki pirmo plovimo.Dar tik nuo sekmadienio juos nesioju,rezultatu esu patenkinta niekas netempia neverzia absoliuciai nieko nesijaucia net kai glostai.Kas nores placiau pasiskaityti ir foto paziureti parasykit i az atsiusiu savo svetaines nuoroda,manau kad cia nelabai galiu deti,nes vel apkaltintu savireklama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 08 14, 13:22)
o tavo pacios neauga?  g.gif kai kas rase, kad kai priaugino, savu neliecia ir jie auga sau ramiai g.gif

auga ir mano, bet mano galai labai luzineja, triusta ir t.t., nors kruva priemoniu isbandziau, vitaminu geriau, rezultatas tas pats.

QUOTE(linuxox @ 2008 08 19, 10:45)
Cia su tokiomis juostelemis prisiklijuoja plaukai,jauciu laikys iki pirmo plovimo.Dar tik nuo sekmadienio juos nesioju,rezultatu esu patenkinta niekas netempia neverzia absoliuciai nieko nesijaucia net kai glostai.Kas nores placiau pasiskaityti ir foto paziureti parasykit i az atsiusiu savo svetaines nuoroda,manau kad cia nelabai galiu deti,nes vel apkaltintu savireklama ax.gif

man kirpykloj siule toki priauginima ir internete maciau kaip tai daroma, bet man pasirode toks nepatikimas budas doh.gif atrodo galva issiplausi ir nukris. O be to ir kaina atbaide - 1900 lt. ir uz korekcija 400 lt blink.gif doh.gif Bet kaip supratau tokio priauginimo pliusai - nieko nesijaucia palietus ir nesimato sruogeliu, nes klijuojama istisine plauku juosta, del to plaukai graziau krenta. Kaip ten yra is tikruju linuxox? kokie tavo ispudziai?
Atsakyti
Negaliu pasakyti kaip tame salone yra daroma,as kur dabar nesioju tai pati zinau kad silpnos tos juosteles,vakar issiploviau galva tai viskas atsiklijavo,bet paskui vel uzsiklijavau,nes dar turejau tu juosteliu,man tai zinokit patinka,tik reikes uzsisakyti tu rimtesniu juosteliu,ir net ne paciu juosteliu,o plauku,ant kuriu jau yra tos juosteles,ir kaina tikrai ne 1900lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 08 16, 09:46)
Sveikute,zai zai,kur buvai dingus?As manau kad pas mergina tikrai buvo silpnuciai plaukai,o pakirpti galiukus po priauginimo,tai sakyciau kiekvienai reikia.Pvz.su ziedeliais yra nustatytas mazdaug iki 15% plauku nuo kiekvienos sruogeles netekimas,t.y. jie nusibruzina i ziedelio krastus ir t.t. ir pan.todel galiukai gali atrodyti kaip isfileruoti,as cia kalbu grynai apie silpnesnius plaukus,storiems ir stipriems tai nera budinga,o net ir su silpnuciais yra issimciu.Bet optine apgaule tai yra tikru tikriausias dalykas,as neseniai buvau prisiauginusi blakstienas,atrode tikrai ispudingai po 2 sav.nusprendziau kad korekcijos nesidarysiu,ir nusiemiau pati tas blakstienas,nusieme greitai ir lengvai.Bet kaip as pasijutau-nemoku apsakyti,teko net vaistuku nuo streso nusipirkti,zinojau kad keletos blakstienu neteksiu,zinojau ir apie optine apgaule,bet pasijauciau taip lyg buciau visiskai be blakstienu,vyras sake kad viskas tvarkoje,mama irgi,bet man atrode kad jie nusisneka,dabar praejus dar savaitei man juokas ima is mano isterijos,na gal ir patrumpejo jos man,nes ilgosios iskrito,bet sitos jaunos greit ataugs.Labai panasiai buna ir su plaukais.

