Įkraunama...
Įkraunama...

priauginti plaukai (II dalis)

QUOTE(mama_Kristina @ 2009 12 09, 22:01)
Sios merginos plaukai, na tie, kurie yra tikri - jos pacios, t.y. virsutinis sluoksnis, yra labai atkelti nuo saknu, o prisegta/prisiuta/priklijuota daug tresu manyciau, nes juose daugiausia plauku. Bet jeigu tingesis kiekviena diena atkelineti plaukus nuo saknu, tai atrodys tikrai nekas, jei pas pacia mazai plauku. Be to siu merginu gymis, kitoks nei lietuvaiciu, ju paciu plaukuciai labai stori.

Maciau savaitgali toki ziauru vaizda: mergaite sumokejo 1500 lt, kad jai priaugintu lb geros kokybes plaukus salone. O pacios trys plaukai ant galvos, net galvos oda sviecia. Tai buvo ziauru ziuret - priauginti karciai, o prie galvos prilipe trys plaukai. Kelk nekeles nuo saknu, nera ten ka kelti..  verysad.gif

oho doh.gif kokiam cia salone taip uzmatet? negi kirpejos imsis plaukus lipdyt ant silpnu plauku ir taip ziauriai pinigus plest?
Papildyta:
QUOTE(linuxox @ 2009 12 10, 14:38)
Pacia pirma diena tikrai neypatingai atrodo,bet panesiojus-vaizdas pasikeicia,jei sumokejo 1500lt,tai vistiek sudejo 100 sruogeliu,o tai reiskia kad ir tu plauku visai dar yra.Mano supratimu ploni plaukai yra tada kai sudedi 40 sruogeliu darant ilgi,nes daugiau net nera prie ko kabinti...Su plonais ir trumpais plaukais svarbiausiai yra nepersistengti su ilgiu,kartais zymiai graziau atrodo trumpesni plaukai nei ilgesni,ypac su plonais plaukais reikia nepersistengti su ilgiu,kartais uztenka isideti 20 sruogeliu turiui padidnti ir vaizdas radikaliai pasikeicia,aisku darant ilgi tiek sruogeliu neuztenka.
Tikiuosi ateis toks laikas kai merginos plaukus auginsis ne kuo ilgesnius,o kad atrodytu kuo naturaliau

:lotoliukas: man jau atejo toks laikas, kad dedu tik turi, jokio ilgio nebereik, atsibodo jau rolleyes.gif

o pas ta cheryl cole, tai yra akrilo fiber tresai kazkaip ipinti ir galuose suklijais pritvirtiinti, skaiciau daily mail biggrin.gif nes ji lorealy reklamuoja ir kilo shkandalas kaip reklamuoja sampuna, kai ta seveliura net ne jos pacios biggrin.gif
Atsakyti
nu geras bigsmile.gif o Beyonce tai irgi atsimenu reklamuodavo l'oreali su savo priklijuotu peruku doh.gif bet ji plauku tiesinimo krema ten reklamuodavo,tai gal del to nenubaudavo,ziaurios man tos reklamos ir taip tikrai negalima daryti,lygiai taip pat ir su tusais kai akivaizdziai net matosi kad tai priaugintos blakstienos,kazkuria zvaigzde USA irgi nubaudavo uz tai,man atrodo Salma ar tai Penelope uz L'orealio telescopic tusa...
O akrilo fiber tai turima omenyje vadinamus nematomus tresus,easy weftus ar LT zinomus kaip Hair talk,ar ta sintetini naturaliu plauku pakaitala,atsparu karsciui?
Atsakyti
sintetinius nesioja kiek supratau, nes rase kad nuo human hair turejo paplikusiu plotu, tai pasikeite i sintetinius, esa jie lengvesni bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=visiskai_rami,2009 12 12, 23:30]
oho doh.gif kokiam cia salone taip uzmatet? negi kirpejos imsis plaukus lipdyt ant silpnu plauku ir taip ziauriai pinigus plest?
Papildyta:

Niu nesiimsiu as cia antireklamos daryt, lai lieka kiekvienos meistres sazines reikalas jos darbas. Manau protingos klientes atsirenka pacios kas ir kur.
Atsakyti
[quote=mama_Kristina,2009 12 13, 21:34]
[quote=visiskai_rami,2009 12 12, 23:30]
Papildyta:

