Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes KET savarankiskai

QUOTE(agutis @ 2008 06 14, 13:51)
Aš irgi lygiai ten pat sprendžiau ir valio-mokyklinį egzą išlaikiau iš pirmo karto,nors tas mokyklinis tai pas mus toks pasunkintas buvo-3k iš eilės reikėjo surinkti ne mažiau po 93%(aš surinkau 96%,93%,93%).Ketvirtadienį laukia Regitroje teorijos egzaminas,tai dabar kasdien nors po karterlį bilietukus persisprendžiu,bet jau labai labai sunku prisiversti,ne taip kai ruošiausi mokykliniui,prasedėdavau iki 1,30val. nakties doh.gif
Pas mus viena papildoma pamoka su instruktoriumi 80lt kainuoja.Siaubas.... doh.gif

as ejau tiesiai i regitra
be jokio mokyklinio,su atestatu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 06 14, 22:27)
as ejau tiesiai i regitra
be jokio mokyklinio,su atestatu  mirksiukas.gif

Aš irgi būčiau taip pasielgusi,bet per vėlai sužinojau,kad taip galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 06 14, 14:51)
Aš irgi lygiai ten pat sprendžiau ir valio-mokyklinį egzą išlaikiau iš pirmo karto,nors tas mokyklinis tai pas mus toks pasunkintas buvo-3k iš eilės reikėjo surinkti ne mažiau po 93%(aš surinkau 96%,93%,93%).Ketvirtadienį laukia Regitroje teorijos egzaminas,tai dabar kasdien nors po karterlį bilietukus persisprendžiu,bet jau labai labai sunku prisiversti,ne taip kai ruošiausi mokykliniui,prasedėdavau iki 1,30val. nakties doh.gif
Pas mus viena papildoma pamoka su instruktoriumi 80lt kainuoja.Siaubas.... doh.gif

O gal galite pasidalinti egzamino bilietukais? Parsisiust nepavyksta... Ar tie automokyklos.lt ir teises.lt yra nauji?
Aciu
Atsakyti
Autoklases saite pasiziurek,ten visko pilna,ir nauji testai taip pat yra sudeti.Fainas tinklapiukas.
Atsakyti

QUOTE(agutis @ 2008 06 14, 13:51)

aš 100 lt /2 val mokėjau.. pas kitą tai tik 1,5 val.. apiplėšimas schmoll.gif

o teorijos, tai aš turiu tokią "Išmokime vairuoti-2" programikę, bet ji cd, tik į pc susinstaliuot galima, tai ten situacijos, man visos buvo ,ką ir gavau teorijoj, tik teoriją laikiau 2005 gruodį, tai greičiausiai jau bus nebe tokie g.gif na bet poasisprendimui gerai, tik kaip reiktų perkelt kaži į SM, kad atsisųst g.gif ar man tas visas instaliacinis folderis persikels g.gif
Atsakyti
As ta programike irgi turiu,nepatarciau dabar is jos mokytis,nes labai viskas pasikeite,o savo laiku ji man labai padejo.Savo dukrai as jos neduodu,sakau internete naujus spresk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 06 26, 19:52)
As ta programike irgi turiu,nepatarciau dabar is jos mokytis,nes labai viskas pasikeite,o savo laiku ji man labai padejo.Savo dukrai as jos neduodu,sakau internete naujus spresk smile.gif

Jo,aš irgi pritariu kad interne mokytis...Bet tik bėda būna su www.teise.lt doh.gif Išsprendi ir kartais paspaudus rezultatą,išmeta ne tavo vardą ir ne tavo rezultatą blink.gif
Labai gerai spręsti www.autoplius.lt ir www.automokyklos.lt thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Na ar yra cia dabar besimokanciu ar jau visos issilaiket?
As ruosiuosi laikyti irgi savarankiskai, tai renkuosi medziaga ax.gif
Atsakyti
as dar mokinuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2008 06 26, 21:13)
as dar mokinuos  smile.gif

Ir kaip sekasi? Is ko mokaisi? Kada laikysi?
Ar yra jau nauja KET knygute? As tik nuo siandien su savo instruktorium susiskambinau ir jis man sake pirkti nauja kuri pasirodys nuo liepos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gabriella*: 26 birželio 2008 - 20:16
sveikutės 4u.gif
merginos, nesiparinkit mirksiukas.gif aš apie porą savaičių prasėdėjau vakarais prei testukų KET, kurie čia buvo minėti, dar kitokių per google susiradau ir jokių knygelių neskaičiau, nesimokiau. dar labai gerai yra toms, kurios mieste gyvenate, kai važinėjatės su kuo nors, tai aš taip stebėjau eismą Vilniuje ir kitur, kai su vyru važinėjausi, klausdavau, kodėl taip važiuoja, kodėl ten suka ir panašiai.
tai vat, grįžtame prei esmės - pasimokiau savarankiškai, pasprendžiau ir šiandien teoriją išsilaikiau jau thumbup.gif ir žinot ką - man pasitaikė turbūt pats lengviausias variantas, nes užtrukau apie aštuonias minutes ir pati negalėjau patikėti, kad išlaikiau, tai dar paklausiau pas ten tą darbuotoją ar tikrai rolleyes.gif
viskas bus gerai, nepergyvenkit 4u.gif svarbiausia - kuo daugiau analizuoti - kodėl ten, kodėl taip ir pan.
sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2008 06 12, 15:51)
Be teorijos uz vairavimo kursus sumokejau 500 lt (Jonavoj). Kiekvienas vaziavimas po 20 lt. Pirmos pagalbos pazymejimas kainavo 30 lt. Medicinine pazyma galioja 5 metus.
Tokia statistika is manes  mirksiukas.gif

norėjau paklaust, kur Jonavoj mokiais? bigsmile.gif ir mokiais tik praktiką vairavimo mokykloj? kaip nuėjai ten ir pasakiai, kad teoriją išlaikiai savarankiškai mokydamąsi, o dabar tau tik išmokt važinėt reik? ax.gif
Atsakyti