Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia, žalia kur dairais!

QUOTE(Santi @ 2008 06 14, 16:33)
Puikiai matosi, kad daryta fotosesija, mama ne su paprastais rūbais, o susisukusi į lengvą šalį, , skrybėlė normali, kam kritikuot liemenėlės nebuvimą, jei nuogų krūtų nesimato, viskas pridengta, estetiška.

na jei issakom savo nuomone, tai man ir si nuotrauka labai grazi, tik nu man kazkaip atstumia pridengtai nepridengtos krutys blush2.gif na man tiesiog negrazu, aisku kiekvienam savas skonis mirksiukas.gif
Atsakyti
Skoniai skiriasi, aš irgi nesiseilėju, gražu negražu, pasilieku sau, nenoriu nieko užgaut, viena foto labai visom čia patikusi, na manęs visiškai neužkabino, taip sutinku, graži, na bet nekabina. ax.gif
Kitos tarkim, atrodo yra tos žalumos, bet viskas sukoncentruota į vaikiuką, žaluma net išplaukusi irgi netraukia.
Bet nesu ta, kuri turi kritikuoti.
Ir išvis, žiūriu dabar į visas foto ir gailiuosi savo dėjusi unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Amos @ 2008 06 14, 17:53)
na jei issakom savo nuomone, tai man ir si nuotrauka labai grazi, tik nu man kazkaip atstumia pridengtai nepridengtos krutys  blush2.gif na man tiesiog negrazu, aisku kiekvienam savas skonis  mirksiukas.gif

Žinoma, permatomas šalis uždengia ne viską, na bet ir ne plika ten biggrin.gif
Todėl ir nesikabinu.
O kaip tada su tarkim nėščiųjų foto ar maitinančių mamyčių foto konkursais, ten juk dar daugiau nuogumo būna.
Man šiuo atveju turi būt estetiška, ko nereik nesimatyt. Bet čia gal man tik taip, kitos juk kitaip galvoja.
Kadais buvau įdėjusi savo nėštukės foto, kvaila buvau, turėjau vienintėlę foto kompiuteryje ir įdėjau, tik viena mama sukritikavo, kad pilvukas plikas, tipo ar tai ženklas, kur gandrui nutūpti. Užteko, paprašiau, kad išimtų, dabar, elgčiausi kitaip ir išvis tokios nedėčiau. Na bet čia atskira istorija.

Ir tikrai, pritariu tai mamai, kuri rašė, kad ta mamytė rugių lauke savo nuotraukytės neišimtų mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
o.k, čia tik mano nuomonė, taigi galit į ją nekreipt dėmesio.
mane toj foto labiausiai atstūmė skrybėlė, persišviečianti skara ir pilkšvas žalumas. kažkaip jei jau žalia, man turi būti sodriai žalia. kai žalumas ryškus, jo fone bene bile kas man atrodo gražiai. o kai toks išplautas - kiti objektas turi būt gražus. užtat ir žiūriu žiūriu ir vistiek - nu nei šis nei tas. nesižiūri schmoll.gif man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 06 14, 17:05)
o.k, čia tik mano nuomonė, taigi galit į ją nekreipt dėmesio.
mane toj foto labiausiai atstūmė skrybėlė, persišviečianti skara ir pilkšvas žalumas. kažkaip jei jau žalia, man turi būti sodriai žalia. kai žalumas ryškus, jo fone bene bile kas man atrodo gražiai. o kai toks išplautas - kiti objektas turi būt gražus. užtat ir žiūriu žiūriu ir vistiek - nu nei šis nei tas. nesižiūri schmoll.gif man smile.gif

va kaip gražiai parašei drinks_cheers.gif kai nori-tai moki labai korektiškai viską pasakyt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2008 06 14, 17:20)
iš esmės dalį čia dalyvaujančių nuotraukų galima pagyvinti paprasta programėlė padarius "Auto Correct"
iš karto labai keičiasi vaizdas.

Ruste,jei galimas taisyklių koregavimas-tai gal galima būtų įrašyt,kad va taip, kaip parodei, foto galima tvarkyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 06 14, 17:20)
iš esmės dalį čia dalyvaujančių nuotraukų galima pagyvinti paprasta programėlė padarius "Auto Correct"
iš karto labai keičiasi vaizdas.

o kas čia per programėlė? aš kažką tokio su gimp2 darau, bet ten biški sudėtingiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 06 14, 17:25)
Ruste,jei galimas taisyklių koregavimas-tai gal galima būtų įrašyt,kad va taip, kaip parodei, foto galima tvarkyt ax.gif

taigi tai leistina smile.gif

<9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, pašalinių objektų įtraukimas į kadrą kompiuteryje, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, pašalintas "raudonų akių" defektas, ar fotografuojant nudojami filtrai – įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.**>

matosi, kad dauguma nuotraukų taip ir pataisytos, bet matyt ne visos mamos turi/moka naudotis tokiomis programomis, kad ir labai paprastutėmis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 06 14, 17:26)
o kas čia per programėlė? aš kažką tokio su gimp2 darau, bet ten biški sudėtingiau g.gif

Microsoft Office Picture Manager

apie programą Wikipedia

kaip naudotis

o čia ikona programos, gal kas ir turi,bet net nežino smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 14 birželio 2008 - 16:37
QUOTE(insi @ 2008 06 14, 17:41)
, pasiro yr pas mani šis dalykas, tik dar neišbandytas biggrin.gif
o kalbant apie korekciją - galimi tik išvardinti efektai ar bile kas, išskyrus montažą? tarkim galima vieną spalvą keist kita, daryt šviesos efektus, nuotrauką paverst piešinių, meniški iškraipymai, žodžiu iš kaimietės daryt manekenę?

Ne, tik va toks "auto correct", akis raudonas nuimti galima, taisykles rašiau ne aš, bet kaip suprantu į ta žodį "montažas" įeina ir rėmelių uždėjimas, spalvų keitimas, ir kiti efektai, kurie neleistini.

Aišku profesionalai moka fotošopą padaryti taip, kad eilinis vartotojas neatskirs, kad padaryta kažkas, tačiau visgi mūsų konkursai labiau namudinio tipo nuotraukoms, nors va rašoma, kad ir profesionalų gali būti darytos, o jie jau be korekcijų garantuotai nepasieina, tačiau jau ir matosi, ar naminė foto, ar studijinė.
Iš kelių paskutinių konkursų galima suprasti, kad studijinės vertinamos prasčiau nei paprastos nepersaldintos naminės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 06 14, 15:37)
va būtų tik mergaitė - būtų bpusė velnio, nors ta žaluma per blanki g.gif

Man daili nuotrauka. Labai graži nėštukė

QUOTE(Dženė @ 2008 06 14, 16:18)

o man pačiai asmeniškai, šita labai patinka  thumbup.gif
user posted image

O vat šita gal ir daili, bet liūdna. Man ši tema asocijuojasi su vasara, puikia nuotaika smile.gif , o čia vaikutis nosį nukabinęs sėdi. Ir spalvų norisi, spalvų ax.gif . Dar nedaug matau nuotraukų vertų spausti "balsuoju"
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 06 14, 14:37)
nėra žodžių, yra smailai -  schmoll.gif
gal todėl, kad nepuolu seilėtis ir wubų dėlioti pamačius 'nėštukę 10x wub.gif ' ar 'lialių 10x wub.gif ' man ta foto tiesiog baisi. ne tik kad moteriškė stanikui pinigų neturi, bet ir kepurė negraži bei moteriškė patinus. va būtų tik mergaitė - būtų bpusė velnio, nors ta žaluma per blanki g.gif

na ir pasisakymas doh.gif aš irgi nesiseilioju dėl nėštukių, nors pati tris kart buvau nestuke.gif neturiu nei vienos savo foto...
tau nuotrauka baisi - man graži wub.gif ir aš dedu tavo vadinamą wubą.
stanikui kad pinigų - neturi... hihihi.gif gali būti, kad stanikų turi daugiau už tave hihihi.gif
dar tavo pastebėjimui - ten ne kepurė, o skrybėlaitė tongue.gif ir papuošta labai gražiai, lauko gėlių vaikinėliu; o kad patinus - nestuke.gif daugumai taip būna.
Tiesiog pasižiūrėsim kiek šita nuotrauka užims balsų, ir tada pakalbėsim apie tamstos skonio supratimą mirksiukas.gif

QUOTE(Santi @ 2008 06 14, 16:01)

Ir tikrai, pritariu tai mamai, kuri rašė, kad ta mamytė rugių lauke savo nuotraukytės neišimtų mirksiukas.gif  4u.gif

jokiu būdu jos nereikia išimti schmoll.gif
Atsakyti
aš gi suvyniojau po to savo nuomonę į vatą biggrin.gif anyway, gaus balsų ar negaus, mane vis dar nepaliauja stebint kaip už nuotrauką balsuojamą ir po to komentuojama ne dėl bendro vaizdo o toidėl, kad 'koooks gražus 'lialius' 10x wub.gif ' ar 'va vaj vaj nėštukė 10x wub.gif ', nes visada žiūriu į nuotraukos visumą, o jei aplinka blanki joks 'lialius' vaizdo nepataisys. čia tik mano nuomonė jei ką, prašom nepykt, bet man nu niekaip neišeina žavėtis foto ir wubus dėliot jei ji man atrodo atstumianti.
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 06 14, 18:59)
mane vis dar nepaliauja stebint kaip už nuotrauką balsuojamą ir po to komentuojama ne dėl bendro vaizdo o toidėl, kad 'koooks gražus 'lialius' 10x wub.gif

va čia su tavim sutinku.
Atsakyti