Niu nesiimsiu as cia antireklamos daryt, lai lieka kiekvienos meistres sazines reikalas jos darbas. Manau protingos klientes atsirenka pacios kas ir kur.
[/quote]
galvoju dabar ar tik ne mane matei su trim plaukais lotuliukas.gif as savaitgali great lengsus dejaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2009 12 14, 17:07)
galvoju dabar ar tik ne mane matei su trim plaukais lotuliukas.gif as savaitgali great lengsus dejaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif

eik eik.. lotuliukas.gif rimtai? o kokios spalvos tavo plaukai? bet nea, ten tikrai ilgus dejosi, o tu minejai, kad dedi del mases, o ne del ilgio, ania? mirksiukas.gif
Atsakyti
nu kaip sikart 50 cm, vasara vaksciojau su 30, sviesus plaukai mano :lotoliukas:
Atsakyti
mergaites, kur Vilniuje galiu prisiauginti savo pacios turimas sruogeles karstuoju budu? Gal zinote kokia meistre? unsure.gif padekit surast labai labai reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2009 12 13, 22:12)
sintetinius nesioja kiek supratau, nes rase kad nuo human hair turejo paplikusiu plotu, tai pasikeite i sintetinius, esa jie lengvesni bigsmile.gif

taip sintetiniai yra lengvesni,ir yra spec sintetikos,tai visai normaliai atrodo,netgi geriau nei prastos rusies naturalus plaukai,bet tai nera paprasta sintetika,jie nebijo karscio,nes paprasti sintetiniai,nuo karscio lydosi,o ir kainuoja panasiai,kaip blogos rusies naturalus plaukai.
Atsakyti
rolleyes.gif
QUOTE(linuxox @ 2009 12 17, 12:14)
taip sintetiniai yra lengvesni,ir yra spec sintetikos,tai visai normaliai atrodo,netgi geriau nei prastos rusies naturalus plaukai,bet tai nera paprasta sintetika,jie nebijo karscio,nes paprasti sintetiniai,nuo karscio lydosi,o ir kainuoja panasiai,kaip blogos rusies naturalus plaukai.

na buvo parasyta, kad jai kainuoja 750 svaru kas tris men rolleyes.gif bet aisku kaina juk ir nuo salono priklauso rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaites 4u.gif

Na sugalvojau ir as prisiauginti plaukucius. tik zinote visikai apie tai nenumanau nieko schmoll.gif pasiskaiciau siek tiek nete info apie galimus priauginimo budus. na kaip supratau, tai prisiuvami plaukuciai trumpalaikiai, priklijuojamu nenoriu nes man atrodo nepatikima, tai liepa kazkokie ziedeliai ir dar kazkoks karsta budas. tik nesuvokiu kaip ten viskas turi atrodyti. g.gif
klausimelis: kas tas priauginimas kapsulytemis??? Ziurejau nete, kad dabar kazkoks naujausias priauginimo budas Gatineu salone. bet kaina zveriska iki 2000Lt doh.gif
O kaip tuos priaugintus plaukucius nesioti? na turiu omenyje ar galima susikelti i virsu? ar nesimato to priauginimo, ar glostant plaukus jauciasi tas priauginimas???
Ir svarbiausias klausimelis: kur Vilniuje galima kokybiskai prisiauginti plaukucius??? Beja kokiu budu priaugintus plaukucius galima ilgiausiai nesioti??? ir kiek kainuoja tos korekcijos???
Oi prirasiau cia doh.gif mirksiukas.gif Bet busiu labai dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittee @ 2009 12 22, 21:45)
Labas vakaras mergaites 4u.gif

Na sugalvojau ir as prisiauginti plaukucius. tik zinote visikai apie tai nenumanau nieko schmoll.gif  pasiskaiciau siek tiek nete info apie galimus priauginimo budus. na kaip supratau, tai prisiuvami plaukuciai trumpalaikiai, priklijuojamu nenoriu nes man atrodo nepatikima, tai liepa kazkokie ziedeliai ir dar kazkoks karsta budas. tik nesuvokiu kaip ten viskas turi atrodyti.  g.gif
klausimelis: kas tas priauginimas kapsulytemis??? Ziurejau nete, kad dabar kazkoks naujausias priauginimo budas Gatineu salone. bet kaina zveriska iki 2000Lt doh.gif
O kaip tuos priaugintus plaukucius nesioti? na turiu omenyje ar galima susikelti  i virsu? ar nesimato to priauginimo, ar glostant plaukus jauciasi tas priauginimas???
Ir svarbiausias klausimelis: kur Vilniuje galima kokybiskai prisiauginti plaukucius??? Beja kokiu budu priaugintus plaukucius galima ilgiausiai nesioti??? ir kiek kainuoja tos korekcijos???
Oi prirasiau cia doh.gif  mirksiukas.gif  Bet busiu labai dekinga uz info 4u.gif

na cia aisku aiskiausiai pasakys linuxox apie viska, bet ir as ikisiu trigrasi smile.gif as nesioju greath lengsus man puikiai pakanka dvieju priauginimu per metus, jie visai nesivelia, nes priziuriu po plovimo atskirineju sruogeles, jas labai maitinu kaukem semenu aliejum, ir pan, o per sesis men iskrenta vos pora, kadangi turiu aparata tai ir tas pacia dasilipinu, su vyro pagalba smile.gif kainavo 1300 su padazymais ir nuemimu senu sruogu, cia kaune sarmoj wink.gif esu patenkinta prisiaugineju jau 7tus metus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 28 gruodžio 2009 - 13:12