Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(Gaivuma @ 2008 06 30, 13:40)
Mano balta pailgais lapais o vazonai pas mane maži,bet jos auga ir žydi.Ta geltona tai kas antrą dieną lieju o jei diena karšta tai ir kiekvieną dieną vandenėlį pilu ir saulės maniškės nebijo o šeip tai aš su jom kalbu,giriu,jau ir vaikiukai pribėgę su jom bendrauja  lotuliukas.gif vyras pamatytu tai pagalvotu,kad mane jau gyditi reikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif o as tik laistau ir keikiu, kad lapai nugeltonavo nuo saules doh.gif

QUOTE(natina @ 2008 06 30, 14:30)
P.S. ner ziedu, tik lapeliu padaugeje ir naujas ugliukas kalas... pasidziaukim bent tuo

o as pro langa paziurejau, styro lapai su geltonais galais ir ziedas vienas toks ant trumpo koto vos matosi, o kita tik su apgeltusiais lapais doh.gif verysad.gif pradesiu as jas greit keiksnot, tai gal dar koki zeda sukraus g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 30, 14:43)
lotuliukas.gif o as tik laistau ir keikiu, kad lapai nugeltonavo nuo saules doh.gif

Maniskems irgi geltonuoja lapas po lapo verysad.gif Gal jau miegot nori g.gif Nu paziuresim kas cia is ju liks blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 06 30, 15:45)
Maniskems irgi geltonuoja lapas po lapo verysad.gif Gal jau miegot nori g.gif  Nu paziuresim kas cia is ju liks blink.gif

nu maniskes tai abejoju ar miegot noretu g.gif siaip tai maniskes man atrodo bus saule apdeginus mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 30 birželio 2008 - 15:07
Pirkau is www.ebay.com
Siunciausi bumbus,penkis gumbus pirkau,labai dideli buvo ,kokiu 6cm.Tikrai geri ,gyvi gumbai,irodymas akivaizdus.Maniskiu jau ir viduriukai matyt, irgi tamsiai violetiniai. thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 06 30, 19:26)
Pirkau is  www.ebay.com
Siunciausi bumbus,penkis gumbus pirkau,labai dideli buvo ,kokiu 6cm.Tikrai geri ,gyvi gumbai,irodymas akivaizdus.Maniskiu jau ir viduriukai matyt, irgi tamsiai violetiniai. thumbup.gif

na tai ka turesi dabar visom pripirkti gumbu ir vesti i LT lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasigailekit biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 06 30, 21:10)
Pasigailekit biggrin.gif  lotuliukas.gif

gudrute, nori tik viena tureti tokiu groziu lotuliukas.gif
Atsakyti
[ 4u.gif kalijos man kazkaip asicijuojasi su laidutuvem,na aisku del grozio nesigincijama
Atsakyti
Nu jau visai sanamadiškų pažiūrų blush2.gif ,man labai patinka vestuvinės puokštės iš kalijų wub.gif .O kad laidotuvėm tai irgi dar pasakysiu priklauso kokį žmogų laidoja,jauną ar seną.Juk vainikai dabar ir su orchidėjom būna daugumoj o čia tiek daug orchidėjų augintojų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(werute007 @ 2008 06 30, 22:19)
[ 4u.gif kalijos man kazkaip asicijuojasi su laidutuvem,na aisku del grozio nesigincijama

na tada ir rozes, orchidejos, gvazdikai turetu asocijuotis, o siaip anksciau bent jau kai mano tevai tuokesi, tai buvo madingos labai vestuvines geles kalijos, tai manau cia jau kaip kam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 30, 22:47)
na tada ir rozes, orchidejos, gvazdikai turetu asocijuotis, o siaip anksciau bent jau kai mano tevai tuokesi, tai buvo madingos labai vestuvines geles kalijos, tai manau cia jau kaip kam biggrin.gif

aš irgi kai atkreipiau dėmesį žiūrėdama tėvelų ir senelių kartos nuotraukas, kad seniau kalijos kaip tik buvo vestuvių gėlės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(werute007 @ 2008 06 30, 22:19)

Nepasakyciau, kad mano vestuves buvo laidotuves blush2.gif Gal pagal vyriska mastyma ir buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O siaip pasiziurek i mano avatara ir suprasi, kad tai dziaugsmo geles.
Ir siaip, mano vyras per vestuviu metines net nedrista pirkti kitu geliu kaip baltas kalijas drinks_cheers.gif Uz tai as ji laaaaaabai wub.gif
Atsakyti