Nelabai patinka lost, tai nieko ir nelaimejau

Nu siaip nesigyrus
esu smulkmenu laimejus - marskineliu,pinigi cipsuose,knygu,kompaktu,saltkrepsiu,sketi,prenumerata zurnalo,o pinigais gal daugiausia apie 20 lt teleloto...

Esu laimejus laidoj 'Musu gyvunai' mobilu telefona,spalvotu ekranu,tada dar jie vos atsirade buvo. Ot laimes turejau,tada dar mokykloj mokinaus,tai kieta buvau su spalvotu telefonu

A. Chošnau kompaktą, orbit marškinėlius ir kelis litus už tele loto kampus

Ech... o as niekada nieko nelaimiu

na siek tiek ir man pasiseka su laimejimais esu cd laimejus, deze vegetos prieskoniu, cekiu apsirkti,bet dizdiausas radiocentro pagrindinis prizas per jonines su kolegommis akmeninej uzeigoje dvi dienas pramogavom
losiu vis tikedamasi aukso puodo su milijonu

laimėjau neseniai šaltkrepšį, deja, prizų nerasta. Kalnapilio raktų pakabutį. Teleloto retai laimiu (kelis litus).
Šiaip nesu azartiška.
Šiaip nesu azartiška.
Vakar laimejau 5lt, zaidziau TAIP IR NE

Aha, laimėjau kartą Keno loto (ar kaip ten...) 50 ct, nors už bilietą mokėjau 2 Lt
O pats stambiausias mano laimėjimas - kišeninė Panasonic radijytė Dirol loterijoje... nu ne mažiau kaip prieš 7 metus tai buvo... radijytė jau nebeveikia
Nu ir tuščia jų, tų laimėjimų, bile meilėj sektųsi

O pats stambiausias mano laimėjimas - kišeninė Panasonic radijytė Dirol loterijoje... nu ne mažiau kaip prieš 7 metus tai buvo... radijytė jau nebeveikia

Nu ir tuščia jų, tų laimėjimų, bile meilėj sektųsi