Įkraunama...
Įkraunama...

priauginti plaukai (II dalis)

QUOTE(visiskai_rami @ 2009 12 28, 15:11)
na cia aisku aiskiausiai pasakys linuxox apie viska, bet ir as ikisiu trigrasi smile.gif as nesioju greath lengsus man puikiai pakanka dvieju priauginimu per metus, jie visai nesivelia, nes priziuriu po plovimo atskirineju sruogeles, jas labai maitinu kaukem semenu aliejum, ir pan, o per sesis men iskrenta vos pora, kadangi turiu aparata tai ir tas pacia dasilipinu, su vyro pagalba smile.gif kainavo 1300 su padazymais ir nuemimu senu sruogu, cia kaune sarmoj wink.gif esu patenkinta prisiaugineju jau 7tus metus smile.gif

O per 7-erius metus nepavyko atsiauginti savo natūralių plaukų ar jums taip patogiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 12 28, 15:09)
O per 7-erius metus nepavyko atsiauginti savo natūralių plaukų ar jums taip patogiau? smile.gif

Na kiek manzinoma (galiu ir klysti), kad plaukai turi sav ilgi. tarkime mano plaukai niekada neuzaugdavo ilgesni, nei iki peciu, jie tiesiog nutriusdavo siaubingai. Tai jei jau plaukai trumpoki, tai uzsiauginti iki uzpakalio tikrai manau nepavyks, jie tiesiog nusiurs, nutrius ir isluzines.
Atsakyti
QUOTE(Bittee @ 2009 12 28, 13:58)
Na kiek manzinoma (galiu ir klysti), kad plaukai turi sav ilgi. tarkime mano plaukai niekada neuzaugdavo ilgesni, nei iki peciu, jie tiesiog nutriusdavo siaubingai. Tai jei jau plaukai trumpoki, tai uzsiauginti iki uzpakalio tikrai manau nepavyks, jie tiesiog nusiurs, nutrius ir isluzines.

nea nepavyko, neauga zemiau peciu nors tu ka, o man be to ir turio labai truksta tai priauginimas mano issigelbejimas turet padorius plaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittee @ 2009 12 22, 23:45)
Labas vakaras mergaites 4u.gif

Na sugalvojau ir as prisiauginti plaukucius. tik zinote visikai apie tai nenumanau nieko schmoll.gif  pasiskaiciau siek tiek nete info apie galimus priauginimo budus. na kaip supratau, tai prisiuvami plaukuciai trumpalaikiai, priklijuojamu nenoriu nes man atrodo nepatikima, tai liepa kazkokie ziedeliai ir dar kazkoks karsta budas. tik nesuvokiu kaip ten viskas turi atrodyti.  g.gif
klausimelis: kas tas priauginimas kapsulytemis??? Ziurejau nete, kad dabar kazkoks naujausias priauginimo budas Gatineu salone. bet kaina zveriska iki 2000Lt doh.gif
O kaip tuos priaugintus plaukucius nesioti? na turiu omenyje ar galima susikelti  i virsu? ar nesimato to priauginimo, ar glostant plaukus jauciasi tas priauginimas???
Ir svarbiausias klausimelis: kur Vilniuje galima kokybiskai prisiauginti plaukucius??? Beja kokiu budu priaugintus plaukucius galima ilgiausiai nesioti??? ir kiek kainuoja tos korekcijos???
Oi prirasiau cia doh.gif  mirksiukas.gif  Bet busiu labai dekinga uz info 4u.gif

tas budas gatineu salone yra su 'nematomais' tresais,tai tikrai nera naujove,si metoda zinau mazdaug 5 metus.Pasakysiu tik savo klijenciu atsiliepimus,isbandziusiu si metoda butent tame salone.Vienai krito tos sruogeles po kiekvieno plovimo,o uz pridejima nukritusiu sruogu turejo kiekviena karta moketi po 70lt,be to mokejo ji kur kas daugiau nei 2000lt,vos ne dvigubai daugiau...Kitai mergaitei visiskai nekrito,bet jau po poros savaiciu ji norejo juos nusiimti,nes nepatiko plauku kokybe.Nenoriu daryti jokios antireklamos,manau kad yra ir daugybe patenkintu mergaiciu siuo metodu ir salonu,tai jos neiesko kitu metodu,todel ir nesikreipia,ir is viso prastos zinios kur kas greiciau sklinda nei geros.O is savo asmenines patirties su siuo metodu,bet ne minetame salone,galiu pasakyti kad man nelaike,bet yra spec kliju su kuriais turetu geriau laikyti,plauku kokybe buvo prasta,o kainavo net dvigubai brangiau nei 12 men nesiojimo plaukai,bet ir sita beda galima istaisyti,galima is bet kokiu plauku perdaryti paciai i tuos 'nematomus' tresus.Nesu as nusistaciusi pries si metoda,bet nelabai daznai tenka ji naudoti.
o kuriuo metodu priaugintus plaukucius galima ilgiausiai isnesioti,priklauso pirmiausiai nuo paciu plauku kokybes,su absoliuciai visais sruogelemis priaugintais plaukais reikia daryti korekcijas kas 2-3men. nes per tiek laiko plaukai pakankamai atauga ir sruogeles reikia kelti aukstyn,atgal prie saknu,visiskai nera svarbu ar tai karstuoju ar saltuoju ar dar bet kuriuo is 50 metodu priauginti plaukai,taisykles yra tokios pacios visiemsmetodams,o nesioti tuos pacius plaukus galima iki kol plaukai susidevi,o susidevi jie skirtingai,nors visi plaukai yra naturalus,bet ju kokybe gali skirtis,yra pagrindines kelios rusys : iki 3men,iki 6men,iki 9men ir iki 12men. nesiojimo.Daznai ant pakuociu sitos informacijos nerasime,tik perkant profesionaliose plauku parduotuvese galima rinktis is keliu rusiu plauku,pagal kiekvienos asmeninius poreikius ir kisene,deja LT tokiu parduotuviu nera...
Atsakyti
Sveikos, mano plaukai buvo ilgi ir tiesaus kirpimo, bet uzsinorejau, kad plaukai butu iskarpyti ''trikampiu'' , tai priaugino man kirpeja 30 sruogu tam trikampiukui, nes nenorejau savu karpyti per daug.. ir priaugindama kirpeja sake, kad puse plauku kur buvo priaugintos sruogos isslinks, ar tikrai tai tiesa? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,esu prisiauginus plaukus ziedeliais tai esu tikrai patenkinta rolleyes.gif Gal as cia ne i tema,bet ieskojau skelbimuose ir nieko neradau...Gal kas parekomenduotu gera meistre Klaipedoj ?Nes gryztu i Lietuva,tuo paciu noreciau pasidaryt korekcija ir dasidet sruogeliu,nes keistai man taip sudejo,priekyje paliko mano iskarpytus plaukus,o noreciau,kad plaukai butu vienodo ilgio ir priekyje,ir gale.Buciau labai dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galway_girl @ 2010 01 19, 02:42)
Sveikos,esu prisiauginus plaukus ziedeliais tai esu tikrai patenkinta  rolleyes.gif  Gal as cia ne i tema,bet ieskojau skelbimuose ir nieko neradau...Gal kas parekomenduotu gera meistre Klaipedoj ?Nes gryztu i Lietuva,tuo paciu noreciau pasidaryt korekcija ir dasidet sruogeliu,nes keistai man taip sudejo,priekyje paliko mano iskarpytus plaukus,o noreciau,kad plaukai butu vienodo ilgio ir priekyje,ir gale.Buciau labai dekinga uz pagalba  4u.gif

