Įkraunama...
Įkraunama...

priauginti plaukai (II dalis)

Ir as priauginsiu!
Nusibodo laukt kol ataugs biggrin.gif pagreitinsiu procesa... beto juk po to savo nereikes trumpai kirpt! cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2008 07 20, 16:01)
Sveikos  4u.gif

Siaip priaugintu plauku prieziura tikrai reikia rupintis, daug daugiau kartu per diena juos reikia sukuoti, nei savus. BUTINAI klausyti meistriu ir plauti tik taip kaip rekomenduojama ir ilgiau galesite dziaugtis graziomis kasomis !

Saunuole,dazniausiai merginos bando pacios isradineti dviracius sioje srityje,bet tiikrai yra geriausia klausyti savo meistres nurodymu thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, galiu ir as parasyti savo nuomone apie priaugintus plaukucius, nes buvau prisiauginusi ir kapsulemis ir ziedeliais. Siaip kapsulemis man labiau patiko nes ju visiskai nesimate niekas nepasake kad plaukai priauginti, o ziedeliai man labai matesi jie vis islysdavo i pavirsiu biggrin.gif Plaukai labai susilpnejo ir ju labai sumazejo, be to labai nusibodo tie svetimkuniai galvoje, norejau normaliai issisukuoti plaukus, o ne susivelusias kudlas. Taigi viska issiemiau ir nusikirpau plaukus kare dabar atrodau stilingai ir graziai ir svarbiausia su savais plaukuciais daugiau niekada tikrai neprisiauginsiu plauku 4u.gif
Atsakyti
Na va siandien prisiauginau plaukucius pas Linute ir esu nerealiai patenkinta,nesitikejau tokio rezultato,tiesiog super,atrodo naturaliai. bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
blush2.gif graziam zmogui viskas tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2008 07 23, 09:56)
sveikutes, galiu ir as parasyti savo nuomone apie priaugintus plaukucius, nes buvau prisiauginusi ir kapsulemis ir ziedeliais. Siaip kapsulemis man labiau patiko nes ju visiskai nesimate niekas nepasake kad plaukai priauginti, o ziedeliai man labai matesi jie vis islysdavo i pavirsiu biggrin.gif  Plaukai labai susilpnejo ir ju labai sumazejo, be to labai nusibodo tie svetimkuniai galvoje, norejau normaliai issisukuoti plaukus, o ne susivelusias kudlas. Taigi viska issiemiau ir nusikirpau plaukus kare dabar atrodau stilingai ir graziai ir svarbiausia su savais plaukuciais daugiau niekada tikrai neprisiauginsiu plauku 4u.gif

nu va, kazkaip vel pasimeciau, nes jau buvau nusiteikus priauginimui doh.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonata_B @ 2008 07 20, 16:01)
Sveikos  4u.gif

Turejau priaugintus su great lenght sruogelem, man jos labai tiko, nesiojau 1 metus, korekcija dariau po 6 men. Labai saugojau gal del to meistre gyre, nes praktiskai nesusisvele.. Kasdien minimum 2-3 kartus butina issukuoti!

