Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada laimėjote ką nors?

Daug esu laimėjus, bet ir dalyvaudavau per dieną kokiose 4 mažiausiai loterijose. Kur yra mokamos nedalyvauju lotuliukas.gif . Laimėjau iš geresnių tai Dormeo čiužinį ir kelionę savaitei į Prancuzija mistą Strazbūrą. Knygų daug esu laimėjusi perskaičiau ir atiduodaviau miesto bibliotekon. Maggi prieskonių rinkinuką esu laimėjus ax.gif
Kad laimėti esu susikurusi 100 pašto dežučių tad darbo būna daug
Laimėjau lektuvo bilietui 400 lt nuolaida, bet jų nepanaudojau niekur nereikėjo skristi ax.gif
Atsakyti
Esu laimėjusi nevienąkart.
Stambiausio asmeniškai panaudoto prizo vertė apie 500-600 Lt (vyrui perleidau), ir vienąsyk laimėjau prizą sau ir draugams (vertė apie 900 Lt), smulkių laimėjimų irgi daug: knygos, bilietai, daiktai.
Laimėti visada smagu 4u.gif
Bet man visada patinka konkursai, kur reikia žinių, domėjimosi..tada laimi vien ieškodamas atsakymų ir sužinai kažką naujo ax.gif
Atsakyti
niekada nieko nelaimėjau. bet labai norėčiau biggrin.gif
Atsakyti
didžiausias laimėjimas per gyvenimą - kvepalai, šiaip beveik nelaimiu, tai ir nustojau pirkti bilietus g.gif
Atsakyti
Nesu dar nieko laimėjus, kad ir dabar Kalėdom daug Teleloto gavom ir patys ne visus išdovanojom, iš 16 nė vieno laimingo doh.gif . Paprasčiau uždirbti, o ne laimėti ax.gif . Bet norėčiau. Na gal kada nors ir man pasiseks ax.gif .
Atsakyti
didziausias laimejimas tai ZK thumbup.gif tiesa, as uzpildziau, MB laimejo 4u.gif Teleloto laaabai seniai 119lt uz istrizaines ir cia Mega Millions 150$ 4u.gif
Atsakyti
Aną savaitę Teleloto 2lt laimėjau biggrin.gif šiaip nesu iš tų laimės kūdikių, retai ką laimiu. O va mano sesuo tai skėtį kokį,tai puodus, tai šiaip pinigais. Nors net mano devynmetė dukra sugebėjo laimėt bilietus į rungtynes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Su laimėjimais ir man nesiseka schmoll.gif didžiausias laimėjimas momentinėje loterijoje 10lt smile.gif
Bet ai dėl to nepergyvenu,kad nieko nelaimiu,kaip ten sakoma: ''Kam sekasi loterijose,nesiseka meilėje'' tai nors tiek esu laiminga,nes meilėje tikrai sekasi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Beveik nieko gyvenime! pirmas didelis laimejimas - tai dovanu traukimas darbe pernai, kur istraukiau pati didziausia priza - plazmini televizoriu. bet tais paciais metais ir darbo netekau, tai nusprendziau kad cia buvo likimo "paguodos prizas".

ai dar gal pries 20 metu kazka kazkur siunciau i laikrasti ir laimejau kosmetikos priemoniu rinkini. ir dar nuotraukos konkurse uzemiau viena is 3 vietu ir gavau bilietus i kina. o laimeti taip norisi! toks smagus adrenalino antpludis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virdzinija: 03 sausio 2014 - 21:50
10 000 visai netiketai ax.gif
Atsakyti
Laimejau iki 12litu,o svarbiausias,kai atrinko i M1 sudalyvavau su vaikinuku zaidime ir pries ji laimejau bilieta i James Blunto koncerta pries 2metus ir dar gavau autografa ir nusifotografuoti su juo smile.gif nors nebuvau labai didele jo gerbeja,bet dabar zymiai labiau patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampuckyte @ 2014 01 07, 17:45)
Laimejau iki 12litu,o svarbiausias,kai atrinko i M1 sudalyvavau su vaikinuku zaidime ir pries ji laimejau bilieta i James Blunto koncerta pries 2metus ir dar gavau autografa ir nusifotografuoti su juo smile.gif  nors nebuvau labai didele jo gerbeja,bet dabar zymiai labiau patinka thumbup.gif

kaip fainai!!!!! bigsmile.gif thumbup.gif man jis labai labai patinka!!!! wub.gif
Atsakyti