gal yra daugiau tokiu kas mokosi tiek terij atiek vaziavima savarankiskai ?

As mokausi teorija savarankiskai,bet toks ir "mokymasis",kai reiks nueisiu,issilaikysiu ir tiek.Nera laiko nei i paskaitas vaikscioti (dirbu tuo metu),nei testus spresti.Tik tiek,kad man tie egzai biski sudetingesni bus nei B kat.,ten dar trecdali klausimu pagal specialybe uzmeta.
as ir mokinuos namie einu daba per gyd gausiu medicinine pazyma, poto i pirmaja pagalba reiks eit, gal zinot kaip ten registruotis kai be kursu eini?
QUOTE(questa @ 2008 06 11, 21:07)
Teoriją aišku gali savarankiškai mokytis, tereiks regitroj parodyt atestatą, kad vidurinę baigusi. O važiavimų negalima savarankiškai mokytis

QUOTE(questa @ 2008 06 11, 20:54)
as ir mokinuos namie einu daba per gyd gausiu medicinine pazyma, poto i pirmaja pagalba reiks eit, gal zinot kaip ten registruotis kai be kursu eini?
Aš savarankiškai mokiausi KET teoriją, išsilaikiau egzaminą be problemų iš pirmo karto - tereikėjo parodyti mokso baigimo diplomą (užtenka ir vidurinės mokyklos brandos atestato). Bet kai nuvažiavau į vairavimo mokyklą užsirašyti važinėjimams, vat ir išlindo, kaip aš sakau - yla iš maišo. Pirmiausia, nei viena vairavimo mokykla nenorėjo manęs priimti, nes ir taip daug besimokančių, o dar aš, eksternu išsilaikiusi teoriją, iš vis niekam neįdomi

Bet, žinoma, susitariau, susimokėjau pinigėlius už vadinamąjį "vairavimo kursą" ir toliau mokiausi vairuoti su intruktoriumi. Kai jau mačiau, kad galiu registruotis egzaminui, taip ir padariau.
Atvažiavus laikyti vairavimo egzaminą, privaloma pateikti vairavimo kursų baigimo pažymėjimą, asmens tapatybę patvirtinanį dokumentą, pirmosios pagalbos pažymėjimą ir galiojančią sveikatos pažymą. Nepateikus kurio nors iš mano paminėtų dokumentų - NELEIDŽIA laikyti vairavimo egzamino

ir kiek sumokejot uz vairavimus mokykloje?ir kiek galioja medicinine pazyma?
QUOTE(questa @ 2008 06 12, 14:51)
ir kiek sumokejot uz vairavimus mokykloje?ir kiek galioja medicinine pazyma?
Mano vairavimo kursiukai su 20val.vairavimo kainavo 1100lt(dabar jau brangsta),už medicininę sumokėjau-37lt,.už pirmos pagalbos išklausymą-20lt.Medicininė,kaip ir pirmos pagalbos,jei neklystu,galioja 5m.

bet cia su teroija?
Taip,su mokykliniu teorijos egzaminu.
idomu kiek kainuoja be teorijos?
QUOTE(questa @ 2008 06 12, 13:51)
idomu kiek kainuoja be teorijos?
Be teorijos uz vairavimo kursus sumokejau 500 lt (Jonavoj). Kiekvienas vaziavimas po 20 lt. Pirmos pagalbos pazymejimas kainavo 30 lt. Medicinine pazyma galioja 5 metus.
Tokia statistika is manes