Labukas victory.gif truputeli atitrukus buvau,nes turejau pynima viena ir pradejau mokintis vairavimo meno,tai tiek emociju buvo po pravaziavimu,kad net pamirsus buvau interneta lotuliukas.gif pritariu tau,bet dazna raso,kad reikia nusikiprti plaukus trumpai po to,va tas dalykas mane sujuokina,na neteko man su tokiu atveju susidurti,todel stebina,bet as nepykstu kai tai raso,man pikciausia buna ant tu,kurios net nezino kaip atrodo ta priauginimo sruoga,nezino kaip tas darbas vyksta ri dazna galvoja,kad plaukas priauginamas prie plauku galiuku,tai ka su tokiom diskutuoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linuxox @ 2008 08 19, 10:45)

tiesa sakai,cia greit savireklama pavercia mirksiukas.gif as tema buvau sukurusi aplamai apie kasytes,ju prieziura ir t.t.bet jos net taip ir nepatvirtino damin,tiek temu su nagais ziuriu,reklamuojasi kitos,deda savo foto,o cia buvo gaila patvirtinti,pavydas ar kas cia lotuliukas.gif
Atsakyti
As taip pat buvau sukurusi tema apie plauku priauginima mikroziedeliais,ten net nesisakiau kad atlieku sia procedura,paskui kai su panelem diskutuoti pradejom,jos suprato,kad as ta darau,na ir prasidejo kokia kaina,kada galetum ir t.t. ir pan.adminas tema iskarto istryne,man taip gaila,sakau galejo visus mano postus istrynti,ir pasakyti kad sitaip negalima,kam visa tema trynti...Juk ir dabar dar kiek atvaziuoja pas mane paneliu pvz.is Vln vis pasakoja,kad savo kirpejoms pasako kad eis plaukus su ziedeliais augintis,kirpejos nustemba ir sako kas cia per metodas,paprasciausiai noriu apsviesti tauta,o man neleidzia lotuliukas.gif Ir svarbiausiai i skelbimus ten kur paslaugos taip pat neideda,jau keliolika kartu bandziau,ten per savaite sutikima turi gauti,bet jau tiek savaiciu bandziau...O temoje darbas is karto ideda mano skelbima,ta pacia akimirka.Nelabai suprantu as sitos politikos,bet ir nesigilinu,darbo turiu sociai,o is forumu tai tik kokie 2% visu klijenciu ateina,forumuose diskutuotuoju daug,bet ateina tik maza dalis.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 08 21, 09:28)
As taip pat buvau sukurusi tema apie plauku priauginima mikroziedeliais,ten net nesisakiau kad atlieku sia procedura,paskui kai su panelem diskutuoti pradejom,jos suprato,kad as ta darau,na ir prasidejo kokia kaina,kada galetum ir t.t. ir pan.adminas tema iskarto istryne,man taip gaila,sakau galejo visus mano postus istrynti,ir pasakyti kad sitaip negalima,kam visa tema trynti...Juk ir dabar dar kiek atvaziuoja pas mane paneliu pvz.is Vln vis pasakoja,kad savo kirpejoms pasako kad eis plaukus su ziedeliais augintis,kirpejos nustemba ir sako kas cia per metodas,paprasciausiai noriu apsviesti tauta,o man neleidzia lotuliukas.gif Ir svarbiausiai i skelbimus ten kur paslaugos taip pat neideda,jau keliolika kartu bandziau,ten per savaite sutikima turi gauti,bet jau tiek savaiciu bandziau...O temoje darbas is karto ideda mano skelbima,ta pacia akimirka.Nelabai suprantu as sitos politikos,bet ir nesigilinu,darbo turiu sociai,o is forumu tai tik kokie 2% visu klijenciu ateina,forumuose diskutuotuoju daug,bet ateina tik maza dalis.

