Įkraunama...
Įkraunama...

priauginti plaukai (II dalis)

nieko tokio dar gali 5 pamesti,nes yra normalu jei per 2-3men iskrenta apie 10vnt,dazniausiai iskrenta ten kur prie kaklo,nes ten daugiau ir arciau saknu patenka visi balzamai kaukes ir kitos priemones,jei netingi gali atlekti sudesiu atgal as tau tas sruogeles,isgersim kavytes,paziuresiu kaip tavo plaukuciai laikosi mirksiukas.gif o i druskuota ar chloruota vandeni geriau plaukuciu isviso nekisti...kasa gal nelabai padetu siuo atveju bet galima kuoda toki susisukti,arba auksciau susiristi,cia tinka ir einant i soliariuma,baseina ar pirti,sis variantas.
Atsakyti
Nu as taip ir dariau.. bet kai bangos tai nelabai padeda doh.gif biggrin.gif

Aciu aciu biggrin.gif
Nu kolkas nevazuosiu, plaukai tfu tfu tfu gerai atrodo biggrin.gif drinks_cheers.gif lb patenkinta wub.gif , bet po menesio gal daugiau manau jau noresiu korekcija dariti rolleyes.gif
o tu kolkas isbandik ta nauja metoda cool.gif gal ir mums pasiulisi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natkkka: 25 rugpjūčio 2008 - 20:18
Tai va jau isbandziau,vakar nusiemiau plaukus,nes maudziausi.Kaip kad laikinas budas-tai yra tikrai labai fainas,prisiklijuoji,panesioji kelias dienas,o kai plauni galva tie 'pleistriukai' labai lengvai atsiklijuoja,kai vel kazkur eini,galima naujus 'pleistriukus' uzsiklijuoti,visiskai nebaisu kad nukris ar pan.nes laikosi labai gerai.Bet yra ir stipresniu tu juostu,kurios laiko apie pora menesiu,cia kazkas pan.kaip vadinamasis 'hair talk' metodas,kaip mano klijentes,kurios buvo konsultacijoje,pasakojo,tuo metodu taip pat kas du menesius reikia korekcija darytis.Tai dabar pabandysiu tas stipresnes juostas uzsisakyti.
Atsakyti
Paskleidziau neteisinga informacija blush2.gif ,dabar uzsisakinejau ir perskaiciau kad tos stipresnes juostos laiko apie 3-6sav,po to kai jos atsilupa ar kazkas pan.galima perklijuoti ir vel nesioti 3-6sav.Laukiu nesulaukiu kada jas gausiu ax.gif nes jau ir tos silpnesnes man patiko,taciau sitos,manau,dar labiau patiks thumbup.gif
Atsakyti
Tai turbut ir plaukus negadina justeles? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 07 25, 20:22)
Priklauso nuo plauku kirpimo,paciu plauku strukturos,tankumo,spalvos,kaip sukuojiesi.Pritaikius sukuosena galima juos paslepti,net jei plaukai ir reti ir trumpi.Nuo kirpejos igudziu taip pat nemazai priklauso,bet pagrinde nuo jusu pacios plauku.
galiu ikelti,manau tu pupa nepriestarausi mirksiukas.gif
user posted image

wow koks grozis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Natkkka @ 2008 09 01, 15:14)
Tai turbut ir plaukus negadina justeles?  rolleyes.gif

manau kad negadina,bet kaip zinia nera tokio visiskai nekenksmingo budo,jei kazkoks budas maziau kenkia tai gal ir prasciau laikosi,as nelabai tikiu kad 2 men galima isvaikscioti su tom juostelem,nebent plaunant galva tik karta per savaite,na bet cia tik mano nuomone,dar nepagrista faktais ax.gif na kai tik isbandysiu iskarto parasysiu
Atsakyti
gal kvailai cia paklausiu, bet negimsti zinodamas ax.gif g.gif jei aš prisiauginsiu plaukus, tai koks jiems poveikis bus nuo plauku aliejuku, kaukiu ir pan? g.gif
Atsakyti
poveikis bus labai didelis,nes aliejukai ir kaukes maitina plaukus,o priauginti plaukai yra nebegyvi,todel labai greitai gali issausetu,to pasekoje susivelti,nes jie ne taip kaip musu augantys plaukai-negauna maisto is musu organizmo,todel juos yra butina pamaitinti bent jau isoriskai,aisku laikui begant jie vistiek 'susinesios' bet norint kuo ilgiau islaikyti juos grazius-yra butina pamaitinti,tik viskam turi buti saikas,jei pritepsi per daug atrodys plaukai sulipe ir negrazus.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 09 07, 16:58)
poveikis bus labai didelis,nes aliejukai ir kaukes maitina plaukus,o priauginti plaukai yra nebegyvi,todel labai greitai gali issausetu,to pasekoje susivelti,nes jie ne taip kaip musu augantys plaukai-negauna maisto is musu organizmo,todel juos yra butina pamaitinti bent jau isoriskai,aisku laikui begant jie vistiek 'susinesios' bet norint kuo ilgiau islaikyti juos grazius-yra butina pamaitinti,tik viskam turi buti saikas,jei pritepsi per daug atrodys plaukai sulipe ir negrazus.

ot as taip prisidirbau lotuliukas.gif
Kad prisitepiau, dziovinu dziovinu, ogi nedziusta, nu kur gi dzius, jei jie visi riebaluoti jau lotuliukas.gif
Pasidariau slapia-riebiu plauku efekta nenoredama doh.gif
visko su saiku.
Aciu linxox, negaliu atsidziaugti savo kasa. Na nestora ji pas mane ax.gif bet vis tiek thumbup.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif zinok visos per sita pereina,neva kuo daugiau pritepsi-tuo geriau bus lotuliukas.gif gero nesiojimo tau,nesvarbu kad nestora,svarbu kaip tu atrodai ir kaip jautiesi mirksiukas.gif o atrodai tikrai fantastiskai,as zinok tikrai buvau apakusi,nu taip graziai tave ten susukavo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 09 13, 18:19)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif zinok visos per sita pereina,neva kuo daugiau pritepsi-tuo geriau bus lotuliukas.gif gero nesiojimo tau,nesvarbu kad nestora,svarbu kaip tu atrodai ir kaip jautiesi mirksiukas.gif o atrodai tikrai fantastiskai,as zinok tikrai buvau apakusi,nu taip graziai tave ten susukavo wub.gif

Dekui dekui 4u.gif As irgi buvau savimi patenkinta biggrin.gif
jau pripratau prie savo ilgu ir daug plauku, ismokau juos susitvarkyti ir stengsiuosi visada juos tureti, su tavo pagalba zinoma ax.gif
Atsakyti