vieną kartą rimi laimėjau pieno MŪ stiklinaitę, teleloto 1 kartą laimėjau 3 litus, ir vasaros metu, pirkdama ledus laimiu kartais po dar vieną ledų porciją
katino ašaros
net pirkdama čipsus nelaimiu nieko(viduj nieko nerandu)
as tai ir nelabai kia laimiu, nors visokiuose zurnalu konkursuose kosmetikos kartais laimiu arba teleloto daugiausiai 5 lt
dauguma laimejimu buna "smulkus"tokie ,jokiu automobiliu ir kelioniu dar neteko laimet
pries desimt metu, vos gimus dukrai atnese i namus dirol gumos dezute, reikejo pakuotes issiusti, dariau is sportinio intereso ir net buvau pamirsus jau
visai neseniai laimejau pasivazinejima blokartu Nidoj
buvau visai pamirsus,kad pries kelis menesius Vivaturo parodoj uzpildziau anketa ir visai apsidziaugiau
bus "rimtas reikalas" nudumt i Nida
Niekada nelaimėjau nieko, bet esu laimingesnė už tuos, kurie laimi
Esu viena karta su vyru radusi 125 eurus, bet cia turbut is vyro laimes ne is mano
na as papasakosiu visa laimejimo istorija.
Pries kokius 8 metus dar su teveliais prie juros atostogavom. sese rado smelyje mobilu telefona, o tuo laiku juos mazai kas turejo. na apaidziaugem tuo mobiliaku nes labai jau jo norejosi. na bet kazkaip sazine suveike ir atsiliepem i seimininko skambuti
uz radybas gavom 20 lt o uz juos teleloto bilietu ir uz viena is ju laimejom kelialapi pailseti vienoj is palangos sanatoriju negana to ir tevu vestuviu 15 osios metines tuo laiku ispuole tai ta kelialapi jie ir isnaufojo
na o kitu laimejimu neskaiciuoju - visokie kremai, marskineliai ir pan bet ir tie karta ar du pasitaike. nors dar vaikystej didziavausi vienoj vaikiskoj radio laidoj laimejusi didele "puzzle"
Pries kokius 8 metus dar su teveliais prie juros atostogavom. sese rado smelyje mobilu telefona, o tuo laiku juos mazai kas turejo. na apaidziaugem tuo mobiliaku nes labai jau jo norejosi. na bet kazkaip sazine suveike ir atsiliepem i seimininko skambuti
na o kitu laimejimu neskaiciuoju - visokie kremai, marskineliai ir pan bet ir tie karta ar du pasitaike. nors dar vaikystej didziavausi vienoj vaikiskoj radio laidoj laimejusi didele "puzzle"
esu laimėjus daugybę skėčių ir viskas
dazniausiai 2 Lt teleloto, o siap nelabai, kiek loteriju isbandziau, nieko neisejo.
nemanau, kad laiminga
nemanau, kad laiminga
Nesiseka man loterijose
Ne, bet siaip ir nelosiu