Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes KET savarankiskai

thumbup.gif
Atsakyti
gera tema thumbup.gif 4u.gif
jau pati galvojau kažką tokio užvesti ax.gif

būkit žmonės, negailėkit, pasidalinkit info iš kur traukiat medžiagą teorijai mokytis 4u.gif man jau davė kažkiek patarimų bet manau jų niekad nebus per daug 4u.gif
Atsakyti
super kad musu daugeja drinks_cheers.gif
Atsakyti
daugėja tai daugėja, bet patarimų tai nėr ax.gif
Atsakyti
o kaip jum sekas mokintis?
Atsakyti
Veziojuosi su savim ket knygele,kad per pertraukeles paskaitineti galeciau,bet vat niekaip neprisiverciu blush2.gif Jauciu,bus paskutines nakties darbas blush2.gif Cia vat ir yra savarankisko mokymosi minusas,kad prisiversti reikia,o kai nueini i paskaitas-tai tik paklausai ir paskui atsigamina viskas kai reik,jokiu pastangu nereikia taip sakant blush2.gif
Atsakyti
savaite pries egza perskaiciau kelis kart knygele ir sprendziau testus automokyklos.lt ir teises.lt ir valio-egzas islaikytas
Atsakyti
nu va saunuole, as ir nami estengiuos kuo dazniau paskaitinet knygele smile.gif
Atsakyti
viena pamoka vairavimo kainuoja 70lt
Atsakyti
QUOTE(feisty @ 2008 06 14, 10:39)
viena pamoka vairavimo kainuoja 70lt

absurdas kaž-koks, ane? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 06 13, 23:38)
savaite pries egza perskaiciau kelis kart knygele ir sprendziau testus automokyklos.lt ir teises.lt ir valio-egzas islaikytas

Aš irgi lygiai ten pat sprendžiau ir valio-mokyklinį egzą išlaikiau iš pirmo karto,nors tas mokyklinis tai pas mus toks pasunkintas buvo-3k iš eilės reikėjo surinkti ne mažiau po 93%(aš surinkau 96%,93%,93%).Ketvirtadienį laukia Regitroje teorijos egzaminas,tai dabar kasdien nors po karterlį bilietukus persisprendžiu,bet jau labai labai sunku prisiversti,ne taip kai ruošiausi mokykliniui,prasedėdavau iki 1,30val. nakties doh.gif
Pas mus viena papildoma pamoka su instruktoriumi 80lt kainuoja.Siaubas.... doh.gif
Atsakyti
Ir tos pamokos brangs dar labiau,nes brangsta kuras ir aplamai visas pragyvenimas unsure.gif Siaubas cia kazkoks schmoll.gif
Atsakyti