va va,as irgi bandziau i paslaugu skyreli ideti,tai kur tau,pasvajot ir praeis,kad idetu tema,sakau ar pavydas cia ar kas lotuliukas.gif su nagu priauginimais temu n,prikrauta foto,visi kainorasciai viskas yra,o su plaukais neideda,nu juokinga lotuliukas.gif is forumu ir as mazai ka susirandu,cia tik padiskutuoti daug megstanciu i tema arba ne i tema,kitaip vadinasi sugedes telefonas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif siandien turejau priauginima ir kaip susinervinau isejus klientei,juk nepadariau nei pries foto,nei po,nu jau ne pirmas kartas,kad tiek isijauciu i darba ir pamirstu doh.gif
Atsakyti
As isviso labai retai kada prisimenu padaryti fotukes,dazniausiai buna taip ateina klijente,tai kavytes,arbatytes,lia lia pasneki,tada pasodini i kede,pradedi dirbti ir jau puse galvos padariusi prisimenu doh.gif kad nepadariau foto pries,nes paskui ta foto po jau kaip ir negalioja...Tai va nepergyvenk ne tu viena pas mus tokia uzuomarsa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 08 23, 09:13)
As isviso labai retai kada prisimenu padaryti fotukes,dazniausiai buna taip ateina klijente,tai kavytes,arbatytes,lia lia pasneki,tada pasodini i kede,pradedi dirbti ir jau puse galvos padariusi prisimenu  doh.gif kad nepadariau foto pries,nes paskui ta foto po jau kaip ir negalioja...Tai va nepergyvenk ne tu viena pas mus tokia uzuomarsa mirksiukas.gif

tai gerai,ad as ne viena tokia,nes ir as priimu zmogu,kad ir ne nauja kliente,tai irgi va arbatos,va paklausineja dar ka nors,padarrau pirma eile ir tada irgi prisimenu lotuliukas.gif tada isijauciu,darau toliau,pabaigoje klienciu reakcija ri vel uzsimirsti ir po to galvoji nu kai as galejau pamirsti lotuliukas.gif
Atsakyti
Man zinok viena klijente dave gera ideja,prie veidrodzio,priesais kuri sodinu mergaites priklijuoti uzrasa "NEPAMIRSK FOTO",manau as taip ir padarysiu,siulau ir tau pabandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 08 23, 22:49)
Man zinok viena klijente dave gera ideja,prie veidrodzio,priesais kuri sodinu mergaites priklijuoti uzrasa "NEPAMIRSK FOTO",manau as taip ir padarysiu,siulau ir tau pabandyti  thumbup.gif

gera ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 08 19, 11:45)

Sveikos merginos 4u.gif

As esu prisiklijavusi tas sruogeles "hair talk" jau antras menuo (mokejau 1900LT Vilniuje salone), bet po truputi pradeda byreti man tos sruogeles blink.gif
Siaip plaukai patys labai kokybiski, bet labai jau prastai laikosi, jau 5 sruogas teko issimti, jau labai lengvai isslydo jos man... plius tikrai matosi, mano juodi plaukai, nezinau kaip sviesiaplaukems, bet ant juodu tai ziauriai matosi!!!visas virsugalvis... o susirisus i kasa tai is vis kosmaras susiraito sonuose verysad.gif
nezinau nezinau, jau dabar darosi gaila pinigu... kaip bus toliau ziuresiu.
Linoxux gal tu zinau, kur nusipirkti tu juosteliu korekcijai? Nes moket uz korekcija 400-500 lt man gaila,o dar kelione is Klaipedos i Vilniu doh.gif ... Mano galva metodas tikrai neblogas, auksta plauku kokybe didelis pliusas, bet vistiek tokiu pinigu nevertas sitas metodas, prasysiu savosios kirpejos, kad suklijuotu, nes tikrai nieko cia sudetingo nera, internete pilna video pamokeliu, tik vat gal turit merginos kokios info, kas lietuvoj prekiauja sita produkcija "Hair talk"?
Atsakyti
Laba Linuxox 4u.gif !
Buvau prie juros, pameciau 5 srofgelius doh.gif biggrin.gif (patingejau viena vakara isplaut galva ir druska turbut padare savo darba blush2.gif )
nu bet pas mane toks kiekis tu srogeliu kad net nepajutau! cool.gif
Atsakyti