Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

Dekui merginos uz grazius zodzius blush2.gif blush2.gif
As pati negaliu atsidziaugt,kad pagaliau sulaukiau savo groziu lotuliukas.gif
O kaip del tu gumbeliu,taigi as gristu ir i LT.atostogom.Tik va dabar grisiu tik kita meta mirksiukas.gif .Bet jei nepasimirsim,jei visos cia uzsuksime,tai gal kas nors ir pavyks. mirksiukas.gif
O maniskes kalios tai ant labai ilgu ziedu,dar matot,ziedai ne visiskai prasiskleide,o kotai vis dar tysta.
Kazkuri klauset del taskuotu lapu,tai kai kuriu rusiu buna taskuoti,kai kuriu lygus,nereikia issigasti biggrin.gif
Kitamet zadu internetu nusipirkti raudonas kalijas,tokios ryskiai ryskiai raudonos,jegele thumbup.gif ,is ten pat ir sias juodas pirkau.
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2008 06 27, 14:54)
4u.gif O maniškis žiedelis taip pat buvo ant trumpo kotelio,bet per kelias dienas išstypo  thumbup.gif

QUOTE(kutuke @ 2008 06 27, 19:37)
Pas mane irgi panasiai  g.gif  ziedas didelis, tai matosi, bet ant labai trumpo koto

g.gif pasirodo ne pas mane cia viena g.gif

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 06 27, 20:43)
Kitamet zadu internetu nusipirkti raudonas kalijas,tokios ryskiai ryskiai raudonos,jegele thumbup.gif ,is ten pat ir sias juodas pirkau.

o tu ten is karalystes siunties g.gif
Atsakyti
Aga man irgi įdomu kas ten per parduotuvė ir kur. g.gif Oi lauksim lauksim,mes gumbelių lauksim thumbup.gif .Su jumis merginos čia labai smagu drinks_cheers.gif
Atsakyti
na ir grožių čia pridėjusios wub.gif wub.gif wub.gif
o mano kalijos augo augo, viena pražydo baltai ale gelsvai, bet padėjau ant palangės gavo saulutės susisuko žiedai į tūteles ir pažaliavo doh.gif lapai ištyso abiejų doh.gif nusupratau ar čia saulės nenori ar perlaisčiau blink.gif
Atsakyti
Kokios gražios jūsū gėlytės 4u.gif 4u.gif

Maniškė jau irgi skleidžia lapus,išviso 3 lapai.Tikėjaus ,kad bus taškuoti.O pasirodo grynai žali ir tokie pailgi siauri. g.gif
Atsakyti
aha is UK,inetrnetu uzsisakau ir atsiuncia.
Lauksim tavo groziu emma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 06 28, 20:37)
Lauksim tavo groziu  emma mirksiukas.gif

Labas 4u.gif
Gal gali parasyt is kokio tinklapio uzsisakineji
Atsakyti
Nugi žinokit mano geltonoji kalija išleido ketvirta lapa o iš paskos ir žiedelis išlindo thumbup.gif toks mažesnis bus už pirmajį žiedą,bet vistiek dar žydės,labai džiaugiuos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2008 06 28, 17:19)
Maniškė jau irgi skleidžia lapus,išviso 3 lapai.Tikėjaus ,kad bus taškuoti.O pasirodo grynai žali ir tokie pailgi siauri. g.gif

matyt ne taskuota rusis biggrin.gif

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 06 28, 21:37)
Lauksim tavo groziu  emma mirksiukas.gif

o tu jau visa gele siunties ar gumbus g.gif

o as vis manau, kad maniskes gal per mzam vazonike pasodintos g.gif vis kirba mintis i zeme jas sukist g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 30 birželio 2008 - 11:44
uzpavydejau jums kaliju! tiesiog baltai!
einu saviske apziuret.... gal koki zieduka krauna lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano balta pailgais lapais o vazonai pas mane maži,bet jos auga ir žydi.Ta geltona tai kas antrą dieną lieju o jei diena karšta tai ir kiekvieną dieną vandenėlį pilu ir saulės maniškės nebijo o šeip tai aš su jom kalbu,giriu,jau ir vaikiukai pribėgę su jom bendrauja lotuliukas.gif vyras pamatytu tai pagalvotu,kad mane jau gyditi reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 06 30, 12:54)
uzpavydejau jums kaliju! tiesiog baltai!
einu saviske apziuret.... gal koki zieduka krauna lotuliukas.gif

P.S. ner ziedu, tik lapeliu padaugeje ir naujas ugliukas kalas... pasidziaukim bent tuo
Atsakyti