Pries kelis menesius turejau prisiauginusi ziedeliais plaukucius pas Sandra,gyvena Karkleje netoli Klaipedos ,neiskrito nei viena sruoga thumbup.gif Darbu likau labai patenkinta,rasyk jei ka i AZ del tel nr,turiu kazkur mirksiukas.gif
Atsakyti
O jeigu as priaugintus plaukus nesiociau tarkim menesi ar jie man maziau pakenktu nei nesiojant 3men? nes girdejau, kad pagrinde kenkia priaugintu plauku nuemimas, beja kokiu budu maziausiai pakenkiant naturaliems plaukams butu galima nusiimti priaugintas sruogas? labai aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edytka @ 2010 01 19, 11:26)
Pries kelis menesius turejau prisiauginusi ziedeliais plaukucius pas Sandra,gyvena Karkleje netoli Klaipedos ,neiskrito nei viena sruoga  thumbup.gif  Darbu likau labai patenkinta,rasyk jei ka i AZ del tel nr,turiu kazkur  mirksiukas.gif

Ta pacia buciau ir as rekomendavusi drinks_cheers.gif
Jaselene tu kaip suprantu esi karstuoju budu prisiauginusi,tai geriau korekcijas kas 3 men darykis,maziau savo plaukus draskysi,o jeigu tau sake kad puse plauku isslinks tai gal tau su keratino kapsulemis dejo,nes keratinas yra minkstesnis,jis zymiai svelnesnis nei silikono kapsules,todel plaukus maziau pazeidzia,bet ir prasciau laiko,o gal ji tik siaip kaip apsidraudima pasake,nes po priauginimo plaukai tikrai gali slinkti,yra normalu jeigu isslenka apie 11% plauku,ne visais atvejais taip buna,bet pasitaiko ir taip.
Atsakyti
labas vakaras gal ir man patartumet noriu prisiusti plaukucius ieskau patyrusios meistres alytuje,gal atsiras zinanciu,dekui 4u.gif
Atsakyti
Na aš ir norėčiau pasidalinti savo patirtimi dėl plaukučių priauginimo smile.gif mano svajonė visada buvo turėti gražius ilgus plaukus, nes pačios labai ploni, lėtai auga. Taigi esu prieš keturis metus išbandžius prisiuvamus tresus, tai nepatiko, nes kraštai atirdavo ir patys plaukai buvo nekokybiški, paskui nešiojau prisegamus tresus, patiko, bet kad nereiktu jų segiotis nusprendžiau prisiauginti. Priauginau Kaune pas meistre, tai plaukus parinko super. Po priauginimo nejaučiau jokio diskonforto, nors perspėjo jog kapsules miegant gali spausti galva. Taigi išėjau iš salono labai patenkinta ir graži biggrin.gif Bet va po kokių 10 dienų iškrito dvi sruogos, aišku kartu su mano pačios plaukų sruogom. Ir taip kas savaitę, taigi po 1,5 mėnesio nuėjau nusiimti savo kasas, nes visumoj iškrito kokia 30 procentų priaugintų sruogų. Bet aišku čia priklauso nuo savų plaukų, manieji paprasčiausiai neatlaikė sruogų svorio. Taigi nuėmus sruogas plaukučius teko nukirpti kare kirpimu. Dabar jau atsiauginau iki savo buvusio ilgio, bet vis kartais užsimanau ilgu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos paneles 4u.gif sugalvojau ir as prisiauginti plaukucius,nes db esu nusikirpus ''kare'' bet po menesio isvykstu i NO tai noriu ir savo atsiauginti,bet po ''kare'' jie tokie ataugineje negrazus... schmoll.gif doh.gif ner visai formos...

Turiu klausima kaip tuos plaukus reik priziureti?
Atsakyti