Skoniai skiriasi, aš irgi nesiseilėju, gražu negražu, pasilieku sau, nenoriu nieko užgaut, viena foto labai visom čia patikusi, na manęs visiškai neužkabino, taip sutinku, graži, na bet nekabina.
Kitos tarkim, atrodo yra tos žalumos, bet viskas sukoncentruota į vaikiuką, žaluma net išplaukusi irgi netraukia.
Bet nesu ta, kuri turi kritikuoti.
Ir išvis, žiūriu dabar į visas foto ir gailiuosi savo dėjusi
Papildyta:
QUOTE(Amos @ 2008 06 14, 17:53)
na jei issakom savo nuomone, tai man ir si nuotrauka labai grazi, tik nu man kazkaip atstumia pridengtai nepridengtos krutys

na man tiesiog negrazu, aisku kiekvienam savas skonis
Žinoma, permatomas šalis uždengia ne viską, na bet ir ne plika ten
Todėl ir nesikabinu.
O kaip tada su tarkim nėščiųjų foto ar maitinančių mamyčių foto konkursais, ten juk dar daugiau nuogumo būna.
Man šiuo atveju turi būt estetiška, ko nereik nesimatyt. Bet čia gal man tik taip, kitos juk kitaip galvoja.
Kadais buvau įdėjusi savo nėštukės foto, kvaila buvau, turėjau vienintėlę foto kompiuteryje ir įdėjau, tik viena mama sukritikavo, kad pilvukas plikas, tipo ar tai ženklas, kur gandrui nutūpti. Užteko, paprašiau, kad išimtų, dabar, elgčiausi kitaip ir išvis tokios nedėčiau. Na bet čia atskira istorija.
Ir tikrai, pritariu tai mamai, kuri rašė, kad ta mamytė rugių lauke savo nuotraukytės neišimtų

Svarbi taisyklė moterims: negalima "taupyti" kvepalams, kosmetikai ir apatiniams. Jei jau "taupote", tai tik valgio sąskaita.