Tikra tiesa kad nusiemus plaukucius tikrai verkt norisi,nors man per 3,5 metu ir begale eksperimentu-plauku ne kiek nepamazejo jie buvo sveiki ir grazus ir paauge gerokai tikrai verkt norisi,nes jie trumpi,.Dabar per savo vistiska galva susigadinau plaukus nenormaliai pewr dazymus,niekaip neapsisprendziau as tamsi ar sviesi noriu buti,tai ant galo zalsvai ryza gavausi,puse metu tokia vaiksciojau,jokie dazai isigerusio pigmento nenueme,o daziau su normaliais dazais,ant galo teko su blond milteliais nublonduoti,per viena dazyma taip susivariau plaukus kad nebenoriu i veidrodi ziureti,o spalva kokia negrazi

-prisiauginciau,bet i ta spalva ziureti negaliu.Po priauginimo tikrai mano plaukai buvo sveiki ir grazus,man ne kiek nepakenke,kaip minejau nukencia daugiau tik silpni plaukai.Kai parodau klijentems savo foto,kaip as vaiksciodavau paprastai kasdiena susisukavusi,jos visos manes paklausia:CIA TU??????ir buna labai nustebusios,nes su ilgais ir su trumpais atrodau kaip diena ir naktis,o toje foto nei makijazo,nei kazkokiu graziu rubu,grynai paprasta kasdieniska tokia.Dabar ir blakstienas prisiauginau ir dazausi,bet niekas neprideda grozio,taip kaip ilgi plaukai.Sakiau jei rasysiu grynai apie save gausis kaip reklama

Kad atsiauginciau savo ilgus plaukus,jau paskaiciavau kad reikes kazkur 5-8 metu.
Papildyta:
QUOTE(gussste23 @ 2008 08 01, 19:04)
pacios norime bet nezinome kas bus po to, dziaugiames kol grazus plaukuciai, deja nuemus to dziaugsmo nebelieka
Papildyta:
labai graziai pasakyta

ir man taip buvo isejau prisiauginusi plaukus su sypsena placiausia, deja kai nusiemiau buvo tikra depresija verkt norejosi
tai va kad niekas nezino...pvz.priauginau vienai mergaitei,tikrai drebancia sirdimi dejau tuos plaukus,nes jau tokie silpnuciai,kaip pukeliai,bet ji tikrai grieztai buvo apsisprendusi,ir mano kalbos nepadejo,neseniai dariau korekcija-visiskai jokio pazeidimo,buvau visus plaukus nuemus,labai norejau paziureti kaip ten vaizdas,labai apsidziaugiau kai pamaciau jog viskas tvarkoje,nors galvojau kad bus nekas like is jos kasos,gaila kad pamirsau foto padaryti pries pirmaji priauginima.