Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada laimėjote ką nors?

vieną kartą rimi laimėjau pieno MŪ stiklinaitę, teleloto 1 kartą laimėjau 3 litus, ir vasaros metu, pirkdama ledus laimiu kartais po dar vieną ledų porciją doh.gif katino ašaros lotuliukas.gif net pirkdama čipsus nelaimiu nieko(viduj nieko nerandu) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai ir nelabai kia laimiu, nors visokiuose zurnalu konkursuose kosmetikos kartais laimiu arba teleloto daugiausiai 5 lt biggrin.gif dauguma laimejimu buna "smulkus"tokie ,jokiu automobiliu ir kelioniu dar neteko laimet unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
pries desimt metu, vos gimus dukrai atnese i namus dirol gumos dezute, reikejo pakuotes issiusti, dariau is sportinio intereso ir net buvau pamirsus jau thumbup.gif
Atsakyti
Esame laimeje visokiu smulkmenu: puodeliu, vitaminu, kremu, kvepalu, ivairiu pakabuku (raktu, telefono), laikrascio prenumerata ir t.t. (ypac dukra, nes visur dalyvauja) thumbup.gif
sutinku, kad jei nedalyvausi, tai ir nelaimesi. Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
visai neseniai laimejau pasivazinejima blokartu Nidoj smile.gif buvau visai pamirsus,kad pries kelis menesius Vivaturo parodoj uzpildziau anketa ir visai apsidziaugiau thumbup.gif bus "rimtas reikalas" nudumt i Nida lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekada nelaimėjau nieko, bet esu laimingesnė už tuos, kurie laimi tongue.gif
Atsakyti
Esu viena karta su vyru radusi 125 eurus, bet cia turbut is vyro laimes ne is mano biggrin.gif
Atsakyti
na as papasakosiu visa laimejimo istorija.
Pries kokius 8 metus dar su teveliais prie juros atostogavom. sese rado smelyje mobilu telefona, o tuo laiku juos mazai kas turejo. na apaidziaugem tuo mobiliaku nes labai jau jo norejosi. na bet kazkaip sazine suveike ir atsiliepem i seimininko skambuti thumbup.gif uz radybas gavom 20 lt o uz juos teleloto bilietu ir uz viena is ju laimejom kelialapi pailseti vienoj is palangos sanatoriju negana to ir tevu vestuviu 15 osios metines tuo laiku ispuole tai ta kelialapi jie ir isnaufojo smile.gif

na o kitu laimejimu neskaiciuoju - visokie kremai, marskineliai ir pan bet ir tie karta ar du pasitaike. nors dar vaikystej didziavausi vienoj vaikiskoj radio laidoj laimejusi didele "puzzle" 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
esu laimėjus daugybę skėčių ir viskas doh.gif
Atsakyti
dazniausiai 2 Lt teleloto, o siap nelabai, kiek loteriju isbandziau, nieko neisejo.
nemanau, kad laiminga verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Nesiseka man loterijose ax.gif
Atsakyti
Ne, bet siaip ir nelosiu smile.gif
Atsakyti