Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia, žalia kur dairais!

Man tai labai graži nuotrauka Iškeliauju wub.gif wub.gif labai fainiai atrodo tokia pakelianti nuotaiką ir žalios spalvos labai daug biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSSema: 15 birželio 2008 - 10:37
aš irgi nieko prieš, man tik juokinga kai nežiūrinčios į bendrą vaizdą užsipuola nesiseilėjančias dėl 'lialių' ir 'nėštukių' hihihi.gif nes atidžiai perskaičiusi taisykles neradau tokio punkto 'jei nuotrauka jums atrodo bjauri, vis tiek privaloma ją girdi ir padėti ben tris wubus, antraip negarantuojame, kad jūsų neužsipuls priešingos nuomonės nepriimančios moteriškės' g.gif
Atsakyti
nebalsuosiu nei už lelius, nei tetas, dėdes ar dar ką. tik už žalumą. kuo skaidresnį, kuo įvairesnį...
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 06 15, 12:34)
aš irgi nieko prieš, man tik juokinga kai nežiūrinčios į bendrą vaizdą užsipuola nesiseilėjančias dėl 'lialių' ir 'nėštukių' hihihi.gif nes atidžiai perskaičiusi taisykles neradau tokio punkto 'jei nuotrauka jums atrodo bjauri, vis tiek privaloma ją girdi ir padėti ben tris wubus, antraip negarantuojame, kad jūsų neužsipuls priešingos nuomonės nepriimančios moteriškės' g.gif

man ta nuotrauka su nestuke visai nieko, bet siaip yra ir grazesniu, siaip nei vienos negaliu apibudint kaip negrazios. ax.gif tik aisku kiekvienas turi savo nuomone ir gali ja isreiksti tik ji turetu buti nieko neizeidzianti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSSema: 15 birželio 2008 - 10:45
QUOTE(Noelle @ 2008 06 14, 21:37)
faina, naujas konkursas. Daug nuotraukėlių , bet laukiu dar daugiau  smile.gif norisi kažko išskirtinio, šiame žaliai žaliame vasariškame konkurse.

visiškai pritariu 4u.gif atsidarai- ir perbėgi akimis ir visiška tuštuma, už nieko akys neu-kliūva, na...man užkliuvo tik už dviejų nuotraukyčių 4u.gif
QUOTE(insi @ 2008 06 15, 10:57)
šita man graži - ir žalia, ir vanduo ir kokios erdvės...

graži, žavi nematyta, mūsų šaliai nebūdinga gamta 4u.gif šiaip, viena iš įdomesnių 4u.gif

O va šitos autorei patarčiau pakoreguoti pavadinimą gal- Kaip kvepia ramunėlės? nes vaikas uosto visai ne ramunėles...kiek aš menkai pažįstu gėles blush2.gif blush2.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 06 14, 11:36)
Labai patinka si nuotrauka  wub.gif 
Jau kazkelinta karta i ja sugriztu paziureti  blush-anim-cl.gif  Savo viena balsiuka tikrai atiduosiu siai  thumbup.gif
user posted image
kažkaip pražiūrėjau ją 4u.gif labai miela, primena man vasarą kaime, tokia sava, miela thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikrai verta dėmesio thumbup.gif

Papildyta:
Ką dar norėjau parašyt- kad daug foto- tiesiog pozuoja vaikai blush2.gif bet juk čia ne mažųjų modeliukų konsursas...mane asmeniškai žavi pagautos atistiktinės akimirkos- šieno nešimas, štai burbulus pučia ir pan....
Atsakyti
to su vaikučiu lyg ir ramunės, turbūt tiesiog mažybine forma užrašė g.gif
Papildyta:
QUOTE(Cikadelė @ 2008 06 15, 11:57)
Ką dar norėjau parašyt- kad daug foto- tiesiog pozuoja vaikai blush2.gif bet juk čia ne mažųjų modeliukų konsursas...mane asmeniškai žavi pagautos atistiktinės akimirkos- šieno nešimas, štai burbulus pučia ir pan....

drinks_cheers.gif bet juk tame pozavime ir fintas. bus daugiau 'kooooks gražus lialius wub.gif wub.gif wub.gif '
Atsakyti
QUOTE(AgnėM @ 2008 06 14, 23:35)
user posted image

Man ši nuotrauka patinka  wub.gif  wub.gif

Ir man labai graži nuotraukėlė, tikrai peršviečiami papukai negadina vaizdo, viskas estetiška ir naturalu.
Atsakyti
Kiek daug gražių nuotraukų! bigsmile.gif Ypač žavi tos, kuriose vaikai pagauti atsitiktinai wub.gif
O kai kurie komentarai tokie mužikiški sad.gif Čia gi SUPERMAMŲ forumas, o ne kažkokių kaimo bobų, kurioms tik piktai aploti ką nors knieti.. unsure.gif Nemokam nemokam dar taktiškai kritikuoti ir reikšti savo nuomones. O gaila.
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2008 06 15, 12:40)
Kiek daug gražių nuotraukų!  bigsmile.gif Ypač žavi tos, kuriose vaikai pagauti atsitiktinai  wub.gif
O kai kurie komentarai tokie mužikiški sad.gif  Čia gi SUPERMAMŲ forumas, o ne kažkokių kaimo bobų, kurioms tik piktai aploti ką nors knieti..  unsure.gif Nemokam nemokam dar taktiškai kritikuoti ir reikšti savo nuomones. O gaila.

man irgi keista, kad supermamos, tokios netaktiškos ir piktos doh.gif
off topic, bet ar 'sekso ir miesto' konkurse bus antram klausimui pateiktas teisingas atsakymo variantas ar reikia spėti, ko organizatoriai nori? g.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 06 15, 10:57)
šita man graži - ir žalia, ir vanduo ir kokios erdvės... thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ta nuotrauka su telefonu daryta, o kokia ryski blink.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 06 15, 11:59)
drinks_cheers.gif bet juk tame pozavime ir fintas. bus daugiau 'kooooks gražus lialius wub.gif  wub.gif  wub.gif '
na aš ne iš tų seilėtojų lotuliukas.gif man rūpi visumos harmonija, o modeliukams kiti konkursai skirti mirksiukas.gif
QUOTE(katalike @ 2008 06 15, 13:37)
ta nuotrauka su telefonu daryta, o kokia ryski blink.gif

o iš kur Jūs žinote, kad telefonu daryta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 06 15, 12:54)
o iš kur Jūs žinote, kad telefonu daryta g.gif

Reikia tik nukopinti ta nuotrauka ir kur option papildomai paziureti tongue.gif
Atsakyti