Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia, žalia kur dairais!

QUOTE(Bruksnys @ 2008 06 19, 19:53)
Žinai  fotografijoje yra daug taisyklių, bet pažengusiems pridedama ir tokia - pamirškite visas taisykles.
Jau koktu darosi kai "profai" ima kritikuoti, kai kitam neturinčiam polėkio "profesionalėt" pardeda prikaišiot tai, kad jie to nenori. Tiesiog ne visiems reikia šito. Man tarkim reikia, bet kurių galų to turi reikėti visiems. O nepriimti visiškai nekokybiškų yra moderatorių darbas. Juokinga kai labiau besidominčios fotografija (na aš domiuosi, man įdomu, bet tik tiek) čia pasijunta mokytojomis lyg čia būtų fotografijos portalas.
Čia yra tėvų portalas, tai pirma. Pirma čia tėvai nori pasidžiaugti savo vaikais (jei tema apiue vaikus), o ne pademonstruoti savo fotografinius sugebėjimus. Kam bus įdomu , tas ir eis ir domėsis ir mokysis. Taip konkursas foto (kas čia labai akcentuojama), bet kur parašyta, kad profesionalios ar dar kokios meninės fotografijos? Nesipainiokim ir nesijauskim gudresniais už kitus tik todėl, kad domimės tuo, kad neįdomu kitiems.
Beje, kai kurios "profesionalios" foto pagristos tik techninėmis galimybėmis. Įdomu ką toks profesionalas parodytų fotografuodamas kelis šimtus tekainuojančiu aparatuku. O tokios tegu ir blizga, bet jos šaltos. Ne visų ir ne visos žinoma. Bet tas jutimasis gudresniu todėl, kad fotografavimo taisykles geriau žinau, kad oi kaip čia kiti nesidomi , čia fotografijos konkursas - jau koktus. Pati kelis metus atgal tuo domėjaisi? Todėl, kad tu susidomėjai dabar privalo domėtis ir kiti?
Baikit tuos profesionalų parodomuosius cirkus, jei anksčiau iš kai kurių narių tai būdavo geranoriški patarimai, tai dabar gaunasi kažkokių pretenzijų demonstravimas.
Kam čia nuolat ir visose temose to reikia. Galų gale atsidarykit alternatyvią temą "patarimai kaip pateikti nuotraukas fotokonkursui" - kas norės tas tikrai  skaitys.
Apskritai kaip jaustis gal pirmąkart dedančiai nuotrauką į fotokonkursą ir iškart užsirovusiai ant "profesionalų" kritikos. Kas patinka, kas nepatinka - nariai patys pasirenka balsuodami ir tiesą sakant po tokių nuolatinių pamokslų nebesirinksiu balsuot už didesnes technines galimybes turinčių tėvų nuotraukas. Aš už kokybišką foto. Man tai įdomu. Bet kaip rašiau jau koktu nuo "profesionalų" pamokslų.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nes po kai kurių postų,net nežinau ar dėsiu savo foto,nes ji tikrai nėra kokybiška,profesionaliai nufotografuota ir t.t. doh.gif bet man ji miela wub.gif

Bet labai gražių foto mačiau šiame konkurse wub.gif savo neprofesionalo akimis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eeelita: 19 birželio 2008 - 21:59
user posted image

gražu, tik toks vaizdas, kad nuotrauka apversta

user posted image

vaikis atrodo lyg tapytam paveiksle būtų, ir taip susimąstęs...

user posted image

pavadinimas nerealus, ir nors šiaip nuotraukos fonas toks šiaip sau, bet taip išryškina siužetą.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 06 19, 23:07)
user posted image

gražu, tik toks vaizdas, kad nuotrauka apversta

taigi specialiai apversta, pavadinime tai parašyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 06 19, 22:20)
taigi specialiai apversta, pavadinime tai parašyta smile.gif

As ta pati norejau atrasyti drinks_cheers.gif Grazi nuotrauka, romantiska wub.gif

Is nauju si patinka wub.gif
user posted image

O sios vaizdelis uzburiantis rolleyes.gif noreciau taip pasivaikscioti rolleyes.gif
user posted image

Panasu, kad surinksim 200 nuotrauku ir galesim uz 5-ias balsuoti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 19 birželio 2008 - 22:28
Teisingai pasakyta "profai"-gali būti prfesionalai,gali būti ir profanai kurie apsimeta tipo profesionalais.Džiaukimės nuotraukom,jau pasigedau vienos nuotraukos matyt autorė atsiėmė nuotrauką pabūgusi "profų"kaulelių narstymo.Man irgi kažko noras dalyvauti gerokai sumažėjo.
Atsakyti
O man šita labai miela wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

Ir pavadinimas puikiai tinka,sėdi sau vyrukas ir galvoja myli jį ta darželio draugė ar ne wub.gif biggrin.gif Pati kaip dabar atsimenu pirmą kartą įsimylėjau darželį lotuliukas.gif thumbup.gif Vienas mano balsas tikrai atiteks šiai foto wub.gif

Atsakyti
Nuotraukėlių vis daugėja, gal tikrai tuos du šimtelius pasieksim. Nes, oi kaip sunku išsirinkti. Bemaž už dvidešimt galėčiau balsuot smile.gif . Ir kaskart vis kitos sužavi... Man mielos šios, kažkuo partaukia, tokios nesuvaidintos... wub.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted imageuser posted image
Atsakyti
Už šitą tikrai žinau, kad balsuosiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aila: 19 birželio 2008 - 23:24
Nuotraukų daugėja, vis sunkiau darosi išsirinkt g.gif
Atsakyti
man kaip tik atrodo lengva, nes daug nuotraukų labai vienodos - 'lelius' žolėj, o įdomesnių - mažai rolleyes.gif
Atsakyti
Čia SUPERMAMŲ ar SUPERFOTOGRAFŲ forumas???

Aš žiūriu į nuotraukos visumą

QUOTE(grange @ 2008 06 19, 00:45)
http://www.supermama...p...&phid=15336

neišsididinus atrodo, kad vaikas sėdi ant tos pavėsinės  biggrin.gif
bet kiek daug kur vis "-alias" "žalia" minima pavadinime, kai kur tai mano nuomone be to žalio įkišimo gražiau skambėtų  blush2.gif

ši man visai ne žalia unsure.gif

QUOTE(peppi @ 2008 06 19, 12:11)
o man sita labai faina biggrin.gif
user posted image
pagautas momentas ax.gif , gaila kokybes mazoka

gal momentas ir pagautas, bet idėja iš rudeninio konkurso, kur lapai buvo sukabinti ant virvės, todėl nebalsuosiu schmoll.gif
Atsakyti
kas del kitu kritikavimo, tai labai pritariu jau issakytai nuomonei, kad cia ne profesionaliu fotografu forumas, o juo labiau konkursas, todel nereikia tiketis kad fotkes bus vien is fotosesiju, ar darytos profu drinks_cheers.gif

o mano favorites kol kas sios:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

bet ir tai kol visas perbegau akimis, net nzn, man cia ir 5 balsu neuztektu, kad prabalsuot, nes labai daug graziu foto yra g.gif
Atsakyti