o priauginant siuo metodu, plaukams yra mazesne zala daroma? g.gif
merginos, gal dar kuri esate prisiauginusi pagal si metoda? nes labiausia bijau, kad nepakenkciau savo plaukuciams verysad.gif nes jais as patenkinta, kirpeja gyria, tik noriu ilgio blush2.gif o dabar perskaiciau, kad nuo ziedeliu nusilpo plaukai, kazkaip nzn g.gif
Atsakyti
Paneles rasau jums didziosiomis raidemis gal atkreipsite demesi VISI PRIAUGINIMO BUDAI PLAUKAMS KENKIA!!!NERA TOKIO BUDO KURIS NE KIEK NEKENKTU!!!Net ir daznai segdamos tresus su saguciais jiems pakenksite kazkiek,maciau ne pas viena mergaite kuri segiojasi tresus ir tose vietose kur yra saguciai plaukai yra trumpesni,nes nuo svorio ir nuo trynimosi i sagucius jie nutruko.Jeigu kuri nors abejojate nors siek tiek-NESIAUGINKITE,ypac jei turite sveikus grazius plaukus.Augintis patarciau tik toms kurios is tiesu labai labai to nori.Visi budai kenkia tik vieni daugiau kiti maziau.
Papildyta:
QUOTE(Glamor @ 2008 07 24, 12:01)
nu va, kazkaip vel pasimeciau, nes jau buvau nusiteikus priauginimui doh.gif  verysad.gif
Papildyta:
o priauginant siuo metodu, plaukams yra mazesne zala daroma? g.gif
merginos, gal dar kuri esate prisiauginusi pagal si metoda?
nes labiausia bijau, kad nepakenkciau savo plaukuciams verysad.gif nes jais as patenkinta, kirpeja gyria, tik noriu ilgio blush2.gif o dabar perskaiciau, kad nuo ziedeliu nusilpo plaukai, kazkaip nzn g.gif

Great leangths tai nera metodas,tai tik firmos pavadinimas,jis yra zinomas pagrinde todel kad siu plauku reklamai yra pakviesti tikrai izymus zmones,tokie kaip Jescika Simpson ir pan.Plauku net ir tos pacios firmos kaip great leanghts yra kelios rusys:brangesni-geros kokybes plaukai,taip pat ir sintetiniai ir t.t.
Atsakyti
na kadangi buvau prisiauginusi abiem budais tai galiu pasakyti kad mano nuomone kapsules kenkia labiau negu ziedeliai. man buvo sokas kai nueme kapsules ir plaukai buvo labai susilpneje ir ju zymiai sumazeje, nors priziurejau tikrai gerai. po ziedeliu nuemimo to nepastebejau bet gal del to kad juos nesiojau tik du menesius nezinau negaliu teigti. bet jei plaukai tikrai grazus nepatarciau augintis tikrai, bet aisku pabandyti visada galima gal jusu plaukai kitaip reaguos. Man tik nepatiko ziedeliai kad jie labai jau matesi visi pastebedavo kad plaukai priauginti blush2.gif
Atsakyti
mergaites, o cia nuo meistres darbo priklauso ar matysis ziedeliai ar ne? ar tiesiog jau toks priauginimo budas, kad tie ziedeliai matosi nors tu ka ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 25, 07:57)
mergaites, o cia nuo meistres darbo priklauso ar matysis ziedeliai ar ne? ar tiesiog jau toks priauginimo budas, kad tie ziedeliai matosi nors tu ka ax.gif  g.gif

tikriausiai kad nuo daug ko priklauso ir nuo meistres ir nuo plauku ploni jie ar stori ir nuo taves pacios kaip tu juos susitvarkysi.
Atsakyti
QUOTE(melind@@ @ 2008 07 23, 17:01)
Na va siandien prisiauginau plaukucius pas Linute ir esu nerealiai patenkinta,nesitikejau tokio rezultato,tiesiog super,atrodo naturaliai. bigsmile.gif  thumbup.gif

butu idomu nuotrauka pamatyt ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 25, 08:57)
mergaites, o cia nuo meistres darbo priklauso ar matysis ziedeliai ar ne? ar tiesiog jau toks priauginimo budas, kad tie ziedeliai matosi nors tu ka ax.gif  g.gif

Priklauso nuo plauku kirpimo,paciu plauku strukturos,tankumo,spalvos,kaip sukuojiesi.Pritaikius sukuosena galima juos paslepti,net jei plaukai ir reti ir trumpi.Nuo kirpejos igudziu taip pat nemazai priklauso,bet pagrinde nuo jusu pacios plauku.

QUOTE(Glamor @ 2008 07 25, 18:08)
butu idomu nuotrauka pamatyt ax.gif  bigsmile.gif

galiu ikelti,manau tu pupa nepriestarausi mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti