Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes KET savarankiskai

QUOTE(*Gabriella* @ 2008 09 06, 22:37)
Aciu labai  4u.gif

o kada vaziavima laikysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 09 07, 14:04)
o kada vaziavima laikysi mirksiukas.gif

Tai db dar reik i mokykla uzsirasyti ir pradet vairuot biggrin.gif Bo as gi pati savarankiskai teorija laikiau ax.gif
Atsakyti
sveikinimai gabrielai 4u.gif 4u.gif 4u.gif turbut skrajoji lotuliukas.gif
nu man jau ir denebdaug liko laiko , jau pradedu nervintis nors testus namie jau zymiai geriau varau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2008 09 07, 22:38)
sveikinimai gabrielai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  turbut skrajoji  lotuliukas.gif
nu man jau ir denebdaug liko laiko , jau pradedu nervintis nors testus namie jau zymiai geriau varau  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Tai patikek lotuliukas.gif sakes kaip baisu buvo, kaip sirdis drebejo spaudant atsakymus doh.gif O baisiausia buvo paspausti pabaigt testa swoon.gif Na toks painus testas buvo, gal tik 4 sankryzos. Bet iveikiau thumbup.gif O kai pamaciau, kad islaikiau taip garsiai juoktis norejau is laimes ant visos sales lotuliukas.gif
Fuu puse kelio iveikta, db galesiu ramiai sau vazineti mokytis rolleyes.gif
kazkaip teorijos labai bijojau o praktikos nebijau g.gif Bet paziuresim kaip buv po pirmo isvaziavimo i miesta lotuliukas.gif
Atsakyti
tai reikejo uzrekti toi salei lotuliukas.gif o uztenka gal turet ne butinai mokyklos etestata o gal galima aukstosios baigima?
o tu jau perejai visas med?
Atsakyti
QUOTE(*Gabriella* @ 2008 09 08, 15:41)
Aciu  4u.gif Tai patikek  lotuliukas.gif sakes kaip baisu buvo, kaip sirdis drebejo spaudant atsakymus  doh.gif O baisiausia buvo paspausti pabaigt testa  swoon.gif Na toks painus testas buvo, gal tik 4 sankryzos. Bet iveikiau  thumbup.gif O kai pamaciau, kad islaikiau taip garsiai juoktis norejau is laimes ant visos sales  lotuliukas.gif
Fuu puse kelio iveikta, db galesiu ramiai sau vazineti mokytis  rolleyes.gif 
kazkaip teorijos labai bijojau o praktikos nebijau  g.gif Bet paziuresim kaip buv po pirmo isvaziavimo i miesta  lotuliukas.gif

zinau ta jausma man ir buvo baisiausia kai visi klausimai pasibaige ir reikejo paziureti islaikiau ar ne bet kaip pamaciau taip pat negalejau patiketi net kai grizau namo ir vyras paklause kaip sekesi tai net nezinojau ka ir sakyti tai pakisau lapeli kur buvo parasyta kiek procentu surinkai ir kad islaikiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes na kaip sekasi 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
ai nezinau kai kada issprendziu beveik be klaidu o kita kart padarau 6-7 jau pradedu dar labiau nervintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2008 09 11, 10:48)
ai nezinau kai kada issprendziu beveik be klaidu o kita kart padarau 6-7 jau pradedu dar labiau nervintis  doh.gif

nesinervuok kuo daugiau sprendi tu odaugiauklaidu padarai bent jau man taip budavo mirksiukas.gif
Atsakyti
nu tai va taip ir buna, o jau ryt einu laikyt net miego nenoriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2008 09 12, 22:25)
nu tai va taip ir buna, o jau ryt einu laikyt net miego nenoriu  doh.gif

sveikute na ka ryt laikysiu uz tavekmscius ir labailinkiu kad tektu ten paskutini karta lankytis mirksiukas.gif ir laukiama naujinu ryt 4u.gif
Atsakyti
taip taip prasom kumstuku slaikyt ne tik rankom bet ir kojom lotuliukas.gif man antra valanda
Atsakyti