Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia, žalia kur dairais!

Dar nei vienam konkurse nemačiau tiek gražių nuotraukų thumbup.gif thumbup.gif .Ir visos "į temą".O kai kurie negatyvūs komentarai,švelniai tariant,kelią nuostabą g.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 06 14, 15:37)
' man ta foto tiesiog baisi. ne tik kad moteriškė stanikui pinigų neturi, bet ir kepurė negraži bei moteriškė patinus. va būtų tik mergaitė - būtų bpusė velnio, nors ta žaluma per blanki g.gif

norėjau patylėti, bet negaliu, kai taip šneki schmoll.gif pažiūrėsim kaip pati būsi nėščia ar nebūsi ištinus (nors toj foto nematau net to) , ar dar kokia doh.gif dėl pinigų neturėjimo liemenėlei tai ryškiai nusišnekėjai schmoll.gif

man asmeniškai šiose foto trūksta tos žalumos mastau.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 06 14, 20:30)
norėjau patylėti, bet negaliu, kai taip šneki  schmoll.gif  pažiūrėsim kaip pati būsi nėščia ar nebūsi ištinus (nors toj foto nematau net to) , ar dar kokia  doh.gif dėl pinigų neturėjimo liemenėlei tai ryškiai nusišnekėjai  schmoll.gif

spėju, kad būsiu. bet taip pat spėju, kad persišviečiančia skraiste pridengtais papuliais internete nesirodysiu. nebūkit tokia pikta mirksiukas.gif
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 06 14, 20:35)
bet ne daugumos su tokiom foto konkursuose dalyvauja  4u.gif

va, protingas pastebėjimas.
Atsakyti
Daug gražių, tiesiog nuostabių foto thumbup.gif

O dėl nuotraukos su nestuke.gif , kažkaip labai jau įdomu pasidarė kur jūs tą patinimą matot??? Ir iš kur žinot kaip ji atrodo nesutinus??? g.gif g.gif g.gif
(neisškokit šiknoj sliekų cool.gif )

Nuotrauka tikrai wub.gif
Atsakyti
faina, naujas konkursas. Daug nuotraukėlių , bet laukiu dar daugiau smile.gif norisi kažko išskirtinio, šiame žaliai žaliame vasariškame konkurse.
Atsakyti
user posted image

ar cia del sitos nuotraukos tokios diskusijos? g.gif

labai svelni nuotraukyte 4u.gif jokiu patinimu nematau lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cenzura: 14 birželio 2008 - 21:06
QUOTE(Betukas @ 2008 06 14, 21:31)
Nieks čia nesiseilioja , jei kąą  cool.gif
O tamsta vistiek neatsakot į mano klausimą  cool.gif Neapginat savo nuomonės argumentais  schmoll.gif

atsakiau. perskaitykit mirksiukas.gif
patinka man žmonės, kurie neturėdami argumentų smailus dėlioja ir tamsta vadina wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jau tiek laiko tų konkursų nebuvo, tai vos nepražiopsojau... ir tokią nuotraukytę turiu thumbup.gif thumbup.gif bet nenoriu skelbt interente, nes ne mano daryta... negi dabar eisu pas fotografą klaust, ar galiu jo nuotraukas į supermamas dėt biggrin.gif

reikia bėgti žalią pievą fotkint, kol dar nenurudavo....
Atsakyti

user posted image

Man ši nuotrauka patinka wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 15 birželio 2008 - 07:02
QUOTE(insi @ 2008 06 14, 15:37)
nėra žodžių, yra smailai -  schmoll.gif
gal todėl, kad nepuolu seilėtis ir wubų dėlioti pamačius 'nėštukę 10x wub.gif ' ar 'lialių 10x wub.gif ' man ta foto tiesiog baisi. ne tik kad moteriškė stanikui pinigų neturi, bet ir kepurė negraži bei moteriškė patinus. va būtų tik mergaitė - būtų bpusė velnio, nors ta žaluma per blanki g.gif

lotuliukas.gif Bože bože... doh.gif lotuliukas.gif Lyg pati nėščia ar be staniko nebuvai... lotuliukas.gif

Už natūralumą drinks_cheers.gif
Atsakyti
šita man graži - ir žalia, ir vanduo ir kokios erdvės... thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 06 15, 09:57)
šita man graži - ir žalia, ir vanduo ir kokios erdvės... thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif man šita nuotrauka irgi yra graži
bet kiekvienas savaip vertina jas, kas žiūri į nuotraukos profesionalumą, bendrą vaizdą, įdomumą, ir pan., o kas vertina gražias neštukes ir gražius vaikučius, aš nieko prieš neturiu, tik kiekvienas nuotraukose įžvelgia kitokį jos gražumą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dirsė: 15 birželio 2008 - 10:26