Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes KET savarankiskai

QUOTE(zuza* @ 2009 05 25, 19:42)
Niu va,o man siitie bilietai sunkiausiai sekasi is visu sprestu verysad.gif

Tai siulau tik juos ir spresti 4u.gif Ir dar taisykliu knygute karts nuo karto nuosekliai perskaityti.
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 25, 19:42)
Niu va,o man siitie bilietai sunkiausiai sekasi is visu sprestu verysad.gif

tikrai sektusi lengviau,jei pirmiausiai issprestum visus bilietus(ju yra apytiksliai 3400) is kiekvienos temos,atsakymus pazymek neziurejusi i apacioje esancius paaiskinimus...kai atsakysi,paspausi tikrinti ar panasiai (dabar jau neatsimenu) tau parodys ar gerai tu atsakiai,jei blogai tuomet skaityk kodel...ir taip kol isspresi visus iki vieno,tada imkis pagrindinio testo...ir spresk,kol isspresi 20 ar daugiau kartu teigiamai...va tada galiu uztikrint,kad regitroje islaikysi is pirmo karto... mirksiukas.gif

na,bent man taip buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2009 05 25, 20:58)
tikrai sektusi lengviau,jei pirmiausiai issprestum visus bilietus(ju yra apytiksliai 3400) is kiekvienos temos,atsakymus pazymek neziurejusi i apacioje esancius paaiskinimus...kai atsakysi,paspausi tikrinti ar panasiai (dabar jau neatsimenu) tau parodys ar gerai tu atsakiai,jei blogai tuomet skaityk kodel...ir taip kol isspresi visus iki vieno,tada imkis pagrindinio testo...ir spresk,kol isspresi 20 ar daugiau kartu teigiamai...va tada galiu uztikrint,kad regitroje islaikysi is pirmo karto... mirksiukas.gif

na,bent man taip buvo  rolleyes.gif

Na taip,bet visus tuos bilietus issprest neuztenka laiko,kai vaikas suka aplink ratus doh.gif
Siandien as isvis susiparinus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 25, 21:21)
Na taip,bet visus tuos bilietus issprest neuztenka laiko,kai vaikas suka aplink ratus doh.gif

puikiai zinau kaip sunku kai lelius namie ir reik mokintis doh.gif bet juk mamos yra stiprios ir su viskuo susitvarko tad auksciau galvo ir tikrai pavyks islaikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaaa @ 2009 05 25, 22:04)
puikiai zinau kaip sunku kai  lelius namie ir reik mokintis  doh.gif bet juk mamos yra stiprios ir su viskuo susitvarko tad auksciau galvo ir tikrai pavyks islaikyti  mirksiukas.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif
Va mazge dabar miega,tai sedziu ir sprendziu.jau baigia akys issvarvet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2009 05 25, 21:21)

mano net trys duzgia,bet nieko...netrukde...na trukde,bet ne tiek labai... smile.gif

o visus testukus sprest gali po truputi ...juk ten net 8 temeles,tai galima po temele i diena pavyzdziui...na man nesunku buvo mokytis,ne taip kaip vairuot...aisku,suprantu as jus...juk kiekvienam savo,man vairuot nesiseka,jums teorijos mokytis... unsure.gif nieko ismoksit,po truputi judesit pirmyn ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau cia kiekvienam savaip, vieniem uztenka namie perskaityti ir pasimokinti bilietus, kitiem geriau kai aiskina kursuose ir geriau supranta. Nors as tai, kad galima namie ismoks biggrin.gif Knygute pasiimi perskaitai ir gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Realistas @ 2009 05 26, 10:40)
Manau cia kiekvienam savaip, vieniem uztenka namie perskaityti ir pasimokinti bilietus, kitiem geriau kai aiskina kursuose ir geriau supranta. Nors as tai, kad galima namie ismoks biggrin.gif Knygute pasiimi perskaitai ir gerai smile.gif

na taip kiekvienam skirtingai mirksiukas.gif man asmeniskai buvo geriau mokintis namuose
Atsakyti
QUOTE(Realistas @ 2009 05 26, 10:40)

o ir teorija laimes dalykas,kaip klausimai issimeta manau smile.gif as kuo daugiau sprendziu tuo labiau painiojuos,zodziu kuo giliau i miska tuo medziu daugiau bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
pritariu 100%,kad ketbilietai.lt yra labai labai panasus i Regitrinius ir as laikiausi,ir tikrai zinau...gal klausimo formuluote kazkiek pakeista,bet...visa kita tas pats

as sian bandziau pasipildyti ten ketbilietai.lt,bet man nesigauna.. gal galite PADETI ??? g.gif schmoll.gif nes einu laikyti birzelio 10d. gal yra mamyciu kurios eis ta diena 13.00val?? g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti