Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada laimėjote ką nors?

Aš tai iš paskutiniu laimėjimu esu FB laimėjus suknelę , o šiaip tai nelabai dalyvauju . Va mažylė tai bando sudalyvauti , ir paprašysiu norinčiu irgi kažką laimėti suprasti ir prabalsuoti , ačiū http://www.facebook....3...e=3 čia jos pirmas kompiuterinis piešinukas smile.gif
Atsakyti
As nieko kol kas nesu laimejusi,bet ir nesu azartiska loseja,o va mano tetis yra laimejes nauja automobili thumbup.gif
Atsakyti
teko šį tą laimėti teleloto dulkių siurblį, dar kur reikia nutrinti 100lt ir šeip visokių smulkmenu smile.gif
Atsakyti
Pries 10 metu is Teleloto laimejau televizoriu smile.gif
siaip smulkiu pinigu is lot.bilietu g.gif - max 100 Lt .
Atsakyti
kazkada teleloto laimejau pakvietima i studija, tai yra gavau 204 litus biggrin.gif
Atsakyti
jatau o aš niekada nelaimiu, gal daugiausia 4lt laimėjau, bet stambių prizų tai neteko, tai dabar jau net nebeperku schmoll.gif daugiau iššvaistau nei laimiu, o va draugas tai buvo gal 30 teletoto bilietų skirtingose vietose nusipirkęs ir nei vienas nebuvo laimingas tai irgi sakė gyvenime nebepirkt biggrin.gif
Atsakyti
Esu laimejusi fotoaparata smile.gif
Atsakyti
Labai retai laimiu, bet neseniai laimėjau metinį abonementą į sporto klubą. smile.gif
Atsakyti
Esu laimėjusi Prismoje skanumynų už 25Lt. Ir dar kažkada kosmetikos už 50Lt. Ir dar taip norėčiau visko laimėti
Atsakyti
Laimėjau telefonu 1634 prieš 5 metus 500Lt.
Atsakyti
Vaikystėl esu laimėjusi 100 Lt iš "Milijonieriaus" thumbup.gif Dar į vietinė radią skambindavau, tai kasečių esu laimėjusi, bet tuo metu jau kompaktai valdė rinką, tai tokie ten ir laimėjimai, niekas neėmė daugiau biggrin.gif
Prieš porą savaičių laimėjau du bilietus į teatrą smile.gif
Atsakyti
Niekada nieko nesu laimejus, net neisivaizduoju kaip galima laimeti, nesu azartiska, dabar stengiuosi nepirkti loterijos bilietu, nes neverta.
Atsakyti